Rüyamda iç içe geçmiş iki hilal gördüm.

20395246

Rüya : 

Rüyamda 2 hilal ay iç içe geçmiş bir şekilde gördüm ve bu 2 hilalin ucundan sarkmış bir sekile 19 mart yazısı vardı ay kadar parlaktı bu da.. Bu ayı gördüğümde ben alıyordum yani ağlarken görüyordum bulunduğum yerden ağlayarak ayrılıyorum arkama dönüp baktığımda hemen yanı basımda bir aslan var olduğunu görüyorum ve iyi ki uzaklaşmışım DİE hayret ediyorum bu rüya beni çok etkiledi bilmiyorum yorumu yaparsanız çok sevinirim”

Yorum : 

Rüyanda hilal şeklinde ay görmek hayra alamettir. Hak yolunda iyi şeyler yapacağına ve huzur bulacağına işaret edilir.Diğer olarak da şifa, huzur, maddi anlamda rahatlamaya içsel olarak yükselmeye işaret edilir. Ve eğer bir iş de çalışıyorsan bu iş de yükseleceğine başarılar peşinde koşacağına her işten başarılı olarak çıkacağına yorumlanır. Aslan ise o da aynı anlama gelir her konuda sağlam duracağına ve başarıların devamı olacağına işaret eder.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-kenarinda-yuruyus-ruya-y

Deniz Kenarında Yürüyüş: Rüya Yorumu

Rüyamda deniz kenarında yürüyordum, güneş parlıyor, dalgalar kıyıya vuruyor. Yanımda sevgilimle göz göze gülümsüyorduk. Birden bire denizin ortasında dev bir balina belirdi. Balina bize doğru yükselip ağzını açtı. Korkuyla kaçmaya çalıştık ama çok geçti. Balina bizi yutuverdi. Karanlık ve ıslak bir yerdeydik.

ruyada-osmanli-zamaninda-yaban

Rüyada Osmanlı Zamanında Yabancı Askerler Ve Esmer Genç Asker Görmek

Rüyamda küçük kızımla birlikte başka bir yerdeydik. Geçmiş zamana, Osmanlı zamanına gitmiştik. Heryerde yabancı askerler vardı. Göz şeklinde bir oluşum ışıklar çıkarıyordu ama canımı çok yakıyordu. Bir kadının yanına gittim, gözlerimi kapattım ve esmer kısa saçlı genç bir asker gördüm. İsmi Emre idi. Kadın, ‘Senin çok yüksek bir enerji ağın var’ dedi. Uyandığımda heryerde tanklar, uçaklar ve bombalar patlıyordu.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!