Boğa Haftalık Burç Yorumları (5 Haziran – 11 Haziran Haftası)

Boğa burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 5 Haziran – 11 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü en derin benliğinizle temasa geçin ve onu günlük yaşamınıza gizlice sokmanın yeni yollarını hayal edin. Haftanın en az yarısı, bir şeyleri alt üst etmek için alt üst etmek isteyenler ile her şeyin olduğu gibi kalmasını sağlamak isteyenlerin mücadelesiyle geçecek. Eski okul insanlarıyla bağlantı kurun ve bir kazanan olarak çıkacaksınız. Cuma günü, sizi ve halkınızı birbirine bağlayan büyük sorunlarla ilgileneceksiniz ve hiç beklemediğiniz bir yerde yeni müttefikler bulunca şaşırabilirsiniz. Ulaşın, ancak önümüzdeki haftaya kadar herhangi bir eylem beklemeyin.


Boğa Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Venüs, beşinci günde Aslan’a girerek, kendinizi şımartmanıza ve özür dilemeden kişisel meselelere odaklanmanıza izin verir. Bu Venüs yerleşimi, potansiyel eşlerin ilgisini çekecektir, bu nedenle, romantik ilgi gösterebileceğinden, bu süre zarfında size kimin ulaştığına dikkat edin.

Bununla birlikte, Balık burcunun Satürn ile çarpışmasından bir gün önce, 8 Haziran’da Kova ayı, Uranüs joker karakterine yakınlaştığında işler biraz gerginleşebilir. İnsanların şu anda sınırlarınıza saygı duymadıklarını veya duygusal sınırlarınızı zorlamaya çalıştıklarını hissedebilirsiniz. Kendinize biraz zaman ayırmaya ihtiyacınız varsa, telefonunuzu sessize alıp kanepede kaybolduğunuz için kendinizi suçlu hissetmeyin.

Başkalarının duygularıyla başa çıkacak bant genişliğine sahip değilseniz, önümüzdeki birkaç hafta içinde bekar durumunuzun tadını çıkarın. Sadece önümüzdeki haftalarda kendinize karşı nazik ve besleyici olduğunuzdan emin olun. Retrogradlar hiç kimse için eğlenceli değildir, ancak Venüs ile bağlantınız çok güçlü olduğu için, bunu çoğu kişiden daha fazla hissetmeniz kaçınılmazdır.


Boğa Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Boğa, bu hafta işle ilgili konularda nerede durduğun konusunda oldukça iyi bir fikre sahip olacaksın. 4 Haziran Pazar günü burcunuzdaki Merkür burcunuzdaki Uranüs ile kavuştuğunda profesyonel bakış açınıza karşı açık ve dürüst olun.

Bir gün sonra Venüs Aslan burcuna geçtiğinde çalışma ortamınızı biraz daha ilham verici hale getirmenin zamanı geldiğini hissedebilirsiniz. Güzel Venüs, özellikle daha fazla ilham almak için yeniden düzenlemeniz veya dekore etmeniz gerekiyorsa, çalışma alanınızı güzelleştirmeniz için sizi teşvik edecektir. Bununla birlikte, bunun sizi kariyeriniz ve başarılarınız hakkında olası bir sorudan uzaklaştırmasına izin vermeyin, çünkü Aslan burcundaki Venüs, Kova burcundaki geri giden Plüton ile karşı karşıya gelecek. Kariyer yolunuzu dönüştürmek istiyorsanız, kime ve neye bağlı kalmaya değer olduğunu yeniden düşünmenin zamanı gelmiş olabilir.

Haftanın sonunda, Aslan burcundaki Venüs burcunuzdaki Kuzey Düğümü ve Akrep burcundaki Güney Düğümü ile kare açı yaptığında, iş-yaşam dengenizle neye odaklanmak istediğinizi ciddi şekilde düşünmeniz gerekebilir. Neye odaklanmak istediğinizi düşünerek zaman ayırın.


Boğa Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta size ilham veren bir şey getiriyor.

Hafta, 4 Haziran Pazar günü Boğa burcundaki Merkür’ün fiziksel görünüş evinizde Uranüs ile birleşmesi ile başlıyor. Bugün, gerçekten iyi görünen yeni bir şey deneyebilirsiniz. Boğa, bu saçınızda bir renk çizgisi veya taktığınız bazı takılar olabilir. Bu, en iyi şekilde görünerek kasabaya çıkmak için iyi bir zaman. Bazı çok olumlu ilgi çekeceksiniz.

5 Haziran Pazartesi günü, Aslan burcundaki Venüs ve konut eviniz Kova burcundaki Plüton’a karşı çıkıyor. Boğa burcu, evinizdeki atmosferi canlandırmak için renk katmakla meşgul olabilirsiniz. Ya da ev hayatınızı daha keyifli hale getirecek bir teknoloji ürünü düşünüyor olabilirsiniz. Halihazırda onun hakkında düzinelerce inceleme okudunuz, öyleyse iade edilebilirse neden onu almayasınız?


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.