Terazi Haftalık Burç Yorumları (12 Haziran – 18 Haziran Haftası)

Terazi burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 12 Haziran – 18 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi, en iyi bire bir davranışınızı sergilemenizi gerektiren diğer her şey için iyidir. Sessiz ortamlarda parlayacaksınız. Önümüzdeki birkaç gün boyunca işler oldukça ağırlaşmaya başlar ve kendinizi hayranlarınızı alt etmek için meşhur sopanız olmasını isterken bulabilirsiniz. Perşembe akşamına kadar yerleşirsiniz ve muhtemelen oda arkadaşlarınızla veya yakın arkadaşlarınızla konuşma ihtiyacı hissedersiniz. Havada büyük fikirler var. Hafta sonu küçük aksilikler ortaya çıkabilir, ama korkmayın. Seni sonsuza kadar alıkoyamayacaklar.


Terazi Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, bu hafta profesyonel yolculuğunuz ön planda! 11 Haziran Pazar gününden itibaren, geri giden Pluto Oğlak burcuna girdiğinde kariyer yolunuza ve iş-yaşam dengenize nelerin gireceğini yeniden düşünmenin zamanının geldiğini hissedebilirsiniz.

Boğa burcundaki Merkür’ün geri giden Plüton ile de üçgen açı yapacağı göz önüne alındığında, bu, arzu ettiğiniz güvenliğe ve kariyerinizi elinize almak için ihtiyaç duyduğunuz güce sahip olmak için neye yatırım yapmanız gerektiğini keşfetmenize yardımcı olabilir. Kariyer yolunuzun kontrolünün daha fazla sizde olduğunu hissetmek için ne yapmak istediğinizi planlamak, araştırmak ve hatta hakkında konuşmaktan başka bir şey değil.

Neyse ki, Pazar günü Merkür ikametgahı İkizler’e girdiğinde, profesyonel yolculuğunuzdaki seçeneklerinizi düşünürken zihinsel olarak daha esnek hissedebilirsiniz. Sonra kozmik enerji önümüzdeki birkaç gün içinde yavaş yavaş ölecek.

15 Haziran Perşembe gününe kadar, İkizler’deki Merkür Balık’taki Satürn’le kare açı yaptığında profesyonel yolculuğunuzdan en iyi şekilde yararlanabilmeniz için günlük operasyonlarınızın neye benzediği hakkında samimi bir tartışma yapmanız gerekebilir. 17 Haziran Cumartesi günü Satürn Balık burcunda geri hareket ettiğinde profesyonel uygulamalarınızda, rutininizde veya alışkanlıklarınızda herhangi bir revizyon yapın.


Terazi Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Gerçeklerle yüzleş Terazi; flört sanatını seven arsız bir sohbetçisin. Bu nedenle, sizi şehvetli bir ruh haline sokmak için iletişim şarttır. İster müstehcen bir metin, ister cezbedici bir e-posta olsun, duygularınızı ve arzularınızı anlatmak için kelimelerinizi nasıl kullanacağınızı biliyorsunuz.

11 Haziran’daki hareketli doğanız, en içteki tutkularınızdan ve duygularınızdan daha fazlasını yapıyor. S.O.’nuzla rahat olmaya başladığınızdan beri. ya da ezmek bu hafta, katmanlarınızı soyorsunuz ve artık kendinizi tutmuyorsunuz. Bu, artık aklınızdan geçenleri bilecekleri için sizi yalnızca eşinize yaklaştıracaktır. Bu hafta oluşturduğunuz derin bağlantıdan çekinmenize gerek kalmayacak. Aslında, ona doğru koşacaksın! Sadece bu da değil, arzularını yerine getirmek için romantik birliktelikten ne bekleyeceklerini açıklamalarını istiyorsunuz.


Terazi Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, her şey zamanlama ile ilgili.

Hafta, 11 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda olması ve deneyimler ve seyahat evinizin Balık burcundaki Jüpiter’e yarım kare açı yapmasıyla başlıyor. Terazi, yeni maceralar yaşamak için can atıyor olabilirsin. Yola çıkmak isteyebilirsiniz. Bunu sınırlı kaynaklar ve zamanla nasıl yapacağınızı anlamak için biraz yaratıcı düşünmeniz gerekecek. Bir arkadaşınızla beyin fırtınası yapın ve ikiniz takviminize ve bütçenize uygun bazı heyecan verici aktiviteler geliştirin.

13 Haziran Salı günü, Aslan burcundaki Venüs ve arkadaşlık eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapıyor. Bugün, bazı zamanlama çakışmaları yaşayabilirsiniz. Terazi, bir arkadaşına konserine gideceğine veya onu havaalanından alacağına söz vermiş olabilirsin ama şimdi geç saatlere kadar çalışmak zorundasın. O kadar çok yükümlülük ve sorumluluğunuz olabilir ki, her şeyi güne sığdıramazsınız. Hepsini halletmek için biraz hokkabazlık yapacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.