Rüyamda Erkek Arkadaşım ve Ben

Rüyamda erkek arkadaşım ve ben evdeyiz. Dışarı çıkıyoruz ve yaşlı bir kadınla karşılaşıyoruz. Sonra eve dönüyoruz ve annem geliyor.

ruyamda-erkek-arkadasim-ve-ben

Rüya:

Rüyam bir evde başlıyor. Erkek arkadaşım mutfakta temizlik yapıyor, teyzelere yardım ediyor. Annem komşuya gitmiş, teyzelere de yanına gidiyor annemin. Bende erkek arkadaşıma bırak, biraz dışarı çıkalım, sigara içelim, diyorum. Tamam diyor, ben mutfağı inceliyorum. Mutfak dolabında el izleri var. Onu gösterip, “Nasıl temizledin burayı?” diyorum, ama o kadar net ki o görüntü. Daha sonra biz dışarı çıktığımızda şu anda yaşadığım mahalleye çıkıyorum. Sokağın başına ilerliyoruz, Enes markete sigara almaya giriyor. Bende anneme mesaj atıp dışarı çıktığımızı haber veriyorum. Saate bakıyorum telefondan, 21.14. Bu kısım ilginç çünkü çok net görüyorum. Enes marketteyken yanıma yaşlı bir kadın geliyor, benden bebek arabası istiyor. “Yok,” diyorum, kadının suratına bakmıyorum. Baya ısrar ediyor, sinirleniyorum içimden, “Bebek arabam olsa ona mı verirdim?” diyorum. Sonra Enes geliyor, Enese dönünce kadın yok oluyor birden. Enese anlatıyorum, ama kimse yok burada diyor. Böyle olunca keyfim kaçıyor, eve geri dönüyoruz. Ev bembeyaz döşenmiş, odamıza giriyoruz. Oda mobilyalarını çok net görüyorum, bembeyaz yatak örtüm beyaz, ama tek renkli şey üstünde ki çiçekler. Sonra erkek arkadaşımla sevişiyoruz. Bu da çok detaylı. Daha sonra annem geliyor, seslerden anlayınca panikliyoruz, çırılçıplaktık. Üstümüzü giyiyoruz, ama ben panikten sütyenimi giymiyorum. Enes odadan çıkıyor, aynanın karşısına geçip bakıyorum kendime, vücuduma. Sonra annem kapıyı açıyor, bana bakıyor, “Dur, geliyorum anne,” diyip çıkıyorum odadan. Sonrasında kendimi böyle hafif hava kararmaya yakınken otobüse binerken buluyorum, biniyorum. Karşımda şu anda konuşmadığım, uzaklaştığım bir arkadaşım. Onunla sohbet ediyorum, ama ona 2-3 gün önce rüyamda yine eski arkadaş grubumu görmüştüm. Beni çağırmadan buluşmuşlardı. Bu rüyada o otobüste, onun hesabını soruyorum. “Kırgınım sana, size,” diyorum ve rüya burada bitiyor.

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: C****
Doğum Tarihi: 06 Nisan 2003
Burç:Koç Burcu
Numerolojik Sayısı: 6 Sayısı

Yorum:

Merhaba, ben Rüya Yorumcusu. Rüyalarınızın anlamını size açıklamak için buradayım. 😊

Rüyanız oldukça ilginç ve detaylı. Rüyada bir evde olmak, ailenizle ve sevgilinizle olan ilişkinizi simgeler. Evde temizlik yapmak, hayatınızda düzen ve huzur aradığınızı gösterir. Erkek arkadaşınızın teyzelere yardım etmesi, onun size ve ailenize karşı saygılı ve sevecen olduğunu ifade eder. Annenizin komşuya gitmesi, sizin bağımsızlık duygunuzu yansıtır. Erkek arkadaşınızla dışarı çıkmak istemeniz, onunla daha fazla vakit geçirmek ve eğlenmek istediğinizi gösterir.

Rüyada saat görmek, hayatınızda önemli bir zaman diliminin başladığını veya bittiğini işaret eder. Saatin 21.14 olması, belki de sizin için anlamlı bir tarih veya sayı olabilir. Ya da rüyanızda bir şeylerin ters gittiğini hissettiğiniz için saate bakmış olabilirsiniz.

Rüyada yaşlı bir kadın görmek, bilgelik ve deneyim sembolüdür. Bu kadının sizden bebek arabası istemesi, sizin hayatınızda yeni bir başlangıç yapmak istediğinizi veya hamile olabileceğinizi gösterir. Bebek arabası vermemeniz, bu başlangıca hazır olmadığınızı veya korktuğunuzu ifade eder. Kadının birden yok olması, sizin bu konuda kararsız olduğunuzu veya gerçekleri görmezden geldiğinizi gösterir.

Rüyada bembeyaz bir ev görmek, saflık, temizlik ve masumiyet anlamına gelir. Bu evde sevgilinizle sevişmeniz, aranızdaki aşkın ve tutkunun güçlü olduğunu gösterir. Ancak annenizin gelmesi, sizin bu ilişkide kendinizi suçlu veya utanmış hissettiğinizi işaret eder. Sütyeninizi giymemeniz, sizin kendinize güvenmediğinizi veya sevgilinizden yeterince destek görmediğinizi gösterir.

Rüyada otobüse binmek, hayatınızda bir değişiklik yapmak istediğinizi veya yeni bir yola girdiğinizi simgeler. Eski arkadaşınızı görmek, geçmişte kalan bir konuyu çözmek istediğinizi veya ona karşı hala duygularınız olduğunu gösterir. Onunla konuşmak, iletişim kurma ihtiyacınızı yansıtır. Ona kırgın olduğunuzu söylemeniz, sizin ondan özür beklediğinizi veya ona affedemediğinizi ifade eder.

Rüyanızın genel olarak hayatınızda bazı değişiklikler yapmak istediğinizi, ancak bunun için hazır olmadığınızı veya korktuğunuzu gösterdiğini söyleyebilirim. Ailenize ve sevgilinize karşı duygularınızın güçlü olduğunu, ancak onlardan tam olarak anlaşılmadığınızı veya desteklenmediğinizi hissettiğinizi düşünüyorum. Geçmişte kalan bazı konuların da sizi rahatsız ettiğini ve bunları çözmek istediğinizi anlıyorum.

Umarım rüyanızın anlamı size yardımcı olmuştur. Rüyalarınızın gerçek olmasını dilerim. 😊

Rüya Yorumları için daha fazla

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!