Yengeç Aylık Burç Yorumları Neler? Yengeç Aylık Burç Yorumu 2023 Haziran

Yengeç burcunun Haziran ayı için burç yorumları neler? Yengeç burcunun Haziran ayı neler bekliyor? Yengeç burcunun Haziran ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun Haziran ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun Haziran ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu Haziran ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu Haziran Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Ana yönetici ayınız 3 Haziran’da Yay burcunda dolunay, sizi yeni deneyimlere açıyor ve daha maceracı olmaya çağırıyor. Kabuğunuzdan çıkmanız her zaman kolay olmuyor ama bu ay enerjisi aşk adına garip şeyler yapmanıza neden oluyor.

Ay on yedinci evde esnek İkizler burcundayken yeni bir ay evresi gerçekleşir ve bu en çok sezgisel, içgüdüsel on ikinci evinizi etkiler. Mevcut veya potansiyel bir ilişkiyi artık yeni bir bakış açısıyla görebiliyorsunuz ve olasılıklar heyecan verici. Şu anda sizi geçmişe bağlayan çok az şey var.

Parlak güneş, 21 Haziran’daki sempatik ama karamsar burcunuz için esintili İkizler burcundan ayrılarak sizi çoğu zaman savunmaya sokar. Yengeçler, neden kendinizi ve aşk seçimlerinizi bu kadar sık ​​savunacak bir konuma getirildiğinizi düşünüyorsunuz? Bazı şeyleri biraz fazla düşünüyor veya bazı yorumları fazla kişisel alıyor olabilirsiniz.

Asteroit Juno, yirmi saniyedeki ilk evinize güneşi takip ederek evle ilgili her şeye olan sevginizi yoğunlaştırıyor. Bu geçiş sırasında evcilik oynamayı seviyorsunuz ve bir gelenekçi olmasanız bile, yine de beyaz çitli ve iki çocuğu hayal ediyorsunuz. İstediğiniz her şeyi hayal etmenize izin verilir.


Yengeç Burcu Haziran Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Ayın ilk yarısı profesyonel çabalar söz konusu olduğunda biraz sessiz olacak Yengeçler. Bununla birlikte, 3 Haziran’daki dolunay, iş yerinde geçici stres ekleyerek ittifaklar ve ortaklıklar konusunda hayal kırıklığı yaratabilir. Ancak bu sizi hedeflerinize ulaşmaktan hiçbir şekilde alıkoymayacaktır. Canlı bir insan olduğunuz için ihtiyaçlarınızı karşılamanız ve işinizi bitirmeniz zor olmayacaktır.

21’inde güneş dönüşünüzde herkesin sizi iltifatlarla ve dikkatle şımartmak istediğini göreceksiniz. Tüm iyi hisleri içinize çekin. Bu, işyerinde dengeyi korumak için gerekli olan iş arkadaşlarının, tüm profesyonel ilişkilerin ve müzakerelerin öneminin farkına varmanızı sağlayacaktır.

26 Haziran’da Merkür burcunuza girdiğinde, mali durumunuzun yüksek olduğunu hissedeceksiniz. Bu, müzakereler, sözleşmeler ve ödemeler söz konusu olduğunda sizi iyi bir yere götürebilir. Yetkililerden istediğiniz miktarda nakit almak için çok zorlamanıza gerek kalmayacak.


Yengeç Burcu Haziran Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Bu ayın ilk yarısında flört etmeyi duraklatın, çünkü 3 Haziran’daki Yay burcu dolunayında kendinize daha fazla odaklanmaya odaklanacaksınız. Kendinizi en iyi zihinsel, fiziksel ve ruhsal yere sokmak yol açabilir sonra daha iyi maçlar. Özellikle Venüs beşincide Aslan’a girdiğinde. Arzularınızı ve değerlerinizi netleştirin, böylece çıkmaz aşk ilişkilerine düşmezsiniz.

11 Haziran’da Merkür İkizler burcuna girdiğinde tüm ilişki bagajınızdan kurtulun. Hala sosyal medyada eski sevgilinizi siber takip ediyorsanız yeni aşkı hoş karşılayamazsınız. Onları engelle. İkizler dolunayı kendini kabul etme pratiği yapmanıza ve yolunuza devam etmenize yardımcı olurken on yedinci solonuzu geçirin.

Tüm bunları sisteminizden hemen çıkarın, çünkü 21 Haziran’da güneş burcunuza girdiğinde sezonun resmen başlıyor. Kalbinizi açabilecek yeni flört fırsatlarıyla sezona başlayın. Ertesi gün Juno burcunuza girdiğinde ilk görüşte aşk bile olabilir.

26’sında Merkür burcunuza girdiğinde iyi bir izlenim bıraktığınızdan emin olun. Flört sahnesinde sözleriniz çok fazla ağırlık taşır, bu yüzden onları dikkatli seçin.


Yengeç Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

yeniden doğuş

Bu ay başlarken, 21 Haziran Yengeç burcuna kadar daha sessiz bir aşamada olacaksınız. Bu, duygusal bagajınızı boşaltmak ve bir süredir sizi rahatsız eden sorunları kapatmak için iyi bir zaman. Ayrıca, önceki on iki aydaki zaferlerinizi ve başarılarınızı yansıtmak ve gelecek planlarınızı düşünmek için bir fırsat.

Üçüncüde Yay burcunda yaşam tarzı ekseninizi vurgulayan bir dolunay var. Bu ay aşaması, bir iş projesi, sağlık sorunu veya çalışma ortamınız hakkında bilmediğiniz her şeyi vurgulayabilir. Ve bir şeyi tamamlamak için çok çalışıyorsanız, bu bir zafer ve kutlama zamanı olabilir.

Yoğun Pluto, 11 Haziran’da Oğlak burcuna geri döner ve Ocak 2024’e kadar bu burçta kalır. Bir ilişkiyi bitirmeniz veya bir başkasıyla bir sorunu çözmeniz gerekiyorsa, bu yarım kalmış işleri halletmek ve iyileşmeyi teşvik etmek için harika bir zaman.

Alıngan Mars para bölgenizde ve tatlı Venüs’ün beşinci evinde ona katılıyor, bu nedenle mali durumunuz olumlu bir şekilde artabilir. Size biraz ekstra para kazandırabilecek bir ek iş sunmaya hazır olacaksınız. Ayrıca birkaç ikramın da tadını çıkaracaksınız.

17 Haziran’da İkizler burcundaki yeni ay ve ruhani bölgeniz meditasyon, yoga veya stresi atmanıza ve iç huzuru beslemenize yardımcı olabilecek başka bir ruhani uygulamayı öğrenmek için ideal bir zamandır.

Güneş yirmi birincide burcunuza girerken ve yaklaşık dört hafta burada kalırken, elementinizde olacaksınız. Bu, sizin için en anlamlı olan planlara ve ilişkilere odaklanma fırsatınızdır. Ayrıca, becerilerinizi ve yeteneklerinizi sergileme ve kendinizi olabildiğince tanıtma şansı.

Son olarak, konuşkan Merkür 26 Haziran’da burcunuza geçerek sizi aklınızı konuşmanız ve kayıtsız şartsız ifade etmeniz için cesaretlendiriyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.