Yay Haftalık Burç Yorumları (5 Haziran – 11 Haziran Haftası)

Yay burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftası neler bekliyor? Yay burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 5 Haziran – 11 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü kendinizi tükenmiş hissediyorsanız, çeteyle bir şeyler yapmaya kendinizi kaptırmayın. Bu enerjiyi, yaratıcılığınızla her türden insanı uçuracağınız önümüzdeki birkaç güne saklayın. Perşembe gününe kadar yorulmadıysanız, denemiyorsunuz demektir. Cuma oldukça yavaş başlayacak, ancak sisi yenmek için yeterince kahve içmeyi başarırsanız, ufkunuzun görüş alanınızın ötesine geçtiğini göreceksiniz. Oraya çık ve keşfet. Pazar bir oluktan başka bir şey olmayacak.


Yay Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Umarız romantizm bölümünde işlerin kızışmasına hazırsındır sevgili Archer, çünkü kozmik bir değişim senin lehine olmak üzere! Tutkulu Mars, onuncu gün burcunuza girerek enerji seviyenizi ve kişisel motivasyonunuzu yükseltir. Ateşli doğanız ışıl ışıl parlarken, romantik beklentilerinizin önemli ölçüde açıldığını göreceksiniz, ancak yıldızlardan daha azına yetecek ruh halinde olmayacaksınız.

Kozmik titreşimler yolunuza fazladan bir doz şans getirecek. Bu enerji, cep telefonunuzu ve sosyal medya bağlantılarınızı temizlemek için mükemmeldir ve size asla gerçekten başarılı olamadığınız insanlarla bağlarınızı nihayet kesmeniz için ilham verir. Geçmişi gerçekten bırakmak için bu enerjiyi kullanın ve şu anda uygulamalarla çıkmaktan rahatsızsanız, devam edin ve profilinizi bir süreliğine silin.


Yay Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Yay, ilerlemek istiyorsan bir şeylerin değişmesi gerekiyor. 4 Haziran Pazar günü Boğa burcundaki Merkür Boğa burcundaki Uranüs ile kavuştuğunda iş hayatınızın yönünü ele almanıza yardımcı olabileceğinden, sohbet sırasında veya aklınıza gelen her şeye açık olun. Kavuşma, çalışma alışkanlıklarınızdaki değişiklikleri ima edebilir, rutin, hatta konumunuzla. Açıksanız, daha istikrarlı bir iş hayatı için değişiklikleri yapın.

Neyi taahhüt ederseniz edin, ertesi gün Venüs Aslan burcuna girdiğinde profesyonel yolculuğunuzda ilerlemenize yardımcı olabilir. Bir inanç sıçramasıyla gelecek değerli değişiklikler için heyecanlanın. Ancak, Venüs hemen Kova burcunda geri giden Plüton’un karşısına çıkacağı için herkesin planlarınızı veya heyecanınızı anlamayacağını bilin.

Planlarınızdan bazılarını şimdilik gizli tutmak en iyisi olabilir, özellikle çalışma haftanızın sonuna doğru, Aslan burcundaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ve Akrep burcundaki Güney Ay Düğümü ile kare açı yaptığında. Kareler, iş hayatınızda ne yapmanız gerektiğine ve ne yapmak istediğinize dair aynı eski konuşmaların gündeme gelebileceğini gösteriyor.


Yay Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta Evren sizi çağırıyor.

Hafta, 4 Haziran Pazar günü Merkür’ün Uranüs’le Boğa burcunda birleşmesi ve alışkanlıklar ve rutinler eviniz ile başlıyor. Yay, bir alışkanlık revizyonu geçiriyor olabilirsiniz. Haftada bir gün fişi çekmeye karar verebilirsiniz, böylece dışarı çıkıp yürüyüş yaparak veya bahçede çalışarak zaman geçirebilirsiniz. Ya da belki hem ruhen hem de topluluk içinde bir bağlantı kurmak istersiniz ve böylece katılacak bir kilise ayini bulabilirsiniz. Bugün yeni bir rutin oluşturabilirsiniz.

5 Haziran Pazartesi günü Aslan burcundaki Venüs ve macera eviniz Kova burcundaki Plüton ile karşı karşıya geliyor. Yay burcu, daha fazla eğlence ve kesinlikle daha fazla macera yaşamak istersiniz ve yakında bilinmeyen yerlere uçmaya hazır olabilirsiniz. Ancak bazı aile üyeleri ve arkadaşlar, ekonomi veya dünyadaki sorunlar gibi konulara çok odaklanır. Bugün, birisiyle yapmak istediğiniz şeyler ve onların ne yapmanız gerektiğini düşündükleri hakkında tartışabilirsiniz, ancak sonunda karar vermesi gereken kişi sizsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.