Başak Aylık Burç Yorumları Neler? Başak Aylık Burç Yorumu 2023 Haziran

Başak burcunun Haziran ayı için burç yorumları neler? Başak burcunun Haziran ayı neler bekliyor? Başak burcunun Haziran ayı aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun Haziran ayı iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun Haziran ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu Haziran ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu Haziran Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

İletişimsel lideriniz Merkür, aya başlamak için yavaş hareket eden Boğa burcunda ve 4 Haziran’da kişiliksiz Uranüs ile bir kavuşum oluşturmak için buluştuğundan, romantik kararlar almak normalden daha uzun sürüyor. Sevgili Başak, mesaj attığın veya mesaj attığın birinden yanıt bekliyorsan, bir süre daha sabırlı olman gerekecek.

Akıllı Merkür, on birincide esprili İkizler burcuna geçerek sizi olumlu bir ruh haline sokar ve yeni biriyle konuşma ve flört etme konusunda size güven verir. Zaten bir ilişkiniz varsa, bae ile sizin için önemli olan bir konu hakkında konuşmaya başlayın.

Vesta, 22 Haziran’da meraklı İkizler ile eşleşip, bir kerede üzerinize pek çok bilgi boşaltırken ve tek bir şeye odaklanmayı neredeyse imkansız hale getirirken, kaotik bir zihinsel fırtına yaklaşıyor. Mevcut veya potansiyel bir ortak, dikkatinizin ne kadar dağıldığını kesinlikle fark edecektir, bu yüzden bir bahane uydurmaya çalışmayın bile. Eylemlerinize sahip çıkın.

Merkür yirmi altıncıda hassas Yengeç için dağınık İkizler burcundan ayrıldığında odak noktanız geri gelir, ancak duygularınızın hiç beklemediğiniz bir anda kabarmasına hazırlıklı olun. Her şey gözlerinize yaş getirebilir. Kendinizi ne kadar güzel ifade edebileceğiniz, konuştuğunuz kişiye ne kadar güvendiğinize bağlıdır.


Başak Burcu Haziran Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, geleceğinize bir adım atarken bu ay geçmişten gelen bir patlama gibi hissedebilirsiniz. Bu, asla unutamayacağınız oyun değiştiren dönemlerden biridir. Jüpiter ile Kuzey Düğümü arasındaki diğer dünya burcu Boğa’daki 1 Haziran’daki kavuşum, tetikte olmanızı gerektirir. Yapışkan bir durumdan, çamurlu bataklıktan geçen dolambaçlı yol dışında bir çıkış yolu yoktur.

Venüs, banka hesabınız için çok yararlı bir olasılık olan beşinci günde Aslan burcuna giriyor. Yatırımlar refah yönünde sağlıklı bir adım gösterebilir. Size para hakkında önemli dersler verebilir, maneviyat alanınız aracılığıyla korkunuzu salıvermenize yardımcı olabilir. Atalarınızın köklerini onurlandırmak ve sezgisel rehberliğinizi takdir etmek önemlidir.

Büyük bir mali savaştan geçenler için, 17 Haziran’da İkizler burcundaki sevgi dolu yeniay sırasında karmik bir akış ve iyi işlerinizin geri dönüşünü göreceksiniz. .

Merkür yirmi altıncıda İkizler’den Yengeç’e geçerken, bazı anlaşmazlıklarda geçmişi geride bırakabileceksiniz. Mahkeme davalarını ve üçüncü taraf meselelerini halletmek, özellikle mali açıdan çok verimli olabilir.


Başak Burcu Haziran Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Bu ay 3 Haziran’da Yay burcundaki dolunay sırasında aşk sandığınızdan daha yakın olabilir. Bir sonraki randevunuzu mahallenizde veya bir aile dostunuz aracılığıyla bulabilirsiniz. Beşincide Venüs Aslan’a girdiğinde kabuğundan çık. İyi eğlenceler Başak, ama bu oldukça dramatik ayrılıklara yol açabilir.

Tarihler yerine, 11 Haziran’da Merkür İkizler’e girdiğinde kariyer hedeflerine odaklanmayı düşünün. On yedincideki İkizler yeniayı sırasında büyük hırslarınızın peşinden gidin. Sizin kadar hedef odaklı olan biriyle tanışabilirsiniz. Ancak, gözlerinizi ödülden ayırmayın.

21 Haziran’da güneş Yengeç burcuna girdikten sonraki dört hafta boyunca bol bol yaz eğlencesi yaşayacaksınız. Bir partide, ağ oluşturma etkinliğinde ve hatta gönüllülük yaparken biriyle tanışmak için güçlü bir olasılık var. Juno ertesi gün Yengeç burcuna girdiğinde, nerede tanışırsanız tanışın, ortak ideallerinize göre onlara ilgi duyacaksınız. Sizinle aynı rüyaları gören birini arayın.

Arkadaş ve sevgili arasındaki çizgi, Merkür yirmi altıncıda Yengeç burcuna girdiğinde bulanıklaşıyor. Sosyal çevrenizdeki birine aşık olabilir, buharlı ama dramatik bir yaz geçirebilirsiniz.


Başak Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

Seyahat Maceraları

Sevgili Jüpiter, seyahat sektörünüzde, bu nedenle konfor alanınızdan çıkmak çok faydalı olabilir. Bir inanç sıçraması yapmaya cesaret ettiğinizde, bilinmeyene olan güveninizi artıran iyi şeyler olabilir.

Güneş, ayın ilk üç haftasını kariyer ve hırs sektörünüzde geçiriyor ve burada sizi kendiniz için belirlediğiniz hedefler ve bunları gerçekleştirmek için atmanız gereken sonraki adımlar hakkında düşünmeye teşvik ediyor. Bu aynı zamanda kendinizi, becerilerinizi ve deneyiminizi tanıtmak için mükemmel bir fırsattır çünkü bu, fark edileceğiniz zamandır.

3 Haziran’da Yay burcunda ve ev bölgenizdeki dolunaya hazır olun. Daha önce görmediğiniz şeyleri aydınlatabilir ve şimdiye kadar fark etmemiş olabileceğiniz konulardan haberdar olmanızı sağlayabilir. Aynı zamanda iş/yaşam dengenizi değerlendirmek için bir fırsattır.

Yeraltı Dünyası Plüton on birincide Oğlak burcuna geri dönüyor ve sizin boş zaman bölgeniz ve Ocak 2024’e kadar burada olacak, bu da bir keşif yolculuğu getirebilir. Sahip olduğunuzu asla bilmediğiniz yaratıcı dürtüleri ve tutkuları tespit edebilirsiniz. Ayrıca onlara biraz zaman ayırmaya ve nereye gittiklerini görmeye karar verebilirsiniz.

Taskmaster Satürn, 17 Haziran’dan 4 Kasım’a kadar ilişki sektörünüzde geri hareket edecek ve bu, ortaklığınızda veya diğer bağlarınızda hissetmiş olabileceğiniz her türlü gerilimi azaltabilir. Birinden daha kopuksanız ve onu daha çok eleştirdiyseniz, bu durum artık hafiflemeye başlayabilir.

Kariyerinizi bir sonraki seviyeye taşıyabilecek bir hamle yapmaya hevesliyseniz, on yedinci gündeki İkizler burcundaki yeni ay, mesleğiniz, işiniz veya tutkularınızla ilgili başlangıç ​​planları yapmak için mükemmeldir.

Son olarak, 21 Haziran’da güneş Yengeç burcunda süzülürken gelişmiş bir sosyal sahneye hazır olun. Burada dört haftalık kalışınız sizi yeni gruplara, kulüplere ve arkadaşlıklara kucak açarken bulabilir ve belki de sosyal medya prestijinizi genişletmeye hazır hale gelebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.