Boğa Haftalık Burç Yorumları (12 Haziran – 18 Haziran Haftası)

Boğa burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 12 Haziran – 18 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü ağırdan alın ve kimsenin size biraz daha hızlı hareket etmenizi söylemesine izin vermeyin. Hızınız iyi ve Salı gününe kadar herkes bunu görecek. Kendinizi harika hissedeceksiniz ve acele eden herkes başından beri ne yaptığınızı bildiğinizi görecek. Perşembe veya Cuma günleri kendini beğenmiş olabilir ve büyük bir konuda alışık olduğunuzdan daha hızlı ilerlemeye karar verebilirsiniz, ancak bunu yaparsanız kafanız karışır. Hafta sonu neredeyse mükemmel olacak ve iyi zamanlar için ideal.


Boğa Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu yoğun bir hafta olabilir, ancak üstesinden gelebilirsin Boğa! 11 Haziran Pazar gününden itibaren, geri giden Pluto Oğlak burcuna girdiğinde profesyonel yolculuğunuzda daha büyük bir çekim olduğunu hissedebilirsiniz. Geri giden Pluto’nun geri kalanı, kariyer yolunuza yardımcı olabilecek kalan dersleri ortaya çıkarmak için mükemmel bir zaman olacak.

Merkür geri giden Plüto ile üçgen açı yaptığında ne kadar ilerlediğinizi ve ne kadar ileri gidebileceğinizi düşünmek için kendi içinizin derinliklerine bakın. Üçgenden kısa bir süre sonra, Merkür’ün ikametgahı İkizler’e girmesiyle değer sisteminizi ve finansal konuları değerlendirirken vites değiştirdiğinizi hissedebilirsiniz. Neyse ki, İkizler’deki Merkür, daha fazla istikrara yol açabilecek tüm potansiyel yolları düşünmek için mükemmel bir zaman olacak!

Haftanın ilerleyen saatlerinde, 15 Haziran Perşembe günü İkizler’deki Merkür Balık burcundaki Satürn ile kare açı yaptığında, seçeneklerinizi tartarken zihinsel olarak biraz gergin hissedebilirsiniz. Kare, en iyi hareket tarzını seçme kararı vermeyi ima edebileceğinden gerginliğe neden olabilir. mesleki istekleriniz ve finansal hedefleriniz için. Haftanın sonunda, Satürn gerilemeye başladığında fırsatlarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.


Boğa Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hafta başında Merkür’ün İkizler burcuna girmesi, ilişkilerde sınırlar belirlemenize yardımcı oluyor. İster bir arkadaşla, ister sevgiliyle veya partnerle olsun, ilişkilerde sınırlar belirlemek için çizilmesi gereken sınırlar vardır – sadece onlar için değil, sizin için de. Gerçeği söylemek gerekirse, sürekli olarak haddini aşıyorsun ve durumları kontrol etmek istiyorsun.

Artık Pluto 11 Haziran’da Oğlak burcuna geri adım attığına göre, meselelere farklı bir bakış açısıyla bakabilir ve sevgilinize biraz boşluk vermeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. Düşündüğünüzün aksine, özgürlüklerini kötüye kullanmayacaklar. Aslında, ikinizi de birbirine yaklaştıracak ve hayatınızın günlük yönleri hakkında daha fazla şey paylaşmanızı sağlayacaktır. Genel olarak, sınırlar ikinize de daha iyi iletişim kurmanız için ilham verecek, şu anda ilişkinize eklemek istediğiniz şey de bu.


Boğa Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, büyüklükle dirseklerinizi ovuşturuyorsunuz.

Hafta, 11 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda olması ve para evinizin Boğa burcunuzdaki Jüpiter’le yarım kare açı yapmasıyla başlıyor. Beğenseniz de beğenmeseniz de bugün çok fazla dikkat çekiyorsunuz. Boğa, en iyi şekilde göründüğünüzü düşünmeseniz bile iltifatlar alabilirsiniz. Düşük bir profil tutmaya çalışırken birileri ayakkabılarınızı veya şapkanızı övebilir. Bugün birisinin elinize mikrofon alıp sizi sahneye itmesi mümkün.

13 Haziran Salı günü, Aslan burcundaki Venüs ve konut eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapıyor. Bugün, bir şeyi tamir etmesi için bir tamirci çağırmanız gerekebilir, ancak aradığınız kaliteli işi bulmak zordur. Boğa, standartlarınız çok katı değil; sadece herkes meşgul görünüyor ya da geç kalıyor ya da hiç gelmiyorlar. Mümkünse, ev onarımlarını başka bir güne saklayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.