Kova Haftalık Burç Yorumları (12 Haziran – 18 Haziran Haftası)

Kova burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası neler bekliyor? Kova burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 12 Haziran – 18 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi büyük haberler getirir, ancak onu garip yerlerde aramak zorunda kalabilirsiniz. O geldiğinde, yaptığına sevineceksin. Hafta ortası eski zamanları düşünüyor olacaksınız ve beşiğinizin etrafında nostalji oldukça yoğunlaşacak. Çevrimiçi randevu, özellikle profilinizle yaratıcı olmak için zaman ayırırsanız (yalan söylemeyin, sadece sınırları zorlayın), haftanın sonlarında normalden daha büyük bir anlaşma olabilir. Evdeki tuhaf ayrıntılar hafta sonu size karşı taraf tutuyor, ancak bunlarla doğrudan ilgilenirseniz, oynamak için daha fazla zamanınız olacak.


Kova Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu çalışma haftasında içinizdeki profesyonelle bağlantı kurun, Kova. 11 Haziran Pazar günü geri giden Plüton Oğlak burcuna girdiğinde özgüveninizi bulma zamanı. Merkür Boğa burcunda geri giden Plüton ile üçgen açı yapacağından, bunu profesyonel geçmişinizin üstesinden gelmek ve gerçek içsel gücünüzü kucaklamak için gizli engellemeleri aşmak için bir fırsat olarak kullanabilirsiniz.

Kısa bir süre sonra, Merkür ikametgahı İkizler’e girdiğinde, zihinsel dişlileriniz geçmişten uzaklaşacak ve tutku projelerinize doğru dönecektir. Bu, beklediğiniz mola olabilir, çünkü Merkür İkizler’de, yaratıcı girişimlerinizi ve fikirlerinizi değerlendirirken eğlenmek için tasasız, meraklı bir geçiş olacak.

Önümüzdeki birkaç gün daha az stresli olabilir, bu da 15 Haziran Perşembe günü Boğa burcundaki Merkür’ün Balık burcundaki Satürn ile karesinden önce güzel bir mola olacak. Kare zihinsel olarak stresli olsa da, yaratıcılığınızı harekete geçirecek finansal fırsatlar aramanıza da yardımcı olabilir. , yetenekler ve beceriler. Bu nedenle, farklı seçenekleri keşfetmek için finansal fırsatlarınızı yeniden yapılandırmak istiyorsanız, bunu 17 Haziran Cumartesi günü Satürn Balık burcunda geri hareket ettikten sonra yapın.


Kova Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

17 Haziran’daki kozmik enerji, ilişkilerinizdeki sorunları ve çatlakları gidermek için harika. Merkür ve Aslan arasındaki gezegensel bağlantı, haftanın başlarında, özellikle de Merkür ve Satürn 15 Haziran’da gergin bir bağlantı paylaştığında, ilişkileriniz birkaç tümsek veya barikatla karşılaşırsa, size bir şeyler konuşma şansı verecektir.

Sevgilinizle veya aşık olduğunuz kişiyle geleceği tartışmak istiyorsanız, bu haftanın enerjisi sizi açılmaya ve ne istediğiniz konusunda net olmaya teşvik ediyor. Çok zorlamadığınız veya çok talepkar davranmadığınız sürece, yollarınızın aynı çizgide olduğunu göreceksiniz. Ders, sırada ne olacağı konusunda endişelenmemektir. Kendinize şimdiki anın tadını çıkarma ve sevdiğiniz ve hayran olduğunuz kişinin eşliğinde teselli bulma izni verin.


Kova Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, başkalarının ihtiyaç duyduğu şeylere sahipsiniz.

Hafta, 11 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve romantizm evinizin Balık burcundaki Jüpiter’le yarım kare açı yapmasıyla başlıyor. Aşkı arıyorsanız, bir veya daha fazla akrabanız size randevu ayarlamaya çalışıyor olabilir. Bir arkadaşınız veya aile üyeniz, kör bir randevuya çıkmanızı önerebilir. Kova, buna direnmek yerine, deneyimi kucaklamayı düşünün. Zaten bir aşk ilişkiniz varsa, yeni bir yerde samimi olabilirsiniz.

13 Haziran Salı günü, Aslan burcundaki Venüs ve işbirliği eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapıyor. Kova, bir ortaklığın devam etmeye değip değmeyeceğine karar veriyor olabilirsiniz. Buna eşinizden çok daha fazla katkıda bulunmanız mümkündür. Bu sözleşmeye devam etmek için bir görüşme yapmanız gerekebilir. Bu, müzakere etmek için iyi bir zaman çünkü başkaları sizin taleplerinize daha uygun olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.