Yengeç Haftalık Burç Yorumları (12 Haziran – 18 Haziran Haftası)

Yengeç burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 12 Haziran – 18 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü duygularınızı buzluğa atın. Bir şeyler olmaya başladığında kafanı kullanman gerekecek. Onları ertesi gün geri alabilirsin ve aslında insanları daha iyi tanımak için harika bir zaman. Tarihler sizin için iyi geçecek. Sizden haber almayı bekleyen ateşli kızları takip edin. Cuma günü kabuğunuzdan çıkın ve çalışanlarınıza sizi sandıkları kadar iyi tanımadıklarını gösterin. Sana nasıl yaşayacağını söyleyecek kimse kalmadı. Hafta sonu daha iyi olamazdı. Duygularınız, dünyanın enerjisiyle mükemmel bir uyum içindedir.


Yengeç Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta, Yengeç sebebi için ara vermek için mükemmel bir zaman. 11 Haziran Pazar günü geri giden Plüton karşıt burcunuz Oğlak burcuna girdiğinde profesyonel düzenlemelerinizde ne istediğinizi ve neye ihtiyacınız olduğunu düşünün. Dolayısıyla bu, ortaklıklarınızın, yükümlülüklerinizin ve diğer profesyonel taahhütlerinizin şartları konusunda daha dikkatli olmanıza neden olabilir.

Kısa bir süre sonra Boğa’daki Merkür geri giden Plüton ile üçgen açı yapacağından, bunu daha büyük profesyonel topluluğunuzda farklı kişiler, kurumlar ve özlemlerle çalışma fırsatlarınızı gözden geçirerek potansiyel düzenlemeleri yeniden gözden geçirmek için bir fırsat olarak kullanabilirsiniz.

Ardından Merkür, ikametgahı İkizler’e girecek, bu da kariyer yolunuzda neyi takip etmek istediğinizi düşünürken daha özel olmanıza neden olabilir. Çalışma haftasının sonlarına doğru, İkizler’deki Merkür Balık’taki Satürn’le kare açı yaptığında, profesyonel yolculuğunuzda farklı bir yola bağlı kalma isteği duyabilirsiniz. Ancak vites değiştirmek çok kolay değil çünkü kariyer yolunuzda sahip olduğunuz sorumluluklarda gerçek anlamda herhangi bir değişiklik yapmadan önce zihinsel bir ayarlama yapmanız gerekecek. Seçeneklerinizi düşünün.


Yengeç Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bekarsanız, şu anda kendinizi ortaya koyma konusunda utangaç olabilirsiniz. Tersine, eğer bir ilişkiniz varsa, partnerinizle yakınlaşmak için yalnız olduğunuz anları takdir edeceksiniz. Halkın önüne çıkmak istemediğinizden değil, doğum ayınız ve önümüzdeki hafta güneş dönüşü başladığından beri Haziran ortasının getirdiği sessiz anların tadını çıkarıyorsunuz.

Bunu, bütün gece bae ile parti yapacağınız ve potansiyel özel kişiniz olabilecek her türden insanla tanışacağınız yaz öncesi sakinlik olarak düşünün. Gözlerinizi ve kalbinizi tanıştığınız herkese açık tutun. Beklenmedik biriyle derin bir duygusal bağ kurabilirsiniz. Daha fazlası olması için zaman tanıyın – aniden ve hiç yoktan başlayan yaklaşan bir romantizmle kendinizi şaşırtacaksınız.


Yengeç Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, gizli faydaları ortaya çıkarıyorsunuz.

Hafta, 11 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda olması ve dinlenme ve iyileşme evinizin Boğa burcundaki Jüpiter’le yarım kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün başkalarının sizin için bir şeyler yapmasına izin vermek için iyi bir gün. Kanser, çocuklarınızdan sana kahvaltı hazırlamasını isteyebilirsin. Eşinizden bulaşıkları yıkamasını isteyebilirsiniz. Ya da başkaları sizden bir şeyler yapmanızı istediğinde hayır diyebilirsiniz. Kendinize bir mola vermek için iyi bir gün.

13 Haziran Salı günü Aslan burcundaki Venüs ve para eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapacak. Bugün, mali durumunuzu gözden geçirmek ve gelir ve giderlerinizi hesaplamak için iyi bir gün. Şimdi nakit akışınıza odaklanın. Kanser, sigortanız için fazla ödeme yaptığınızı veya uygulamalar için iki katını ödediğinizi fark edebilirsiniz. Belki de yalnızca bir yayın hizmetine ihtiyacınız vardır. Bugün paranıza dikkat ederek, yakın gelecekte biriktirmek için daha fazla paranız olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.