Koç Haftalık Burç Yorumları (12 Haziran – 18 Haziran Haftası)

Koç burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası neler bekliyor? Koç burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 12 Haziran – 18 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Sosyal ortamınız Pazartesi günü bütün gün çılgın bir film müziği gibi titriyor ve patlıyor ve sizi giderek daha fazla ilginç insana doğru itiyor. Hafta ortasında, eşyalarınız veya para sorunlarınız sürüklenmeye başladığından, biraz yavaşlamanız gerekecek. Perşembe gününe kadar, tekrar harekete geçecek ve e-posta veya DM yoluyla size gizlice ulaşan bir veya iki yeni bağlantının yanı sıra çalışanlarınızla bağlantı kuracaksınız. Hafta sonu, ev arkadaşlarınızla veya ailenizle ilgili, anlık tepkilerinizin ötesine geçmenizi gerektirecek küçük, tuhaf bir dram bekleyebilirsiniz.


Koç Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, çalışma haftanıza yoğun bir başlangıç ​​yapmayı bekleyin. 11 Haziran Pazar gününden itibaren, geri giden Pluto Kova burcundan ayrılıp Oğlak burcuna girdiğinde kariyer yolunda atacağınız sonraki adımlar konusunda emin olamayabilirsiniz. Profesyonel yolunuzda kalan her şeyi dönüştürmek veya ortaya çıkarmak için bir baskı olacaktır. Geri giden Pluto’yu, özellikle Merkür Boğa burcunda geri giden Plüto Oğlak burcunda üçgen açı yaparken, iş hayatınızda ne istediğinizi ve neye ihtiyacınız olduğunu yansıtmak için geri hareketini kullanabilirsiniz.

Üçgenin sona ermesinden kısa bir süre sonra Merkür İkizler’e girecek. Merkür İkizler’de ikamet ettiğinde, profesyonel planlar yaparken ve iş arkadaşlarınızla sohbet ederken zihinsel olarak biraz daha az stresli hissedebilirsiniz.

Son olarak, Pazar günkü son büyük transit günün biraz ilerleyen saatlerinde olacak ve Aslan burcundaki Venüs Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığında neye değer verdiğinizi ele alacak. Kare, yaratıcı çabalarınızın profesyonel ve finansal güvenliğine odaklanma zamanının geldiğini gösterebilir.

15 Haziran Perşembe günü İkizler’deki Merkür Balık’taki Satürn ile kare açı yapana kadar kozmik enerji azalacak.


Koç Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

11 Haziran’da Merkür İkizler burcuna girerken, yürekten konuşmak kolay olacak. Kelimeler dökülecek ve duyguları ifade etmek kolay olacak. Uyarı, geri giden Pluto’nun aynı gün Oğlak burcuna geri dönmesi ve yoğun duyguların tezahür etmesine neden olmasıdır.

Eski kıskançlıklar ve hatta aşk üçgenleri gündeme getirilecek ve üzerinde çalışılacaktır. Yine de, özellikle de nezaket göstermezseniz ve duygularınızı ifade ederken acı kullanmayı seçerseniz, kolayca bir çatışmaya yol açarlar. Duygularınıza açık olsanız da, geri giden Plüto, halının altına süpürülmüş eski sorunları gündeme getiriyor.

Neyse ki, 17 Haziran’da başlayacak olan Satürn gerilemesi, sizi olabildiğince doğrudan olmaya ve taahhütlerde bulunmaya teşvik ediyor. Haftanın başı yoğun geçecek olsa da, hafta sonu telafi etmenizi ve tartışmayı bırakmanızı sağlar.


Koç Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, X için başarılı bir şekilde çözebilirsiniz.

Hafta, 11 Haziran Pazar günü İkizler burcundaki güneşin Boğa burcundaki Jüpiter’e ve para evinize yarım kare yapmasıyla başlıyor. Koç, pasif gelir elde etmek için bir yan iş veya başka bir şey üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Ve eğer durum buysa, kâr için bu şeyi en üst düzeye çıkarmak için yapmanız gereken epeyce göreviniz var. Ama bugün biraz sürtüşme var. Gitmeye hazırsın ama diğerleri seni engellemeye çalışıyor.

13 Haziran Salı günü, Aslan burcundaki Venüs ve kişisel ifade ve risk alma eviniz, Balık burcundaki Satürn ile 150’lik açı yapacak. Günümüzde erteleme, mükemmeliyetçilik ile ilişkilidir. Bir şey üzerinde çalışmaktan kaçınıyorsanız, bunun nedeni onu doğru yapamayacağınızdan korkmanız olabilir. Ancak risk almazsanız, istediğiniz sonuçları elde etmek için ne yapmanız gerektiğini çözecek verilere sahip olamazsınız. Koç, bunu bir deney açısından düşün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.