Yay Haftalık Burç Yorumları (12 Haziran – 18 Haziran Haftası)

Yay burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası neler bekliyor? Yay burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 12 Haziran – 18 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Çocuklar Pazartesi günü hayatınızda bazı roller oynarlar. Onlar sizin olabilir ya da birdenbire ortaya çıkmış olabilirler ama birinin size bir mesajı var. Salı ve Çarşamba günleri gerçek tutun. Faturalar ve ev işleri gibi hayatınızda biriken küçük ayrıntılarla ilgilenin. Haftanın sonuna doğru işler gerçekten yoğunlaşmaya başlar, ancak dikkat eder ve doğru zamanda harekete geçerseniz, bir numaralı ateşli kızınızla biraz yüz yüze gelebilirsiniz. Enerjiniz bu hafta sonu herkesinkiyle biraz uyumsuz olacak, ancak tam hızla geçerseniz, diğer taraftan çıkacaksınız.


Yay Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, profesyonel taahhütler çalışma haftanızın odak noktası olacak. 11 Haziran Pazar günü geri giden Plüton Oğlak burcuna girdiğinde, finansal konularınız ve değer sistemlerinizle ilgili olarak yoğun bir iç gözlem hissedeceksiniz.

Boğa burcundaki Merkür’ün geri giden Plüton ile üçgen açı yapacağı göz önüne alındığında, bunu iş hayatınızda aradığınızı açıkça tartışmak için bir fırsat olarak kullanabilirsiniz. Kısa bir süre sonra Merkür ikametgahına ve karşıt burcunuz olan İkizler’e girecek, bu nedenle zihinsel vitesleriniz profesyonel düzenlemelerinize doğru kayacak. Seçeneklerinizi keşfetmek ve şartlarınızı müzakere etmek için İkizler’deki Merkür’ü kullanın.

Çalışma haftanız devam ederken, 15 Haziran Perşembe günü İkizler’deki Merkür Balık burcundaki Satürn ile kare açı yaptığında, yükümlülüklerinizin, sözleşmelerinizin ve ortaklıklarınızın öncüllerini yeniden yapılandırmanın zamanı geldiğini hissedebilirsiniz. Daha iyi bir iş-yaşam dengesine sahip olabilmek için neye odaklanmak istediğiniz hakkında konuşun. Profesyonel taahhütlerinizin şartlarını yeniden gözden geçirme zamanı, 17 Haziran Cumartesi günü Satürn Balık burcunda geri hareket ettiğinde gelecek.


Yay Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Gelecekle ilgili çok fazla kafa karışıklığı ve tereddüt var gibi görünüyor. 15 Haziran, sizi herhangi bir romantik karar vermekten alıkoyuyor. Bunun nedeni, zaten taahhüt ettiğiniz kişinin o kişi olup olmadığından emin olmamanızdır. Ancak bu duygu, ortaklıklarla ilgili yedinci evinizdeki yeni ay nedeniyle önümüzdeki hafta hızla değişecek.

Sevdiğiniz ve taptığınız kişiyi belirsizliğin dışına itmeden önce, kendinize gerçekten böyle mi hissettiğinizi yoksa bağlanma korkunuzun mu devreye girdiğini sorun. Duygularınızı işlemek için kendinize birkaç gün verin ve ardından harekete geçin. Muhtemelen bu geçici bir duygudur, bu nedenle, kalbinizin kırılmasına neden olabilecek ani değişiklikler ve seçimler yapmadan önce sakinleşmeniz önerilir.


Yay Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir şeyler yapmanın daha iyi bir yolunu buluyorsunuz.

Hafta, 11 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve ilişkiler evinizin Balık burcundaki Jüpiter’le yarım kare açı yapmasıyla başlıyor. Hayatındaki biri gösteriş yapmayı gerçekten seviyor. İlgi odağı olmayı seviyorlar ve bugün hiç çekingen değiller. Yay, normalde yardımcı oynamayı sevmezsin, ama bu kişinin büyük kişiliği ışığında zorunda kalabilirsin.

13 Haziran Salı günü Aslan burcundaki Venüs ve inanç ve inanç eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapacak. İnandığınız bir şey ile geleneksel bilgeliğin söylediği arasında bir çelişki olabilir. Belki bir durumda gerçekleri arıyordunuz, ancak devam etmek için inancınızı gerektiriyor. Yay, düşünme sürecinizi incelemenin ve kendinize ve yeteneklerinize daha fazla güvenmenin zamanı geldi.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.