Koç Haftalık Burç Yorumları (19 Haziran – 25 Haziran Haftası)

Koç burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası neler bekliyor? Koç burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 19 Haziran – 25 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü, birdenbire birini kapıp meseleyi halletmeniz gerektiğini anlayacaksınız. Bir sevgili ya da iyi bir arkadaş olabilir ama hiç vakit kaybetme. Harekete geçmek istediğiniz biri varsa, hafta ortası harekete geçmek için iyi bir zamandır. Doğru an, ama sonsuza kadar sürmeyecek. Perşembe günü, enerjinizin daha çok evinize ve evinizin ihtiyaçlarına doğru aktığını hissedeceksiniz. Dünyada büyük bir anlaşma yapmaktansa temizlik ve faturalar gibi küçük şeylerle ilgilenin. Pazar, aziz niteliklerinizi ortaya çıkarır, bu nedenle arkadaşlarınıza yardım etmenin yollarını arayın.


Koç Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ilham bulacaksınız.

Hafta, 18 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve iletişim evinizin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün kendinizi bir sanat eserine kaptırabilir veya müzikten ilham alabilirsiniz. Koç burcu, bir şarkı kafana takılabilir, ama bu harika bir melodi, bu yüzden aldırma. Biraz çizim yapabilir veya biraz yapay zeka sanatı yaratabilirsiniz. Bu, bir sanat dersi almak veya eskiz defterinizi parka götürmek ve size neyin ilham verdiğini görmek için iyi bir gün.

19 Haziran Pazartesi günü Boğa burcundaki Jüpiter ve para eviniz Balık burcundaki Satürn ile 60’lık açı yapıyor. Finansal planlarınızdan bazıları bir araya geliyor ve büyük umut vaat ediyor. Koç, rotada kalma zamanı. Özellikle harcamalarınız söz konusu olduğunda, diğer insanların önceliklerini üstlenmekten kaçının. Dikkat dağıtıcı şeyler her yerde. Özellikle parasal hedefler ve bütçeleme alışkanlıkları söz konusu olduğunda, bir ayağınızı diğerinin önüne koymaya odaklanın.


Koç Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

21 Haziran’da Yengeç mevsiminin ve yazın başlaması, evde daha fazla zaman geçirme isteği uyandırıyor. İyi haber şu ki, aşık olduğunuz kişiyi veya partnerinizi sarılarak film izlemeye davet edebilirsiniz. Bu zamanda ne kadar yakınlaşırsanız, sizi konuşmaya devam ettirecek yakın bir bağ kurma olasılığınız o kadar artar.

Bu anı duygularınızı paylaşmak için kullanın – özellikle Merkür ve centaur Chiron’un iyileştirici ve sakinleştirici sözler sunarak sizi duygularınızı masaya yatırmaya ittiği yirmi birincide – ne olursa olsunlar, onlar tarafından duyulacak ve görüleceksiniz. sevgilin İlişkinizde gerçek bir temele sahip olmak güzel ve hoş olacak.


Koç Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yeni hafta, yeni sen Koç! 18 Haziran Pazar günü İkizler burcundaki yeniay ortaya çıkarken, yeni altı ay için profesyonel görünümünüzü düşünürken daha ilhamlı hissedebilirsiniz. Yeni ay, yeni bir iletişim ve topluluk döngüsü açacak, bu nedenle bu, daha anlamlı konuşmalar yaparak iş arkadaşlarınızla daha derin ilişkiler kurma niyetini belirlemek için mükemmel bir ay olabilir. Yazıyor, araştırıyor veya iş için ders veriyorsanız, bu ay yeni profesyonel fırsatlara ilham verebilir.

Bununla birlikte, Ay’daki niyetleriniz ve tezahürleriniz konusunda net olun, çünkü İkizler’deki güneşin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapacağı göz önüne alındığında, bir şeyler kolayca yanlış yorumlanabilir. Ertesi gün, Boğa burcundaki Jüpiter Balık burcunda geri giden Satürn ile 60’lık açı yaptığında, zihninizi en yüksek benliğinizle ve iyiliğinizle uyumlu yeni finansal fırsatlar aramaya daha yatkın hissedebilirsiniz.

Birkaç gün sonra, güneş Yengeç burcuna girdiğinde vites meraklarınızdan iş-yaşam dengenize kayacak. Yengeç mevsimi, eviniz ve aileniz gibi kişisel konulara öncelik vermek için mükemmel bir zamandır. Bununla birlikte, bu, profesyonel uğraşlarınız yerine kişisel uğraşlarınıza odaklanmak için öncelikleri ayarlamaya açık olmak anlamına gelebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.