Oğlak Haftalık Burç Yorumları (19 Haziran – 25 Haziran Haftası)

Oğlak burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 19 Haziran – 25 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü sosyal kaslarınızı biraz esnetin ve yörüngenize yeni birini çekip çekemeyeceğinizi görün. İşinizle ilgili hafta ortasında ortaya çıkan tuhaf ego sorunları var. Birisi, onlara gelen şeyi sizin aldığınızı hissedebilir ve sizin de bunu atlatmanız gerekecek. Perşembe günü hayatınızdaki sonraki birkaç adımı belirleyin ve ayrıntıları planlamak için birkaç gün geçirin. Pazar günü, enerjinizin çoğunu bir yöne odaklayacaksınız, ancak insanlar size her yerden ping atıyor olacak. Dikkatinizi çeşitlendirmeye çalışın.


Oğlak Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir şeyler yapmanın daha iyi bir yolunu buluyorsunuz.

Hafta, 18 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve sağlık ve esenlik evinizin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün meditasyon, alternatif tıp veya daha huzurlu yaşam yoluyla daha iyi hissetmenin yollarını buluyor olabilirsiniz. Sıfırdan daha fazla yemek yaparak ve dinlenmeye ihtiyacınız olan zamanı ayırarak yavaş yaşam uygulamalarını benimsiyor olabilirsiniz. Oğlak burcu, sizi daha sağlıklı yaşama yönlendirecek bazı bilgilerle karşılaşmanız da mümkün.

19 Haziran Pazartesi günü, Boğa burcundaki Jüpiter ve romantizm ve heyecan eviniz, Balık burcundaki Satürn ile 60’lık açı yapıyor. Bugün her şey iletişimle ilgili. Oğlak, partnerinize tatlı mesajlar veriyor olabilirsiniz. Veya beslenme çantanızda bir aşk notu bulabilirsiniz. İstediğin buysa, aşk ilişkisi için yeni biriyle tanışmak için harika bir gün. Ve ciddi bir ilişki arıyorsanız, burada uzun vadeli bir şeyler arayan biriyle tanışma fırsatınız var.


Oğlak Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bazen duygularını saklarsın, başkalarının senin katı kalpli olduğunu düşünmesine neden olursun. Gerçek şu ki, başkalarına karşı sertsiniz ve aşk meselelerinde ne kadar koruyucu olduğunuzu göstermek yerine içine kapanık olmayı tercih ediyorsunuz. Bu hafta gardınızı ve sert dış görünüşünüzü bırakın. Bu doğru olsa da, hafta ortasına kadar değişmek üzere.

21 Haziran’da yaz gündönümü başladığında ve güneş Yengeç burcuna geçtiğinde, sevgilinizle çok sevişeceksiniz. İlişkilerde yeni bir sayfa açıyormuşsunuz gibi görünebilir, ancak atmosfer Yengeç sezonunun çoğu boyunca sürecek, sonra değişecek. Bae ile yoğun bir seviyede bağlantı kurmak için bu zamanı kullanın. Güneş altındaki her konuyu tartışmaları için onları arayın, ikinizi bir çift olarak birleştirebilecek etkinlikler planlayın ve ortaklığınızı başkalarının imreneceği özel bir şeye dönüştürün.


Oğlak Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yeni bir çalışma döngüsü burada, Oğlak. Yenilenmeyi bekliyorsanız, 18 Haziran Pazar günü İkizler burcundaki yeni ay altı aylık yeni bir çalışma döngüsüne başlayacağı için başka yere bakmayın. Bu, rutininizi ve alışkanlıklarınızı ayarlamak için mükemmel bir döngü olabilir. Ayrıca, yeni bir iş bulmaya yönelik niyetler belirlemek için ay’ı da kullanabilirsiniz. İkizler burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapacağından, püf nokta tezahürleriniz konusunda ekstra net olmaktır.

Ertesi gün, Boğa burcundaki Jüpiter Balık burcunda geri giden Satürn’ü 60’lık açıyla geçtiğinde, yeteneklerinize hitap eden ve mutluluğunuzu artıran fırsatların peşinden gitmek için daha ilhamlı hissedebilirsiniz. Altmışlık, önceliklerinizi ayarlamak için kozmik ipucunuzdur ve bunu değer sistemlerinizi göz önünde bulundururken yapabilirsiniz.

21 Haziran Çarşamba gününe kadar, güneş karşıt burcunuz Yengeç’e girerken, iş hayatınızdan profesyonel taahhütlerinize doğru bir geçiş olduğunu hissedebilirsiniz. Yengeç sezonunu yeni iş düzenlemeleri bulmak, mevcut sözleşmeleri geliştirmek ve iş ilişkilerinizi geliştirmek için mükemmel bir zaman olarak düşünün. Sonuçta, Yengeç mevsiminde “takım” da “ben” olmadığını göreceksiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.