Başak Haftalık Burç Yorumları (19 Haziran – 25 Haziran Haftası)

Başak burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası neler bekliyor? Başak burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 19 Haziran – 25 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi diğer insanlarla takıl. Enerjileri sizi heyecanlandıracak ve çeteniz hakkında yeni bir şeyler öğrenebilirsiniz. Haftanın ilk yarısı yoğun olacak, belki de zevkinize göre biraz fazla yoğun olacak. Her şeyin üstünde kalmak zor olacak, ama bunu yapabilecek biri varsa, sen de yapabilirsin. Haftanın ikinci yarısı iyi, güçlü bir enerji zamanı olacak ve insanlarınıza yardım etmek için biraz zaman ayırırsanız, bir ton iyi karma biriktirirsiniz. Sahip olduğunuz kolay yolculuk biraz inişli çıkışlı olmaya başladığından, Pazar günü buna kıyasla rahatsız edici olabilir.


Başak Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta selam vermeye hazırlanın.

Hafta, 18 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve itibar ve sosyal konum evinizin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Başak, sanki aniden gölgelerden çıkıyorsun. Diğer insanlar sizi görür veya başarılarınızı tanır. Yaptığınız çalışmalar fark ediliyor. Bir ödül kazanabilir veya başka bir tanınma biçimi alabilirsiniz. Sosyal medya numaralarınız bir dönüm noktasına ulaşabilir.

19 Haziran Pazartesi günü Boğa burcundaki Jüpiter ve eğitim eviniz Balık burcundaki Satürn ile 60 açı yapıyor. Başak, bir emlak kursu almayı, yatırım üzerine bir kursa kaydolmayı veya psikoloji, sosyoloji ve kişilerarası ilişkiler konusundaki bilginizi genişletmeyi düşünebilirsiniz. Bir tür sertifikaya götüren bir video kursu ilginizi çekebilir.


Başak Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

İş, tüm hafta boyunca zihninizi tüketiyor, tarihler ve partnerinizle bağlantı kurmayı zorlaştırıyor. Hayatınızdaki sosyal katılımın eksikliğini vurgulamadan önce, kendiniz için bir şeyler başardığınızı düşünün. Eşiniz bu hafta başardığınız harika şeyleri takdir etmiyorsa, duruşunu yeniden gözden geçirmesi gerekir. Doğrusu, kariyerine dalmak ve profesyonel hedefleri doğrultusunda çalışmak için sert bir kişiliğe sahip biri gerekir. Destekleyici bir ortak, hedefleriniz ne olursa olsun, kendinizin en iyi versiyonu olmanıza yardımcı olan dinamik bir ilişki yaratır.

21 Haziran’da, yaz gündönümü sırasında, güneş Yengeç burcuna geçip haritanızı aydınlattığında, atmosfer değişecek. Sevgiliniz veya müstakbel romantik partnerinizle güzel yaz göğünün altında eğlence dolu bir hafta sonu geçirmeyi planlayabilirsiniz.


Başak Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yeni bir profesyonel döngü burada, Başak! Niyetinizi belirleyin ve 18 Haziran Pazar günü İkizler burcundaki yeni ay sırasında tezahürlerinizi onurlandırmak için bir mum yakın. Yeni ay, birkaç farklı profesyonel alana yayılacak olan altı aylık yeni bir döngüye başlayacak. Bu ilham verici bir dönem olabileceğinden, tabağınızda çok şey olabilir. Ancak, İkizler burcundaki güneşin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapacağı göz önüne alındığında, niyetlerinizi belirlerken neyi takip etmek veya taahhüt etmek istediğiniz konusunda net olmalısınız.

Ertesi gün, Boğa burcundaki Jüpiter Balık burcunda geri giden Satürn ile 60’lık açı yaptığında, mesleki düzenlemeleriniz ve ilişkilerinizdeki revizyonlar konusunda daha umutlu olmayı bekleyin. Bu ayarlamalar sizi başka fırsatlar için serbest bırakabileceğinden, sekstil profesyonel yolculuğunuz için daha heyecanlı hissetmeniz için size ilham verebilir.

21 Haziran Çarşamba gününe kadar güneş Yengeç burcunda olacağından mükemmel zamanlama hakkında konuşun. Yengeç mevsimi başladığında bu, özlemleriniz, sosyal medya stratejileriniz ve ağ oluşturma hedeflerinizle uyumlu fırsatlarda sezgisel olarak gezinmek için mükemmel bir zaman olacaktır. Fikirlerinizle harekete geçmekten çekinmeyin, çünkü İkizler’deki Merkür Aslan’daki Mars’ı 60 derece yapacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.