Gizemli Rüya: İkiz Amcalar Ve Cinler

Akşam geç saatte elimde peluş oyuncaklarla otobüse binip yurda yetişmeye çalışırken, bilmediğim bir yerde iniyorum. İçinde tekin olmayan bir adamın olduğu araba, kovboy şapkalı bir adamın sıva yaptığı duvar ve yan yana oturan teyze ile amca... Rüyanın sırrı ne? Cinler mi var?

gizemli-ruya-ikiz-amcalar-ve-c

Rüya:

Akşam geç saatte elimde dört beş tane peluş ve bebek ile otobüse biniyorum. Yurda yetişmeye çalışıyorum. Otobüste elimdeki oyuncaklar sürekli düşüyor, tutmaya çalışıyorum. Sonra inmem gereken durağı kaçırıyorum. Bilmediğim bir yerde iniyorum ve ıssız bir sokakta yürüyorum. Birden bir araba ve içinde tekin olmayan bir adam görüyorum. Adam, “Gel ben seni bırakayım, gitmek istediğin yere,” diyor. Ben, “Hayır, istemem,” diyip kaçıyorum. Sonra karşıma bir dükkan önünde ortada öylece duran bir duvar çıkıyor. Ve kovboy şapkalı bir adam bu duvara sıva yapıyor. Ben de, “Kolay gelsin,” diyorum. Adam da, “Şu an dükkan kapalı, seninle uğraşamam,” diyor. Halbuki ben işi için “kolay gelsin” diyordum. Ben de sinirleniyorum ve gidiyorum. Sonra yurda yaklaşmışken yan yana iki balkonda oturan insanları görüyorum. Birinde bir teyze ve amca oturuyor. Diğerinde bir amca tek başına oturuyor ama yüzü gözükmüyor. Ve yan yana balkonlarda oturuyorlar. Dedikodu yapıyorlar. Ve birden yüzü gözükmeyen amca, diğer balkondaki teyze ve amcaya korkunç şekilde gülümseyerek yüzünü dönüyor. Teyze ve amca şok oluyor çünkü bu adam, teyzenin yanında olan amcanın kopyası. Yani aslında cinmiş. Ben de korkup yurda koşuyorum ve tam 1 dakika kala yurda yetişip giriyorum.

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: K****
Doğum Tarihi: 02 Haziran 2004
Burç:İkizler Burcu
Numerolojik Sayısı: 5 Sayısı

Yorum:

Rüyan, hayatındaki geçiş dönemlerini ve bu süreçte yaşadığın duygusal dalgalanmaları yansıtıyor olabilir. Otobüse binmek ve oyuncaklarını düşürmek, sorumluluklarını dengelemeye çalışırken bazen bunların kontrolünü kaybettiğini hissettiğini gösteriyor. İnmen gereken durağı kaçırman, hayatında belki de bir fırsatı ya da önemli bir anı kaçırdığını düşündüğün bir durumu simgeliyor olabilir.

Issız sokakta yürümen ve tekin olmayan bir adamla karşılaşman, bilinmeyene karşı duyduğun endişeyi ve güvensizliği temsil ediyor. Bu adam, hayatındaki bir figürü veya içsel bir korkuyu temsil ediyor olabilir. Kaçışın, zor durumlar karşısında güçlü ve bağımsız kalma arzunu yansıtıyor.

Kovboy şapkalı adam ve sıva yaptığı duvar, hayatında karşılaştığın engelleri ve bu engellerle başa çıkma şeklini simgeliyor. Adamın sana yardım etmeyi reddetmesi, bazen destek bulmakta zorlandığını hissettiğin anları temsil edebilir. Balkonlardaki insanlar ve cin, sosyal çevrende yaşanan gizemli veya anlaşılmaz olayları ve bu olayların sana olan etkisini yansıtıyor. Yurda koşarak ve son anda yetişerek içine girdiğin, güvenli bir alana ulaşma ve zorlukların üstesinden gelme arzunu gösteriyor. Rüyanın genelinde, hayatındaki zorluklarla yüzleşme ve bunların üstesinden gelme temaları hakim.

Rüya Yorumları için daha fazla

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!