Yengeç Haftalık Burç Yorumları (5 Haziran – 11 Haziran Haftası)

Yengeç burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 5 Haziran – 11 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hemen halletmeniz gereken sorunlar Pazartesi günü ortaya çıkar. Yayılmadan önce küçük yangınları söndürmek için çok zaman harcamayı bekleyin. Haftanın çoğu, duygulara hitap etmek yerine beyninizin sol tarafını kullanarak hakemlik yapmanız gereken küçük çaplı kan davaları getirecek. Bir tatil veya günübirlik gezi için Cuma gününe girmiş olabilirsiniz. Büyük resme bakmak için zaman ayırın ve Cumartesi günü birkaç saatinizi zamanınızı geçirmenin yeni yollarını hayal ederek geçirin. Pazar günü çalışmak zorundaysanız, kendinize ne kadar zaman ayırırsanız ayırın, aceleye gelmeyi bekleyin.


Yengeç Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Oğlak ayı, haritanızın profesyonel tutkuları yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, yakın ilişkileriniz özellikle haftanın ilk bölümünde zorlu hissedecek. Stres seviyeniz yükselebilse de, özellikle romantizmin çiçek açmasını umuyorsanız, başkalarıyla çabuk anlaşmamanız önemlidir. İlgilendiğiniz biri varsa, onu görmek için işten biraz uzakta bir zaman planladığınızdan emin olun, bu, kalbinizi açarken stresi atmanıza yardımcı olacaktır.

Ayın, joker karakter Uranüs’e yakınlaştığı sekizinci gün, beklenmeyeni bekleyin. Bu süre zarfında düşünmeden harcama yapmaktan kaçının ve kendinizi çok zorlamamaya çalışın. Bu gün insanların sınırlarınıza saygı duymadığını fark edebilirsiniz, bu da sizi bir veya iki gece gözden kaçırmak için ilham verebilir.

Genel olarak, şu anda sessiz iç gözlem için biraz zaman ayırın. Romantik açıdan en heyecan verici bir hafta gibi gelmeyebilir, ancak kendinize karşı nazik olursanız ve ihtiyacınız olan huzuru kucaklarsanız, aşk tezahür etmeye karar verdiğinde kendinizi ona hazır hissetmelisiniz.


Yengeç Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Mesleki hırslarının peşinden git Yengeç! 4 Haziran Pazar günü Boğa burcundaki Merkür Boğa burcundaki Uranüs ile kavuştuğunda, sizin için değerli ve benzersiz bir şeyin peşine düşme zamanı. Ertesi gün Venüs Aslan burcuna gireceği için, sevdiğiniz ve değer verdiğiniz bir şeyin peşinden gitmek için kozmik olarak desteklenmiş hissedebilirsiniz. Ayrıca, mali hedeflerinizle uyumluysa, bu mali açıdan güçlendirici bir fırsat olabilir.

Bununla birlikte, Venüs hemen Kova burcunda geri giden Plüto’ya karşı çıkacak, bu nedenle, fırsatlarınızın peşinden gitmek için kendinize inanmak için gücünüzü ve kontrolünüzü üstlenmekle ilgili bir iç gerilim olabilir. Yeteneklerinize güvenin ve iş hayatınızda yapmak istediğiniz bir şeye öncelik vermekten çekinmeyin!

Çalışma haftanızın sonuna doğru, Aslan burcundaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ve Akrep burcundaki Güney Ay Düğümü ile kare açı yaptığında, iş hayatınızda bir özlemin peşinden gitme gerçeği ve hayali arasında sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz. Geçmiş girişimlerin sizi yeni, heyecan verici ve mali açıdan güçlendirici bir şeyin peşinden gitmekten alıkoymasına izin vermeyin!


Yengeç Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta değerli bağlantılar kuruyorsunuz.

Hafta, 4 Haziran Pazar günü Merkür’ün Uranüs’ü Boğa burcunda ve ağ ve topluluk evinizle birleştirmesiyle başlıyor. Bugün, sizinkine benzer ilgi alanlarına sahip olağanüstü bir grup insanın yanında olma fırsatınız olabilir. Kanser, bu, bağımsız filmler yapan insanlar için, dahi seviyesinde çocukları olan bir grup anneyle veya köpek parkında “doodle gününde” bir konferansta olduğunuz anlamına gelebilir. Bu, kaynaşmak ve yeni arkadaşlar edinmek için iyi bir zaman.

5 Haziran Pazartesi günü Aslan burcundaki Venüs ve para eviniz Kova burcundaki Plüton ile karşıt açı yapıyor. Finansal bir fırsat var, ancak kazancın kasanıza ulaşmasını sağlamak biraz çaba gerektirecek. Kanser, bazı gizli ücretler veya başka şartlar olabilir, bu yüzden ince yazıları okumak iyi bir fikir olacaktır. Her şeyin yolunda olduğundan emin olmak için bilgili bir arkadaşınıza da danışmak isteyebilirsiniz. Bunu yaptığınızda, başarıya giden hızlı yolda olabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.