Başak Haftalık Burç Yorumları (12 Haziran – 18 Haziran Haftası)

Başak burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası neler bekliyor? Başak burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 12 Haziran – 18 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü büyük bir şey sizi vuracak ve aniden tüm şüphelerinizin sinek gibi düştüğünü göreceksiniz. Birkaç gün boyunca yeni planınız hakkında konuşun, gerçekten haritasını çıkarmak ve size en yakın insanlardan girdiler almak için zaman ayırın. Düşünecek çok şey var ama en iyisi paylaşmaktır. Haftanın sonunda, her şeyi çözmüş olacaksınız ve sadece işleri yoluna koymanız gerekiyor. Her şey seninle ilgili, bu yüzden kendi zamanında olmasını sağla. Önünüzde yoğun bir hafta sonu var, sahneyi siz yönetiyorsunuz ve kendi amaçlarınız için kremayı sıyırabilirsiniz.


Başak Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, profesyonel odaklı bir haftaya hazırlanın. 11 Haziran Pazar günü geri giden Plüton Oğlak burcuna girdiğinde, eski fikirleri ve tutku projelerini yeniden gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir. Geri giden Plüton, iş hayatınızda size keyif veren her şeye dalmak için güçlü bir arzuyu yoğunlaştıracak, özellikle de işinizi kasıp kavurmanıza izin veriyorsa. .

Boğa burcundaki Merkür’ün geri giden Plüton ile üçgen açı yapacağı göz önüne alındığında, yeniden keşfetmeye değer eski fırsatlara dalmak için profesyonel yolculuğunuzda daha canlı hissetmenize bile yardımcı olabilir. Üçgenin sona ermesinden kısa bir süre sonra, Merkür ikametgahı İkizler’e girdiğinde kariyer yolunuzu ve profesyonel konumunuzu düşünürken elle tutulur bir zihinsel değişim hissedebilirsiniz. Bu Merkür geçişi sırasında zihinsel süreçleriniz, düşünceleriniz, yazılarınız ve araştırmalarınızla daha iyi tanınırsanız şaşırmayın.

Çalışma haftanızın ilerleyen saatlerinde, 15 Haziran Perşembe günü İkizler’deki Merkür Balık burcundaki Satürn ile kare açı yaptığında profesyonel konuşmada kiminle ve neyle ilişkilendirilmek istediğinizi yeniden düşünmeniz gerekebilir. Artı, kare daha fazla esnekliğe sahip olmak için taahhütlerinizi gözden geçirmenizi ima edebilir. kariyer yolunuzla. Mesleki düzenlemelerinizi gözden geçirme zamanı, 17 Haziran Cumartesi günü Satürn’ün Balık burcunda gerilemesi ile başlayacak.


Başak Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Romantik balonunuz patlamak üzere. On birinci ve on beşinci, aşk söz konusu olduğunda son derece stresli günler. Diğer insanlar bağlanman ya da olmadığın biri olman için sana baskı yapmıyor ama sen mükemmel bir eş olmak istiyorsun ki bu imkansız çünkü kimse mükemmel değil.

Pastoral, romantik anlar planlamak isteseniz bile, sufleniz kabarmasa veya randevu gecesi bir konserin açılış perdesini kaçırsanız da, güzelliğin ve kahkahanın etrafınızda olduğunu fark edeceksiniz. Tek önemli şeyin, birlikte bir gelecek inşa edebileceğiniz sizi – kusurlarınızı ve her şeyinizi – seven bir partnerinizin olması olduğunu görmek için bir adım geri atın.


Başak Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, doğru seçimler yapıyorsunuz.

Hafta, 11 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda olması ve popülerlik ve sosyal statü evinizin Balık burcundaki Jüpiter’e yarım kare açı yapmasıyla başlıyor. Son tatilinizin fotoğraflarını yayınlıyor ve övgü dolu eleştiriler alıyor olabilirsiniz. Ya da belki başkalarına işteki başarılarınızdan bahsediyorsunuz ya da bir senaryo yazmayı yeni bitirmişsiniz. Başak, seni biraz rahatsız etse bile birçok kişi tarafından beğenilebilirsin.

13 Haziran Salı günü, Aslan burcundaki Venüs ve dinlenme ve iyileşme eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik bir açı yapıyor. Başak, bir molaya ihtiyacın var ve bu, sosyal bir yükümlülüğe hayır demen gerektiği anlamına gelebilir. Bir partiye veya ağ oluşturma etkinliğine katılmayı zor bulabilirsiniz. Veya bir arkadaşınıza resitaline, doğaçlama gösterisine veya köpeğin doğum günü partisine katılamayacağınızı söylemelisiniz. Bugün, bir daveti reddedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.