Oase’yi Geri Almak

Oase, Tekkeki Ramazan ve Gieneke gibi mekanların ve kişilerin adı geçen rüya hikayesi. Mekan sahibi ile iletişim kurmak isteyen yazar, beklenmedik bir sürprizle karşılaşıyor.

oaseyi-geri-almak

Rüya:

Not;

Öncelikle rüyamı anlatırken kişi ve mekan isimleri geçiyor. Onları aşağıda bilgilendirme amaçlı bildiriyorum.

– Oase vefat eden amcamın mekanı. Amcamın vefatı sonrası diğer amcalarım iflas ederek elden çıkardı.

– Tekkeki Ramazan 18 yaşında satın aldığım ve babamların oturduğu evin eski sahibi.

– Gieneke vefat eden Rahmetli amcamın bayan arkadaşı/sevdiği kadın.

Oase yı geri almak için Müşteri olmuşum ve gece kimse yokken Oase girip içinde heyecanla sağa sola koşuyorum, mekan sahibine iletişim numarası bırakmak istiyorum. Derken baskın yer gibi birine yakalanıyorum hırsız mışım gibi. Kısa bir tereddütten sonrası gelen kişinin varlığına aldırış bile etmeden, mekan sahibinin (tekke li ramazan) siparişleri indiriyor.

O arada mutfak kapısından Ramazan geliyor, ben not bırakmak için kağıt ve kalem aramaya devam ederken Ramazan’a laf veriyorum,

“Bende sana telefon numaramı bırakmak için kağıt kalem arıyordum. Burayı ben aldım sana bildirmek için numara mı bırakıyorumdum” diyorum.

O ara birden ortam kalabalık laşıyor . İçciler, ailesi, damadı, müşteriler. Beni tanıyanlar, benle dans eden müşteriler, annem ve bir arkadaşı ve birde biri çıkıyor, önce Gieneke zannediyorum. Böylu sarışın, sonra annemin kucağına düşüyorum, ve “bu Gienelķe değil mi diye anneme sorup, kendime sorgularken genç olduğunu fark ediyorum. O bu arada çıkmış kaçıyorken arkasına koşuyorum ve “Dur sen Gieneke nın kızımısın, anneni görmek istiyorum diye bağırıyorum”.

Kız duruyor annemi tanıyor ve görmek mi istiyorsun diye soruyor. Evet görmek istiyorum soracaklarım var diyorum o arada acaba bu amcamın kızı mı diye aklımdan geçiyor ve orada uyanıyorum.

Cinsiyet: ♂ Erkek
Rumuz: A**** T**** K*****
Doğum Tarihi: 04 Şubat 1983
Burç:Kova Burcu

Yorum:

Merhaba! Rüyanı okurken gerçekten ilginç bir yolculuk yaşadım. Seninle beraber Oase’ye girdim, heyecanla dolu dolu koştuk, ama sonra bir hırsız gibi yakalandık. Neyse ki durumun düzeldi ve daha sonra Tekkeki Ramazan ile karşılaştık.

Senin gibi ben de çok meraklı biriyim, bu yüzden Ramazan’a neden Oase’yi aldığını sordum. Ama daha önceki amcalarının iflas ettiğini öğrenince üzüldüm. İşte o zaman anladım ki, hayatta her zaman her şey beklediğimiz gibi gitmeyebilir. Ama en azından senin gibi umutlu insanlar var, Oase’yi tekrar eski günlerine döndürmek için mücadele ediyorlar.

Bir an için Gieneke’yi zannettim ama sonra anladım ki yanılmışım. Sen de ona benzeyen bir sarışını takip edip annesini görmek istediğini söyledin. Bu rüyanın sonunda gerçek hayatta da bu kişiyi aramalısın, belki senin için önemli bir bağlantıya sahip olabilir.

Rüyalarımız bize farklı şeyler anlatabilir, belki de senin rüyan senin için önemli bir mesaj taşıyor. Belki de hayatındaki değişikliklerden dolayı biraz kaygılısın, ama umutlu kalmalısın. Bana kalırsa, senin gibi cesur ve kararlı biri için hiçbir şey imkansız değil. Sadece yolculuğunda birkaç küçük sürprizle karşılaşabilirsin.

Umarım bu yorum seni biraz rahatlatmıştır ve rüyanı anlamana yardımcı olmuştur. Bana her zaman yazabilirsin, seninle tekrar konuşmak için sabırsızlanıyorum!

Rüya Yorumları için daha fazla

gizemli-ruya-ikiz-amcalar-ve-c

Gizemli Rüya: İkiz Amcalar Ve Cinler

Akşam geç saatte elimde peluş oyuncaklarla otobüse binip yurda yetişmeye çalışırken, bilmediğim bir yerde iniyorum. İçinde tekin olmayan bir adamın olduğu araba, kovboy şapkalı bir adamın sıva yaptığı duvar ve yan yana oturan teyze ile amca… Rüyanın sırrı ne? Cinler mi var?

ruyada-dagin-tepesindeyken-dep

Rüyada Dağın Tepesindeyken Deprem: Anlam Ve Yorum

Rüyamda karlarla kaplı zirvelerin olduğu kocaman bir dağın tepesindeydim. Soğuk ve büyüleyici manzara beni etkiliyordu. Birden ayaklarımın altında sarsıntı hissettim ve dağın uyanmakta olduğunu fark ettim. Deprem oluyordu ve güvenli bir yere kaçmaya çalıştım. Her adımda karın altında gizlenmiş derin çatlaklar beliriyordu.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!