Oğlak Haftalık Burç Yorumları (12 Haziran – 18 Haziran Haftası)

Oğlak burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 12 Haziran – 18 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü güvenli oynamak isteyeceksiniz ve yapmanız gereken de bu. Henüz kimse için her şeyi göze alma. Önümüzdeki birkaç gün boyunca, yaratıcı yönünüzü şımartmalı ve bilinçaltınızdan nelerin çıktığını görmelisiniz. Yanlışlıkla yeni biriyle bağlantı kurabilirsiniz. Haftanın ilerleyen saatlerinde, sızlanmak ve dedikodu yapmak isteyeceksiniz, ancak ne söylediğinizi kimin bilmesi gerektiğini anlamaya yetecek kadar çenenizi kapalı tutmaya çalışın. Özellikle oda arkadaşları arasında sorunlar çıkmaya başladıysa, hafta sonu evin her yerindeki sorunlarla ilgilenin.


Oğlak Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta neye öncelik vereceksiniz Oğlak? 11 Haziran Pazar günü geri giden Plüton burcunuza girdiğinde baskının üzerinizde olduğunu hissedebilirsiniz. Bu yoğun olabilse de, bir profesyonel olarak ve herhangi bir profesyonel ortamda güçlenmiş hissetmek için neye odaklanmanız gerektiğini düşünmenize yardımcı olabilir.

Boğa burcundaki Merkür’ün geri giden Plüton ile üçgen açı yapacağı göz önüne alındığında, bunu bir profesyonel olarak size doğru gelen yeni yollarla kendinizi ifade etmek için bir fırsat olarak kullanabilirsiniz. Üçgenden kısa bir süre sonra, Merkür İkizler’e girdiğinde zihinsel dişlileriniz çalışma rutininize ve alışkanlıklarınıza doğru kayacak. Yeni Mercurial transiti devreye girdiğinde, iş hayatınızda sahip olabileceğiniz esneklik ve teşvik ile daha rahatlamış hissedebilirsiniz.

Çalışma haftanızın sonuna doğru, 15 Haziran Perşembe günü İkizler’deki Merkür Balık’ta Satürn’le kare oluştururken, iş yerinde ilgili konuların üzerinden geçerken ve konuşmaları gözden geçirirken biraz stresli hissedebilirsiniz. çatışmayı önlemek için sohbeti sürdürmek. Bununla birlikte, Satürn Balık burcunda gerilediğinde iletişiminizi ve aktif dinleme becerilerinizi geliştirmeniz faydalı olabilir.


Oğlak Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

11 Haziran’da sizi tutan prangalardan kendinizi nasıl kurtaracağınız üzerinde çalışabilirsiniz. Bu, düşünmeye adamak için bir zaman. Geçmişi iyileştirebilir ve pozitifliği hayatınıza geri getirebilirsiniz! Başkalarını ve kendinizi affetmeye karar verdiğiniz an, kalbinize sevginin girmesine izin verebileceğiniz andır.

Geçmişten özel biriyle yeniden bağlantı kurma ve yakın zamanda dağılmış olan ortak bir bağı düzeltmeye çalışma isteği duyabilirsiniz. Bazı eski sorunları çözmek zaman alacak olsa da, sonunda buna değecek. Bu ilişkide kaydedilen ilerlemeye kimse senden daha fazla şaşırmayacak.


Oğlak Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir atılım yaşayabilirsiniz.

Hafta, 11 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda olması ve esenlik evinizin Balık burcundaki Jüpiter’e yarım kare açı yapmasıyla başlıyor. Hayat değiştiren bir kitap okuyabilir veya size sağlığa yepyeni bir bakış açısı kazandıran bir podcast dinleyebilirsiniz. Oğlak burcu, bu yeni yaşam tarzını tamamen benimseyebilir ve sizin için bir esenlik atılımı olabilecek şeye atlamaktan heyecan duyabilirsiniz.

13 Haziran Salı günü Aslan burcundaki Venüs ve yakınlık eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapacak. Oğlak, romantizm için bir fırsatın var, ancak yalnızca önceki bir zorunluluktan kurtulabilirsen. Geç saatlere kadar çalışacağınıza söz vermiş olabilirsiniz, ancak zaman ayırabilirseniz siz ve sevgiliniz keyifli bir akşam geçirebilirsiniz. Bugün, programınızda esnek olmak iyidir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.