Terazi Aylık Burç Yorumları Neler? Terazi Aylık Burç Yorumu 2023 Haziran

Terazi burcunun Haziran ayı için burç yorumları neler? Terazi burcunun Haziran ayı neler bekliyor? Terazi burcunun Haziran ayı aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun Haziran ayı iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun Haziran ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu Haziran ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu Haziran Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Güzel lideriniz Venüs, 5 Haziran’da kendine güvenen, çekici ateş burcu Aslan ile eşleştiğinde sıcak karşılaşmalar olur! Bu enerji, haritanızın gelecekteki umutlarınızı ve dileklerinizi içeren kısmını aydınlatır ve aşk hayatınıza çok umut verici bir görünüm verir. Sizi spot ışığına çıkaran spontane bir şey yapmak, çok unutulmaz bir ana yol açar.

Onbirinci evdeki Venüs-Jüpiter karesinden gelen pozitif enerji tarafından tüketiliyorsunuz, ancak hiç çok fazla iyi bir şey duydunuz mu? Bu iki harika gezegen etkileşime girdiğinde, aşk hayatınızda kıvılcımlar çıkarmadan edemiyorlar, ancak bu kıvılcımlar tam bir ateşe dönüştüğünde, onları söndürmenin bir yolunu aramanın zamanı geldi. ASAP gibi.

Zarif burcunuz 21 Haziran’da besleyici Ceres’i ağırlamaya başlıyor ve çok kibar, özenli davranışlar sergiliyor. Bu uysal geçiş sırasında, özellikle de gerçekten değer verdiğiniz biriyle birlikteyken uzlaşmakta hızlısınız. Ruh eşi olmayan bir tiple zaman geçirdiğinde, kibar ama mesafelisin.

Otuzunda, rüyaların ve psişik vizyonların gezegeni Neptün, sezgisel Balık burcundayken geri hareket eder, bu da sizi hüsnükuruntularınızdan uzaklaştırır ve gerçekliğin sert ışığını aşk hayatınıza parlatır. Ah. Filtreler kapalıyken her şey çok farklı görünüyor. Birisi kendilerini tasvir ettikleri kişi değilse, bu şimdi apaçık ortada olacaktır.


Terazi Burcu Haziran Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Düşünceler nesnelere dönüşür. Ay boyunca bunu aklınızda bulundurun Terazi, çünkü fikirlerinizi eyleme dönüştüreceksiniz. Haziran ayının ilk yarısındaki uyarı, başkalarının sahip olduklarına çok fazla odaklanmanız ve benzersiz hediyelerinizi nasıl gün ışığına çıkaracağınıza yeterince odaklanmamanızdır.

21 Haziran’da güneş Yengeç burcuna giriyor, sizi paranızı ağzınızın olduğu yere koymaya zorluyor ve bunun için mali destek aldığınızda projeler üzerinde çalışmaya başlamanıza izin veriyor. Ama asıl soru, hazır olup olmadığın. Tüm dünyanın görmesi için hayalinizin en iyi versiyonunu yaratabileceğinizden emin olana kadar planlarınıza tam gaz devam etmeyin. Kendinize inancınız varsa ve sürece güveniyorsanız, vizyonunuzu hayata geçirebileceksiniz.

O zamana kadar, planlarınıza odaklanmak ve rehberlik için onları haritalamak en iyisi olacaktır. 26’sında Merkür Yengeç’e girdiğinde bunları tartışmak bile hedeflerinizi gerçeğe dönüştürmenize yardımcı olabilir. Sabırlı olun ve bu ay sürece güvenin.


Terazi Burcu Haziran Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

3 Haziran’daki Yay dolunayı sırasında aya çapkın bir notla başlıyorsunuz. Bir partide veya mahallede biriyle tanışmak, esprili şakalaşmaya ve yavaş yanan bir romantizme yol açabilir. Venüs beşincide Aslan’a girdiğinde aşk ilişkileri sosyal çevrenize doğru genişler. Dramadan uzak durabiliyorsanız, faydaları olan bir arkadaş bulmak için harika bir zaman.

Aşkı bulmak istiyorsanız, 11 Haziran’da Merkür İkizler’e girdiğinde konfor alanınızı terk etmeye başlayın. Seyahat ederken veya akademik bir ortamda biriyle tanışmak için güçlü bir olasılık var. On yedinci gündeki İkizler yeni ayı sırasında maceralı bir randevu gecesi planlayın ve kıvılcımların uçup uçmadığını görün.

Her şey yolunda giderse, 21 Haziran’da güneş Yengeç burcuna girdiğinde uzun vadeli bir ilişki düşünüyor olabilirsiniz. Çıktığınız kişi Terazi ile bir gelecek görüyor musunuz? Ertesi gün, Juno Yengeç burcuna girdiğinde büyük güç-çift titreşimleri getirir. Yeni bir aşk ilişkisi itibarınızı gerçekten artırabilir.

Ancak, Merkür yirmi altıncıda Yengeç burcuna girdiğinde hiçbir şeye körü körüne atlamayın. Beş yıllık planlarını ve kaç çocuk istediklerini öğrenerek randevunuzla bir bağlantı kurun. Bilirsin, küçük konuşma!


Terazi Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

Verimli Bir Ay

Sevgili Teraziler, bu ay sevinecek çok şey var. Şanslı Jüpiter şu anda iş, finans ve dönüşüm sektörünüzde ilerliyor ve bu, şimdi ve önümüzdeki aylarda sizin için gerçekten iyi çalışacak.

Ayrıca parıldayan güneş 21 Haziran’a kadar seyahat ve keşif bölgeniz olan İkizler burcunda, sizi konfor alanınızdan çıkıp yepyeni bir dünyaya adım atmaya teşvik ediyor. Önümüzdeki haftalar, ister her şeyden uzaklaşmak, ister ders çalışmak veya belki de uzmanı olduğunuz bir şeyi öğretmek için can atıyor olun, her türlü macera için harika.

Üçüncü gün Yay burcundaki dolunay, göz önünde saklanmış olabilecek bir fırsatı vurguluyor. Bu ay fazı sizi sezgilerinizle temasa geçirebilir, bu yüzden size devam etmenizi söylerse ona güvenin.

Radikal Plüton 11 Haziran’da tekrar Oğlak burcuna ve aile sektörünüze hareket eder ve Ocak 2024’e kadar burada kalır. Bu, bir süredir devam eden bir şeyi çözmek için bir fırsat olabilir. Bunu sonuna kadar görme kararlılığına sahip olacaksınız.

On yedinci gündeki İkizler burcundaki yeni ay, sizi ileriye doğru bir adım atmaya teşvik ediyor. Başlamak için can attığınız bir şey varsa, şimdi devam etme zamanı. Yeni ay, en iyi başlangıcı yapmanıza ve ivme kazanmanıza yardımcı olabilir.

21 Haziran’da güneş, dört haftalık bir konaklama için kariyeriniz ve itibarınızla bağlantılı önemli bir bölgeye ve Yengeç’e süzülüyor. Bu senin parlama zamanın. Başkalarının ilgi duyabileceği beceri ve yetenekleriniz varsa, şimdi onları dünyaya sergileme şansınız var.

Buna ek olarak, rüya gibi Neptün otuzuncuda Balık burcunda ve yaşam tarzı sektörünüzde geri hareket ediyor. Bu, her şeyi net bir şekilde gördüğünüz bir vahiy zamanı olabilir ve bu nedenle onları değiştirmek için harekete geçmeye karar verebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.