Oğlak Aylık Burç Yorumları Neler? Oğlak Aylık Burç Yorumu 2023 Haziran

Oğlak burcunun Haziran ayı için burç yorumları neler? Oğlak burcunun Haziran ayı neler bekliyor? Oğlak burcunun Haziran ayı aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun Haziran ayı iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun Haziran ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu Haziran ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu Haziran Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

3 Haziran’da Yay burcu dolunay enerjisinden yararlanmak, aşk hayatınızı önemli ölçüde kızıştıracak. Son zamanlarda çok fazla mesai yapıyor ve kendinizden başka herkesle ilgileniyorsanız, sizi biraz stresten kurtaracak sıcak bir karşılaşmanın tadını çıkarın. Ne kadar spontane o kadar iyi!

Derin düşünen Pluto geri gidiyor ve on birincide ciddi burcunuza yeniden giriyor. İlişki takıntılarınızı bırakmanın zamanı geldi. Bir sonraki adımınızı düşünmek için önemli bir zamanınız oldu ve yakında planınızı eyleme geçirme zamanı gelecek. Oğlak, kendinizin daha cesur bir versiyonu olarak ilerlemeye hazır olun.

Kendi istikrarlı gezegen lideriniz Satürn, 17 Haziran’da alıcı Balık burcundayken geri hareket ederek, sizi geride tutan bazı sınırlardan (hayali ya da değil) kurtulmanıza izin veriyor. Mutluluğa giden ilk adım, onu hak ettiğinize inanmaktır. Bundan sonra, büyük hayaller kurmakta özgürsünüz!

On dokuzunda, Jüpiter-Satürn sekstili aşk hayatınıza şans ve kader dokunuşu katar ve birdenbire ilk görüşte aşkın veya doğru zamanda doğru yerde olmanın önemini anlarsınız. Artık her şey istediğiniz gibi gitmeyecek, ancak gördüğünüzden daha fazlasının olduğunu bildiğiniz yeterince hizalanan şey var.


Oğlak Burcu Haziran Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Doğan gereği çok çalışkansın Oğlak burcu ve her şeyini işine veriyorsun ama son zamanlarda insanların iş yerinde seni hafife aldıklarını hissediyorsun. 1 Haziran’da Jüpiter ve Kuzey Düğümü bağlantı kurduğunda, profesyonel ortaklıklarınızdan alacağınız herhangi bir para size üç kat geri gelebilir.

Satürn on yedincide geri hareket ettiğinde profesyonel bir değişim meydana gelebilir. Kendinizi kariyerinizin yönünü değiştirmeye hazırlayın ve diğer önemli konulara odaklanın.

Güneş, 21 Haziran’da Yengeç burcuna giriyor; bu, mevcut bir projeye bir veya iki yeni ilgiyi dahil etmek için harika bir zaman. Sevdiğiniz şeyleri işinize eklemenin, daha fazlasını yaratmanız ve iş yerinizde daha ödüllendirici bir rol üstlenmeniz için size ilham verdiğini göreceksiniz.

İşletmenize kişi eklemeyi veya daha fazla yardımcı tutmayı düşünüyorsanız, 26’sında Merkür Yengeç burcuna girdiğinde bunu gerçekleştirmek için harika bir gün. Sizin için çok faydalı bir zaman olabilir.


Oğlak Burcu Haziran Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Eyvah! 3 Haziran’da Yay burcundaki dolunay sırasında yaza ağrılı bir notla başlıyorsunuz. Gerçek aşkı bulmak için kendi yolunuza gitmeniz gerekecek, bu yüzden çıkmak için harika bir gün değil. Özellikle Venüs’ün beşinci evde Aslan’a girmesi hayatınıza bazı ciddi dramalar getirebilir. Bu sonsuza kadar sürebilir veya alevler içinde kalabilir. gerçekten.

11 Haziran’da Merkür İkizler burcuna girdiğinde kendi mutluluğunuza odaklanın. Aşk hayatınızı daha verimli hale getirmek için daha iyi alışkanlıklar oluşturmaya odaklanın. On yedinci gün İkizler yeniayı sırasında bir fitness veya temizlik tarihi planlayın. Pratik görevleri birlikte yapmak bir kıvılcıma yol açabilir.

Neyse ki Oğlak, 21 Haziran’da güneş Yengeç burcuna girdiğinde aşk hayatın daha iyiye gidiyor. Özellikle de ertesi gün Juno Yengeç burcuna girdiğinde, hayatınızı bir romantik komedi gibi hissettiriyor. Aşka hazır olun!

Haziran, yirmi altıncıda Merkür Yengeç burcuna girdiğinde son derece romantik bir notla sona erer. Çatışma yerine sevgiyi seçin. Savaşmaya değil sevişmeye fazlasıyla hazırsın. Eğlence!


Oğlak Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

Çalış ve oyna

Ay başlarken güneş meraklı İkizler burcunda ve yaşam tarzınız Oğlak burcunda, bu nedenle üç haftalık yoğunluğa ve yeni keşiflere hazır olun. İlgi alanlarınızla uyumlu plan ve projelere dahil olmanıza yol açacak birçok şeyi merak edeceksiniz. Bu, önceliklerinizi değerlendirmek ve çok fazla sorumluluk üstlenmekten kaçınmak için iyi bir zamandır.

Eğlence alanınız da odakta ve neşeli Jüpiter bir süredir burada yolculuğuna devam ederken, hobiler, yaratıcı projeler ve sosyalleşme sizi büyüleyecek. Sanatsal yeteneğiniz varsa, çalışmanızı sergilemek ve belki de satmaya başlamak için harika bir zaman. Doğru yaklaşımla gerçekten iyi iş çıkarabilirsin.

3 Haziran’da özel sektördeki dolunay, sizi arkanıza yaslanıp gevşemeye teşvik ediyor. Önünüzde yoğun günler olsa bile, bu ay evresini kabul etmek ve onunla çalışmak birçok yararlı içgörü ve vahiy getirebilir.

Bu ayın en büyük haberi, güçlü Pluto’nun onbirinde burcunuza geri dönmesi ve Ocak 2024’e kadar burada kalması. bu sefer başarılı olmak için.

İhtiyatlı Satürn, 17 Haziran’da iletişim sektörünüzde geri hareket ediyor. Bu, özellikle çok çalışıyorsanız, hayatı biraz daha kolaylaştırabilir. Bu etki, sizi daha çok çalışmak yerine daha akıllıca çalışmaya ve kendinize zaman kazanmaya teşvik eder.

Yine on yedincide olan İkizler burcundaki yeni ay, kendinizi daha mutlu ve sağlıklı hissetmenizi sağlayacak yeni alışkanlıkları ve yaşam tarzı değişikliklerini başlatmak için harikadır.

Son olarak, 21 Haziran’da güneş Yengeç burcuna geçerken, ilişkileriniz ve sosyal hayatınız ön plana çıkıyor. Önümüzdeki dört hafta müzakere etmek, anlaşmaları sonuçlandırmak, ekipler üzerinde çalışmak ve işbirliği yapmak için mükemmel. Eşiniz ve diğer yakın kişilerle daha fazla zaman geçirmek için doğal bir dürtü hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.