Boğa Haftalık Burç Yorumları (19 Haziran – 25 Haziran Haftası)

Boğa burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 19 Haziran – 25 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Birinden sakladığın bir şey var mı? Duymaya hazır olmadıklarını düşünseniz bile Pazartesi günü tükürün. Yürekten konuşacaksın ve duyacaklar. Bu hafta egonuzun sizi yönlendirmesine izin vermemeye çalışın. Hafta ortasında bir ara kötü davranışlara karşı toleransınızı genişletmeniz gerekecek. Büyük duygular daha sonra ortaya çıkar ve onlarla bir yetişkin gibi başa çıkmak istiyorsanız, kendinizi rahat hissetmeniz gerekir. Pazar günü yeni bir pozitif alışkanlık başlatın ve size katılması için başka birini ikna edin. Böyle kalması daha olası.


Boğa Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta bol miktarda enerji akıyor.

Hafta, 18 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve para evinizin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Boğalar, genellikle çok pratik bir yaklaşım sergilersiniz, ancak bazen refah enerjisi ruhsal yöntemlerle uyarılabilir. Bugün bolluk zihniyetini benimsemek için iyi bir gün. Evin etrafına bakıp kutsamalarınızı sayabilirsiniz. Para qi’sini çekmek için bazı feng shui tedavileri ekleyebilirsiniz. Ve gün içinde kasa zili gibi bir mesaj almanız da mümkündür.

19 Haziran Pazartesi günü, Boğa burcundaki kendi burcunuzdaki Jüpiter, Balık burcundaki Satürn’ü ve arkadaşlık evinizi altmışlık açıyla geçiyor. Boğa, arkadaş çevren genişliyor. Birisi sizi bazı arkadaşlarıyla tanıştırabilir. Belki biraz ağ kuruyorsun, bazı dersler alıyorsun ve ilginç insanlarla tanışıyorsun. Bu, sosyal olmak ve bir parti davetini kabul etmek için iyi bir zaman.


Boğa Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

19 Haziran’da güneşinizle aynı hizada olan Jüpiter ve Neptün birleştiğinde, kendinizi hayattan daha büyük hissedecek ve konu romantizm olduğunda konfor alanınızdan çıkmak isteyeceksiniz. Bu, tipinizin dışında biriyle çıkmak veya özel birine aşk ilan ederek kalp meseleleri söz konusu olduğunda risk almak anlamına gelebilir.

21 Haziran’da güneşin Yengeç burcuna girmesi, sizi genellikle olduğunuz güçlü, sessiz tip olmak yerine nasıl hissettiğinizi söylemek için konuşmaya ve sözlerinizi kullanmaya itiyor. Bunu yapmak, ilişkilerinizde büyük ilerlemeye yol açacaktır, bu yüzden geri durmamalısınız. Bununla başa çıkmanın en iyi yolu, mesaj atmak yerine partnerinizi aramak ve gelecek planlarını tartışmaktır. İkinizin de şu anda istediğiniz ilişkiyi yaratmak için ilerlemek ve sevgilinizle gemiye binmek isteyeceksiniz.


Boğa Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Boğa, yeni bir finansal döngü burada. 18 Haziran Pazar günü İkizler burcundaki yeniayda daha fazla para kazanmak için yeni profesyonel fırsatlar başlıyor. Önümüzdeki altı ay sizi mümkün olan her yöne çekebilir, bu nedenle İkizler’deki güneşin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapacağı göz önüne alındığında, Ay’a yönelik niyetleriniz konusunda ekstra net olmanız gerekecek. Her iki geçiş arasında, iş hayatınızda değer verdiğiniz şeyleri takip ederken, aradığınız güvenlik ve istikrarı elde etmek için en çok neyin önemli olacağına odaklanmalısınız.

Ertesi gün, burcunuzdaki Jüpiter Balık burcunda geri giden Satürn ile 60’lık açı yaptığında, bir zamanlar gözünüze çarpmış olabilecek eski profesyonel özlemlere bakmak için daha ilhamlı hissedebilirsiniz. Altmışlık, hayallerinizle uyumlu finansal olarak tatmin edici fırsatları aramaya zaman ayırmak için önceliklerinizi ayarlamak üzere kozmik cesaretlendirmeniz olacaktır.

21 Haziran Çarşamba günü, yakın iş çevrenizdeki profesyonel ilişkilerinizi beslemenin ve güneş Yengeç burcuna girdiğinde daha iyi bir aktif dinleyici olmanın zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Yengeç mevsimi, iletişim becerilerinizi ve profesyonel meraklarınızı daha da geliştirmek için mükemmel bir geçiş olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.