Yay Haftalık Burç Yorumları (19 Haziran – 25 Haziran Haftası)

Yay burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası neler bekliyor? Yay burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 19 Haziran – 25 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi, en yakın arkadaşlarınızla biraz felsefe yapmak için harika bir zaman. Derine git. Biraz riskli bir şey denemek için can atıyorsanız, Salı ve Çarşamba, servetinizi yükseltmek için size biraz daha iyi şanslar verecektir. Kasaya bahse girmeyin, biraz gevşek oynayın. Haftanın ilerleyen saatlerinde sıkın ve hayatınızın tüm küçük parçalarının doğru şekilde toplandığından emin olun. Bir şeyin değişmesi gerekirse ne yapacağınızı bileceksiniz. Pazar günü, inatçı lekelerden romantizme kadar her konuda tavsiyenizi soran bir veya iki telefon alacaksınız.


Yay Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni ve heyecan verici insanlarla tanışacaksınız.

Hafta, 18 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve ilişkiler evinizin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Yeni biriyle tanışmak istiyorsanız, enerjinizin bu kişiyi size doğru çektiğini hayal edin. Yay, Evrenin hazır olduğunuzu bilmesini sağlamak için bir mum yakabilirsiniz (tutku için kırmızı veya dostluk için sarı). Zaten bir aşk ilişkiniz varsa, çok romantik bir akşam geçirebilirsiniz.

19 Haziran Pazartesi günü, Boğa burcundaki Jüpiter ve iş ve rutin eviniz Balık burcundaki Satürn ile 60’lık açı yapıyor. Bugün yapılacaklar listeniz ne kadar büyük olursa olsun, çok şey yapabilirsiniz. Sağdaki ve soldaki görevleri çok fazla enerji ve şevkle kontrol ediyorsunuz. Yay, bu, külfetli görevlerin üstesinden gelmek için iyi bir gün çünkü üstesinden gelmek için daha fazla enerjiniz var.


Yay Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

İkizler sezonunun son günleri, başkalarının sizi hafife almasına ve ilişkinizde kendilerine yardım etmesine izin verir, bu adil değildir çünkü bir taraf daha fazlasını zorlamadan ortaklıklar 50-50 olmalıdır. Sınırlar her ilişkinin önemli bir parçasıdır. Sağlıklı bir ilişki sürdürmek için insanların belirlediğiniz sınırlara bağlı olduğundan emin olmalısınız.

Bu düşünce dizisi, 21 Haziran’da başkalarının size nasıl davrandığını tanımlarken size yardımcı olacaktır. Başkalarıyla nasıl başa çıktığınıza dikkat edin – bu, oluşturmak istediğiniz ortaklığı anlamanıza yardımcı olacaktır. Tutkulu bir yapıya sahip biri olarak düşünmeden konuştuğunuz zamanlar olur. Artık başkalarını neyin tetiklediğini ve üzdüğünü bilecek ve bunu her zaman aklınızda tutacaksınız.


Yay Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Ne tezahür ettireceksin, Yay? 18 Haziran Pazar günü İkizler burcundaki yeni ay yükseldiğinde, profesyonel taahhütleriniz ve ortaklıklarınız etrafında niyetler belirlemenin zamanı gelmiş olabilir. sözleşmeler ve daha fazlası. İkizler burcundaki güneş aynı zamanda Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapacağından, iş-yaşam dengenizi bozmamak için işin püf noktası çok net. Yolda kafa karışıklığını önlemek için ay tezahürleriniz hakkında net olun.

Ertesi gün, Boğa burcundaki Jüpiter Balık burcunda geri giden Satürn’ü 60 derece geçeceğinden, iş hayatınızın nereye gittiği konusunda daha emin hissedebilirsiniz. Ancak ilerleme, işle ilgili konuşmaları yeniden başlatma meselesi olabilir.

21 Haziran Çarşamba gününe kadar, güneş Yengeç burcuna girdiğinde, karmaşık mali meselelerinize ve karmaşıklıklarınıza odaklanmak için daha istekli hissedebilirsiniz. Genellikle, yatırım söz konusu olduğunda içgüdüsel olarak liderlik etmeyi seversiniz. Ancak Yengeç mevsimi daha temkinli ve sezgisel bir yaklaşıma ilham verebilir.

Hafta sonunda Yengeç burcundaki güneşin Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile altmışlık açı yapacağı göz önüne alındığında, yavaş ve istikrarlı olmanın yarışı kazanacağını görebilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.