İkizler Haftalık Burç Yorumları (19 Haziran – 25 Haziran Haftası)

İkizler burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 19 Haziran – 25 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Her yerde dolar bırakarak rahatlayın. Sonrası için biraz saklanmalısın. Gelecekte bir bütçe olabilir mi? Haftanın ortasında biraz ağır hizmet küstahlığı bırakacaksınız ve etrafınızdakiler buna büyük bir şekilde kanacaklar. Boş gevezelik daha sonra, belki Cuma veya Cumartesi günü çok ileri gider. Tam pıtırtı atmaya başladığın sırada birisi senden lafı uzatmanı isteyebilir. Pazar çok daha iyi olacak ve onu sevimli yabancılarla karıştırmayı kesinlikle düşünmelisiniz.


İkizler Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sosyal bir kelebeksiniz.

Hafta, 18 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda (doğum günün kutlu olsun!) ve enerji ve canlılık evinizin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, enerjinizin sınırı yok. İkizler, sabahın köründe koşuya çıkmak veya gülen suratlı krep yapmak için kalkmış olabilirsiniz. Yapmak istediğiniz aktiviteler ve görmek istediğiniz insanlarla birçok yöne çekilmiş görünüyorsunuz.

19 Haziran Pazartesi günü Boğa burcundaki Jüpiter ve rehberler ve koruyucu melekler eviniz Balık burcundaki Satürn ile 60’lık açı yapıyor. Şu anda yardımcı varlıklarla çevrilisiniz. İkizler, parkta yürürken meditasyon yapabilir veya sadece kulaklıklarınızı çıkarabilirsiniz. Evren, yaşam yönünüz ve sevginiz hakkında mesajlar fısıldıyor. Bugün, etrafınızda yardımcı enerjilerden oluşan bir koro var.


İkizler Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta çok fazla Mercurial eylemi var. Ve Merkür sizin gezegen yöneticiniz olduğu için, bu hafta hareketlerden geçeceksiniz. Özellikle ayın on sekizinci gününde, İkizler güneşi Neptün’le kare açı yaptığında, anlar bir hız treni gibi gelebilir. Bu kaotik titreşimler, yirminci günde, Merkür ve Kuzey Düğümü birlikte küçük bir hayal kırıklığıyla karşılaştıklarında daha da ısınır. Bu sizi paranoyak yapacak ve eşinizin sadık olup olmadığını merak edeceksiniz.

Burcunuzla aynı hizada olan güneş ve geri giden Plüton, yaz gündönümü ile aynı gün olan 21 Haziran’da sürtüşme yarattığında, meseleleri ikinci kez tahmin etmenize ve tartışmalara başlamanıza neden olacak. Tavsiye sözleri: Bir adım geri atın ve meseleleri şimdi okumayın. Zihniniz aşırı çalışıyor ve bir molaya ihtiyacı var. Neyse ki, Merkür ve Uranüs’ün küçük bir yönü paylaştığı, gerçekleri açığa vurduğu ve üçgen durumları açtığı yirmi saniyede aradığınız netliği elde edeceksiniz.


İkizler Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta senin parlama zamanın olacak, İkizler! 18 Haziran Pazar günü burcunuzdaki yeniay, altı aylık yeni bir kişisel gelişim ve büyüme döngüsüne başlayacak. Yeni ay sırasında, profesyonelliğinizi geliştirmek için ne üzerinde çalışmak istediğinize dair net niyetler belirleyin.

Burcunuzdaki güneş aynı zamanda Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapacağından, kendinizi bir profesyonel olarak daha iyi hale getirmek için tam olarak neye odaklanmak istediğinizi düşünmeniz gerekebilir. Net bir odaklanmaya sahip olmak, bu ay döngüsü sırasında ne üzerinde çalışacağınız konusunda daha dikkatli olmanızı sağlayacaktır.

Bir gün sonra, Boğa burcundaki Jüpiter Balık burcunda geri giden Satürn ile 60’lık açı yaptığında, kariyer yolunuzla ilgili yapacağınız sezgisel değişiklikler konusunda gizliden gizliye hevesli hissedebilirsiniz. Kariyer yolunuz hakkında kendinize güvenmek için tutumunuzu ayarlamak için sekstil kullanın.

21 Haziran Çarşamba gününe kadar, güneş Yengeç burcuna girdiğinde vitesler mesleki kimliğinizden finansal konulara ve değerlerinize kayacak. Yengeç mevsimi başladığında, hangi finansal yolları beslemek isteyeceğinizi düşünün. Yengeç mevsiminde sezgilerinizi dinleyin çünkü iş hayatınızda neye değer verdiğinizi düşünmeniz gerekecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.