İkizler Haftalık Burç Yorumları (12 Haziran – 18 Haziran Haftası)

İkizler burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 12 Haziran – 18 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü arkadaşlarınızla ilgili değil, onların arkadaşlarıyla ilgili. Ağınızdaki uzak bağlantılarla bağlantı kurun. Önümüzdeki birkaç gün boyunca, daha iyi tanımak istediğiniz kişileri bulmak ve söyleyeceklerini duymak için fazladan zaman ayırın. İçinde senin için bir bonus ödül var. Perşembe ve Cuma günleri, siz sosyal çevrelerinizde hızla yeni insanlarla tanışırken ve umursamadan pisliği temizlerken elektrik titreşimleriyle çıtırdayacak. Hafta sonu buna kıyasla sakin geçecek ve oda arkadaşlarınızla oturup dinlenmek için iyi bir zaman.


İkizler Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kendinizi başarı için nasıl daha iyi konumlandırabilirsiniz, İkizler? Şans eseri geri giden Plüton, 11 Haziran Pazar günü Oğlak burcuna girecek ve bu, mesleki yolunuzda ve finansal konularda sorumluluk almak istediğiniz şeyleri yeniden gözden geçirmenize yardımcı olacak. Yatırımlarınızı daha güçlü hissetmek ve yolunuzun kontrolünü elinizde tutmak için ayarlamak için bu gerilemenin geri kalanını kullanın.

Geri giden Pluto, Merkür’ü Boğa’da üçgen açı yapacağından, pek çok başka görüşten bunalmamak için olası değişiklikleri özel olarak düşünmek en iyisi olabilir.

Üçgen sona erdikten sonra Merkür, profesyonel ortamlarda daha açık ve sosyal hissetmenize yardımcı olacak burcunuz olan ikametgahına girecek. Kozmik enerji daha sonra, 15 Haziran Perşembe günü burcunuzdaki Merkür Balık burcundaki Satürn ile kare açı yapana kadar birkaç gün boyunca ölecek. mantıklı olmaktan çok mistik veya rüya gibi.

Kariyer yolunuz hakkında fantastik bir bakış açısına sahip olmak zor olabilir, ancak Satürn 17 Haziran Cumartesi günü Balık burcunda geri hareket ettiğinde bu mümkün olabilir. Kariyerinizi sezgisel olarak yeniden yapılandırmak için Satürn geri hareketini kullanın!


İkizler Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Olası taliplerin ağını genişletmenize izin verirseniz, yakaladığınız balığa şaşıracaksınız! Bu nedenle, kendinizi ortaya koymaya ve havalı yeni insanlarla tanışmaya açık olmalısınız. Bunlardan biri, hayallerinizdeki kişi olabilir ve daha fazlasına yol açabilir – özellikle 11 Haziran’da, Merkür güneşinizle aynı hizaya geldiğinde ve geri giden Plüto Oğlak burcuna geri döndüğünde. Bu gezegensel değişimlerin her ikisi de sizi geçmişten kurtulmaya ve kurtulmaya itiyor.

Balık burcundaki Merkür ve Satürn, 15 Haziran’da karşı karşıya gelerek, sevgiyi hak etmediğinizi hissettiriyor. Aynaya iyice bakın ve ne kadar harika olduğunuzu ve sevgiye layık, ışıltılı bir varlık olduğunuzu görmenize yardımcı olacak olumlu olumlamalar yapın. 17 Haziran’da Merkür ve Venüs Aslan burcunda uyum sağladığında, oluğunuzu geri alacaksınız.


İkizler Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, her şey zamanlama ile ilgili.

Hafta, 11 Haziran Pazar günü, güneşin İkizler burcunda (doğum günün kutlu olsun!) Boğa burcundaki Jüpiter’e ve keyifli kaçış evinize yarım kare yapmasıyla başlıyor. İkizler, tatilde ve normal sorumluluklardan uzakta olabilirsiniz. Ancak durum böyle değilse, kontrol etmek istersiniz. Bu, fişi çekip kampa gitmek için iyi bir gün. Ya da komşu kasabadaki bir alışveriş merkezini ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Bugün, kendini kıtlaştırıyorsun.

13 Haziran Salı günü, Aslan burcundaki Venüs ve iletişim eviniz, Balık burcundaki Satürn ve kariyer eviniz ile 150˚’lik açı yapıyor. İkizler, bugün bir süpervizörle aranızda bir iletişim bozukluğu olması oldukça olası. Buluşma planınız varsa, herhangi bir yorumda bulunmadan önce söylenenleri çok dikkatli bir şekilde dinlemek isteyebilirsiniz. Birisi bugün sizinle röportaj yapmak isterse, haftanın ilerleyen günleri için yeniden planlamayı düşünün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.