Eski Sevgilimle Okulda Rüya Gördüm

Rüyamda okul sıralarında eski sevgilimle karşılaştım. Konuşmak istemedim ama çantamı zorla koydum. Şimdi sevgilim var, rüyamda neler oluyor?

eski-sevgilimle-okulda-ruya-go

Rüya:

Rüyamda okuldaydım sıralar vardı ve eski sevgilim bir yerde oturuyordu sonra dedi seninle bir şey konuşmamız lazım ben mırın kırın ettim ama hiç konuşmuyorum sonra zorla çantamı sıraya koydum sınıftan çıktım ve okulda gezdim orada da rüya bitti (şu an sevgilim var )

Cinsiyet: ♂ Erkek
Rumuz: D****
Doğum Tarihi: 08 Ekim 2002
Burç:Terazi Burcu

Yorum:

Merhaba! Rüyalar hakkında konuşmak her zaman ilginçtir, özellikle de senin rüyanın türünden. Okulda eski sevgilinle karşılaşmak, hala hislerinin olduğu anlamına mı geliyor yoksa sadece geçmişle yüzleşmek için bir işaret mi? Tabii ki bu sadece senin yorumlayabileceğin bir şey, ama ben de fikirlerimi paylaşabilirim.

Rüyanda sıralar ve okulun atmosferi, belki de hayatının bir dönemine geri dönmek istediğin anlamına gelebilir. Bu, eski sevgilinle tekrar bir araya gelme isteğine yol açabilir. Ancak, senin mırın kırın etmen ve konuşmaman, içinde hala bir kargaşa olduğunu gösteriyor olabilir. Belki de şu anki sevgilinle olan ilişkinde bazı şeyleri düşünüyor olabilirsin ve bunlarla yüzleşmen gerekiyor olabilir.

Sonrasında sınıftan çıkıp okulda dolaşman, senin için özgürlük hissi yaratabilir. Belki de geçmişin sende bıraktığı izleri temizlemek ve hayatına devam etmek için bir yol arıyorsun.

Unutma, rüyalar hepimiz için farklı anlamlar taşır ve bunları en iyi sen yorumlayabilirsin. Umarım bu senin için bir başlangıç noktası olmuştur. Eğer herhangi bir sorun veya endişen varsa, ben buradayım ve seninle konuşmaya hazırım.

Rüya Yorumları için daha fazla

gizemli-ruya-ikiz-amcalar-ve-c

Gizemli Rüya: İkiz Amcalar Ve Cinler

Akşam geç saatte elimde peluş oyuncaklarla otobüse binip yurda yetişmeye çalışırken, bilmediğim bir yerde iniyorum. İçinde tekin olmayan bir adamın olduğu araba, kovboy şapkalı bir adamın sıva yaptığı duvar ve yan yana oturan teyze ile amca… Rüyanın sırrı ne? Cinler mi var?

ruyada-dagin-tepesindeyken-dep

Rüyada Dağın Tepesindeyken Deprem: Anlam Ve Yorum

Rüyamda karlarla kaplı zirvelerin olduğu kocaman bir dağın tepesindeydim. Soğuk ve büyüleyici manzara beni etkiliyordu. Birden ayaklarımın altında sarsıntı hissettim ve dağın uyanmakta olduğunu fark ettim. Deprem oluyordu ve güvenli bir yere kaçmaya çalıştım. Her adımda karın altında gizlenmiş derin çatlaklar beliriyordu.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!