Kova Haftalık Burç Yorumları (19 Haziran – 25 Haziran Haftası)

Kova burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası neler bekliyor? Kova burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 19 Haziran – 25 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü eve yakın kalın ve ortaya çıkan her şeyle ilgilenin. Faturalar olabilir, oda arkadaşlarının alışkanlıkları olabilir veya hiçbir şey olmayabilir. Onları hemen engellemezseniz, bazı önemsiz güç mücadelelerinin geliştiğini göreceksiniz, ancak yaratıcı tarafınız çıkış yolunu bulacaktır. Haftanın ilerleyen saatlerinde büyük zamanlayıcılarla uğraşırken dikkatli olun. Senin çıkarlarını yürekten düşünmüyorlar ve şimdilik onları boşversen çok daha iyi edersin. Pazar günü kendinizi tatlı bir kızla oyun oynarken yakalayabilirsiniz. Bunun yerine gerçekten bağlanmayı deneyin.


Kova Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, tezahür gücünüz güçlü.

Hafta, 18 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve romantizm ve olasılıklar evinizin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Hayaller bugün gerçeğe dönüşebilir. Bir aşk ilişkisi içindeyseniz, sizi neyin mutlu edeceği hakkında konuşma zamanı. Kova, umutlarınıza ve hayallerinize de dokunabilirsiniz. Aşkı arıyorsanız, dileklerinizi parıldayan enerji akışlarıyla gönderin ve aşkı kementleyip onu kendinize doğru çektiğinizi hayal edin.

19 Haziran Pazartesi günü Boğa burcundaki Jüpiter ve aile eviniz Balık burcundaki Satürn ile altmışlık açı yapıyor. Ailenizi bugün oldukça destekleyici bulabilirsiniz. Duygusal ve fiziksel olarak ihtiyacınız olan şeyler çeşitli akrabalarınız tarafından karşılanabilir. Bir çim biçme makinesi ödünç alabilir ve kucaklaşabilirsiniz. Kova, bir moral konuşması ve bir çek alabilirsin. Bugün, ailenizden destek alıyorsunuz.


Kova Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

On sekizinci, partnerinizin sizi nasıl algıladığını düşündüğünüzü etkileyebilecek egonuza darbeler alıyormuşsunuz gibi hissettirir. Kozmik titreşimler, varlığından asla haberdar olmadığınız güvensizlikleri ve ortak olma şeklinizi etkileyen korkuları ortaya çıkarabilir. Ertesi gün, bu duyguları yükselterek, sevgilinizle veya aşık olduğunuz kişiyle kavgalara ve duygusal çatışmalara neden olur.

Neyse ki 21 Haziran’da kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacak ve gücünüzü geri almaya başlayacaksınız. Bu, istemeden ilişkinizdeki enerjiyi değiştirecek ve daha iyi bir dinamik yaratacaktır. Yıldızlar yanınızdayken, kendinizi bir trilyon dolar gibi ve dünyanın en harika insanı (ki sizsiniz) gibi hissedeceksiniz. Artık bae’nin yanında gururla dururken kendinize güven yayabilir ve pozitif olabilirsiniz. Biraz iyimser bir sarsıntı ve yeni hisler, zamanın bu anında pozitifliği hayatınıza aşmak için işinizi görecektir.


Kova Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Ne yaratacaksın Kova? 18 Haziran Pazar günü İkizler burcundaki yeni ay yaklaşırken bu soruyu aklınızda bulundurun. Yeni ay, yeteneklerinizle oynayarak ve işte tutku projeleriniz üzerinde çalışarak mutluluğu aramanıza olanak sağlayacak altı aylık yeni bir döngüye başlayacak. .

Ancak, İkizler burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığından, olası bir karışıklığı önlemek için niyetleriniz konusunda ekstra net olmanız gerekebilir. Özellikle mesleki ve finansal güvenliğiniz konusunda net olun!

Ertesi gün, Boğa burcundaki Jüpiter Balık burcunda geri giden Satürn’ü 60’lık açı yapacak olduğundan, daha istikrarlı hissetmek için yavaş ama emin ayarlamalar yapma konusunda daha emin hissedebilirsiniz.

21 Haziran Çarşamba günü gelin, güneş Yengeç burcuna girdiğinde vitesinizin iş rutininize ve alışkanlıklarınıza kayacağını fark edebilirsiniz. Yengeç mevsimini, üretkenliğinizi artırmak için çalışma hayatınıza sezgisel olarak devam etmek için mükemmel bir zaman olarak düşünün. Yeni bir pozisyon veya iş yeri aramak istiyorsanız, yeni fırsatlar aramak için harika bir zaman bile olabilir. İkizler’deki Merkür, Aslan’daki Mars’ı 60 derece yapacağından, bir taahhütte ne istediğiniz konusunda net olun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.