Kova Haftalık Burç Yorumları (5 Haziran – 11 Haziran Haftası)

Kova burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftası neler bekliyor? Kova burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 5 Haziran – 11 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü tuhaflıkla (ya da zaten tuhaf olan hayatınızda tuhaflık olarak geçen her şeyle) savaşmaya çalışmayın. İşlerin büyük, büyük bir şekilde toparlandığı Salı gününe kadar kaymasına ve uyumasına izin verin. Enerji seviyeniz çok yüksek olacak ve sizi gerçekten olmanız gereken yere daha da yaklaştıracak yeni bir fikirle tüketileceksiniz. Bütün hafta kendine dikkat et ama hak etmeyeni de üzme. Hafta sonlarında para konusunda biraz daha dikkatli olun. Gösterinizi Pazar günü yola çıkarın ve dünyayı biraz kurtarmaya yardımcı olun.


Kova Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Satürn, dokuzuncu evdeki ay ile yumuşak bir bağlantı paylaşıyor, zekanızı artırırken ihtiyaç duyulan yerlerde sınırlar koymanıza izin veriyor. Bu, biraz flört etmek için harika bir zaman, ancak insanları kol mesafesinde tuttuğunuzdan emin olun. Sevgili Kova, bazen ilişkilere koşabilirsin. Balık ayı, romantik bağlantıları ihtiyatsızca kucaklamanız için size ilham verebilirken, şimdilik olayların daha yavaş gelişmesine izin vermeniz akıllıca olacaktır.

10 Haziran’daki son çeyrek ay, yerel topluluğunuza dahil olmanız için size ilham veriyor. Katılabileceğiniz herhangi bir tatil etkinliği olup olmadığını öğrenmek için biraz araştırma yapın, özellikle de bekarlara yönelikse. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca bu trendi takip edin, ancak özel biriyle hemen tanışmazsanız cesaretiniz kırılmasın. Tersine, bu titreşimler sizi her zamankinden daha yalnız hissetmenize neden olabilir, ancak baştan çıkarma ne kadar güçlü olursa olsun, eski sevgilinizden herhangi birine ulaşma dürtüsüne direnmek isteyeceksiniz.


Kova Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kova burcu, bu çalışma haftasında onu temellere geri getirin. 4 Haziran Pazar günü Boğa burcundaki Merkür Boğa burcundaki Uranüs ile kavuşum yaptığında son anda bir şeyler ortaya çıkabileceğinden, profesyonel hırslardan önce kişisel meselelere odaklanmanın zamanı gelmiş olabilir. , orada varlığınıza ihtiyaç duyulduğu için eviniz ve ailenizle ilgilenmek en iyisi olabilir.

Bir gün sonra, Venüs Aslan burcuna girdiğinde ne yapmak istediğinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Öncelik verdiğiniz şey, bu Venüs geçişi sırasında tüm dünyanız olabilir, bu nedenle iş düzenlemelerinize ne kadar odaklandığınıza dikkat edin. Venüs, burcunuzda geri giden Plüton’a hemen karşıt konuma geçeceğinden, herkesten önce kendinize ve ihtiyaçlarınıza odaklanın. Bu, özellikle ortaklıklarınıza, sözleşmelerinize ve yükümlülüklerinize öncelik vermeden önce ağırdan almak istiyorsanız iyi bir şey olabilir.

Çalışma haftanızın sonunda, Aslan burcundaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ve Akrep burcundaki Güney Düğümü ile kare açı yaptığında, işleri aşırı karmaşık hale getirmek yerine kariyer yolunuzla ilgili temellere geri dönme zamanının geldiğini hissedebilirsiniz.


Kova Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, hayranlık nesnesisiniz.

Hafta, 4 Haziran Pazar günü Merkür’ün Boğa burcundaki Uranüs ile konut eviniz ile birleşmesi ile başlıyor. Bugün, eve bir yıkım güllesi götürmek istiyorsunuz. Mutfağı yenilemek, oturma odasını yeniden dekore etmek veya başka bir banyo eklemek için bir duvarı yıkmak isteyebilirsiniz. Kova, bazı değişiklikler eviniz hakkındaki hislerinizi gerçekten değiştirebilir.

5 Haziran Pazartesi günü Aslan burcundaki Venüs ve ilişkiler eviniz Kova burcundaki Plüton ile karşıt açı yapıyor. Seninle oldukça ilgilenen biri var. Bu da sizinle kısa mesajlar, e-postalar veya telefon görüşmeleri yoluyla iletişim kurabilecekleri anlamına gelir. Kova, aşkı ararken, bu özel durumda ayak sürüyorsun. Bu, kendinize, istediğiniz şeyin neden aynı zamanda ertelediğiniz şey olduğunu sormak için iyi bir zaman. Cevap oldukça açıklayıcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.