Terazi Haftalık Burç Yorumları (5 Haziran – 11 Haziran Haftası)

Terazi burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 5 Haziran – 11 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Önceki hayatınızdan sizi yakalamış gibi görünen konular hakkında biraz tuhaf hissederek haftaya başlayabilirsiniz. Salı günü, kendinize dönecek ve her zamankinden daha iyi hissedeceksiniz. Yaratıcı sanat eserleri gerçekten uçacak ve yeni ateşli kızları büyük bir kolaylıkla çekebileceksiniz. Haftanın sonuna doğru, dramatik bir şekilde basitleşmek isteyeceksiniz ve yönetilebilir hissedene kadar hayatınızdan bazı şeyleri kesebilirsiniz. Uzlaşmanız, Pazar günü iyi zamanlar ve kötü hisler arasındaki farkı yaratacaktır.


Terazi Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın başında, Venüs ve ay m gökyüzünde aynı hizaya gelerek haritanızın ev ve toplum hayatını yöneten bölümünü harekete geçirirken biraz zaman ayırın. Alanınızdan eskiyi çıkarmak sadece terapötik hissettirmekle kalmaz, aynı zamanda yeni öğeler ve enerjiler için yer açar. Uzun zaman önce biten ilişkilerden herhangi bir eşyanız varsa, kendinize bir iyilik yapın ve bu modası geçmiş hatıralardan kurtulun. Kendinizi bu başarısız aşk bağlarından kurtarmak, yeni ilişkilerin kök salmasına yardımcı olabilir.

Onuncu ayın son çeyreği sırasında biraz tatsızlık için kendinizi destekleyin. Bu yön sizi zodyakın çoğu üyesinden daha fazla vuracak ve enerji seviyelerinizin ciddi bir şekilde düştüğünü fark edebilirsiniz. Kişisel bakımınızın zirvesinde kalmak bir öncelik olmalı ve yeni bir romantizm başlatmak için en iyi zaman olmayabilir. Bu zamanı evrenle yeniden bağlantı kurmak, kalbinizi neşeye, bolluğa ve sevginin tüm biçimlerine açmak için bir fırsat olarak kullanın.


Terazi Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yatırımlarınızı nasıl halletmek istersiniz Terazi? 4 Haziran Pazar günü Boğa burcundaki Merkür Boğa burcundaki Uranüs ile kavuşum yaptığında, karmaşık finansal meselelerinizin temposunda değişiklik yapmaya açık olun. ihtiyaçlarınıza göre benzersiz bir emeklilik fonu oluşturun. Tüm seçenekleri eğlendirmek için açık fikirli olun.

Ertesi gün, Venüs Aslan burcuna girdiğinde iş çevreniz tarafından profesyonel ve finansal çabalarınızla daha fazla desteklendiğini hissedebilirsiniz. Artı, bu, arzularınızın peşinden gitmek ve profesyonel platformunuz için sosyal medya planlarına odaklanmak için gereken kozmik cesaretlendirme olabilir.

Bununla birlikte, Venüs Kova’da geri giden Plüto’ya karşı çıkacağından, yeni maceralara atılmadan önce önünüzde olana odaklanmak için doğuştan gelen bir baskı olabilir. Yeni, heyecan verici fırsatları değerlendirirken mevcut taahhütlerinizi dengelemenin bir yolunu bulun.

Çalışma haftanızın sonunda, Aslan burcundaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ve Akrep burcundaki Güney Ay Düğümü ile kare açı yaptığında, kendinizi ince yayma konusunda biraz stresli hissetmeyi bekleyin.


Terazi Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kanatlarınızı açıyorsunuz.

Hafta, 4 Haziran Pazar günü Merkür’ün Uranüs’ü Boğa burcunda ve yatırım, kredi ve borç eviniz ile birleşmesi ile başlıyor. Para kazanmanın yeni bir yolunu aramak için iyi bir zaman. Belki geçmişte müdahaleci bir yaklaşımınız oldu ve şimdi dahil olmak istiyorsunuz. Veya belki de şirket hissesine veya sınırlı sayıda yatırıma odaklanmışsınızdır. Terazi, bu, yeni bir şey denemenin, çeşitlendirmenin veya güvenilir bir aile üyesi tarafından size önerilen bazı olasılıkları keşfetmenin zamanı olabilir.

5 Haziran Pazartesi günü Aslan burcundaki Venüs, Kova burcundaki Plüton’a ve romantizm ve eğlence evinize karşı çıkıyor. Terazi, yeni tanıştığın birinden çok etkilenmiş olabilirsin ya da onu sadece uzaktan görmüş olabilirsin ve bu sana hayal edecek bir şey veriyor. Bunu, bu kişiye ulaşma ve en azından bir konuşma başlatma zamanı olarak kabul edin. Zaten bir aşk ilişkisi içindeyseniz, biraz yastık sohbetiyle başlayarak çok iyi vakit geçirebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.