Terazi Haftalık Burç Yorumları (19 Haziran – 25 Haziran Haftası)

Terazi burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 19 Haziran – 25 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü seni mutlu eden tüm küçük şeylere bak. Kendinize hayatın ne kadar tatlı olabileceğini hatırlatmanız gerekecek. İnsanlarınız hafta ortası cevaplar için size bakmaya gelirler ve siz de onların umutlarını ve hayallerini doğrudan görebileceksiniz. Haftanın ilerleyen saatlerinde hayatınızın ayrıntıları biraz bunaltıcı olmaya başlayabilir, ancak arkadaşlarınızı organize olmanıza yardımcı olmaları için ararsanız, sorun çıkmayacaktır. Pazar, siz ve halkınız arasında harika bir denge ile mükemmele olabildiğince yakın.


Terazi Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sihir her tarafınızda.

Hafta, 18 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve inanç ve inanç evinizin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, inancınızı günlük yaşamınıza daha fazla dahil edebilirsiniz. Maneviyatı rutininize örebilirsiniz. Terazi, olumsuzluğu süpürdüğünü bilerek sundurmayı saygıyla süpürüyorsun. Yemeklerinize tıbbi ve büyülü özellikleri için otlar eklersiniz. Sabah bir mum yakıp bir dilek tutabilirsiniz.

19 Haziran Pazartesi günü Boğa burcundaki Jüpiter ve kaynaklar eviniz Balık burcundaki Satürn ile 60’lık açı yapıyor. Bir proje için ihtiyaç duyduğunuz kaynakları elde etme fırsatınız var. Kitlesel fonlamayı deneyebilirsiniz veya bir akrabanız size çek gönderebilir. Terazi, dokuzdan beşe kadar bir işte çalışıyorsanız, yeni bir ekiple veya farklı bir süpervizörle çok ilginç bir proje üzerinde çalışma fırsatınız olabilir.


Terazi Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Şehir dışında güzel bir tatil ilişkinizi tazeleyebilir. Eşinizle harika bir yerdeymişsiniz gibi hissetmenize izin vererek, duygusal ve ruhsal bir düzeyde yeniden bağlantı kurabileceksiniz. Gün batımı gezisi, parasailing veya dans gibi bir bağ oluşturabilecek restoranlarda veya plajda birkaç gezi planlayın. Eşinizle nadiren maceralara atılsanız da, şimdi bunu gerçekleştirmenin ve ikiniz arasındaki kıvılcımı ateşlemenin zamanı geldi. Unutmayın, birlikte oynayan çift birlikte kalır. Bu duygu, İkizler sezonunun son günleri boyunca geçerli olacak.

21 Haziran’ı sosyal medya ızgaranızda fotoğraf yayınlamak ve eğlencenizi ve heyecanınızı sergilemek için kullanın. Sevildiğinizi ve hayatı dolu dolu yaşadığınızı tüm dünyaya duyurun. Bunu kim görmek istemez ki? Herkes sizin adınıza son derece mutlu olacak ve saygılarını iletecektir.


Terazi Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Neyi başaracaksın Terazi? Şimdi, 18 Haziran Pazar günü İkizler burcundaki yeniay sırasında profesyonel yolculuğunuzla ilgili yeni niyetler belirleme zamanı. Ay, kariyer yolunuzla konfor alanınızın ötesine geçmenize yardımcı olacak altı aylık yeni bir döngüye başlayacak. Yeni seyahat fırsatlarını keşfetmenin veya kariyerinize öncülük etme becerinize yardımcı olabilecek yeni eğitim fırsatlarına bakmanın zamanı gelmiş olabilir. Ancak, zaman kısıtlamalarınız ve programınıza neleri dahil edebileceğiniz konusunda net olmanız gerekecek, çünkü İkizler’deki güneş aynı zamanda Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapacak.

Ertesi gün, Boğa burcundaki Jüpiter Balık burcunda geri giden Satürn ile 60’lık açı yaptığında profesyonel yolculuğunuzda neşe uyandırabilecek yeni, ilham verici fırsatları kovalamak konusunda daha heyecanlı hissedebilirsiniz. Bir şey varsa, önce kafaya atlamadan önce neye yatırım yapacağınızı düşünmek faydalı olabilir.

Ardından 21 Haziran Çarşamba günü güneşin Yengeç burcuna girmesiyle profesyonel odaklı yeni bir dönem başlayacak. Yengeç mevsimi, kariyer yolunda başardığınız ve katkıda bulunduğunuz her şey için ilgi odağı olmanızı sağlayacak. İlgi odağının tadını çıkarın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.