Kendimi milletvekili olarak gördüm

Rüya:

Rüyamda, kendimi milletvekili olarak ve evin içinde bir mobilya üzerine küçük abdest yaptığımı gördüm. Bu durumu başka bir milletvekilinin gördüğünü ve herkese yayarak beni mahcup ettiğini gördüm.

Yorum:

İş yerinizle alakalı yaşamış olduğunuz sorunlar, ekonomik açıdan yaşadığınız ya da yaşayacağınızı öngördüğünüz sorunlar yüzünden aileniz ile aranızda ufak sorunlar yaşanabilir. Bu konuda dikkat etmeniz gerekiyor. Kendinize işinizle alakalı yeni bir yol çizene kadar ailenizden gelebilecek tepkileri olgunlukla karşılamalı, konuyu uzatmadan iki tarafın da(sizin ve karşı tarafın) yıpranmasını önlemelisiniz.

Rüya Yorumları için daha fazla

Mağazada Rahatsız Edici Satıcı Rüyası Yorumu ve Utançla Yüzleşmek

Rüyanızda sütyen almaya gittiğiniz mağazada sınırlarınızı ihlal eden bir satıcıyla yaşadığınız gerilim, beden özerkliği ve mahremiyet mücadelesinin bilinçaltı yansıması olarak derinlemesine yorumlanıyor. Öfke ve utanç arasındaki içsel çatışma, kadınlık deneyiminin sıklıkla karşılaştığı istenmeyen yakınlık taleplerine karşı direnişin sembolik ifadesi olarak ele alınıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

2ndkyteg

Koduyla!