Balık Haftalık Burç Yorumları (5 Haziran – 11 Haziran Haftası)

Balık burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftası neler bekliyor? Balık burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 5 Haziran – 11 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Halkınızın yeni bir yöne ihtiyacı var ve siz onu aldınız. Pazartesi günü uyanır uyanmaz konuşmaya başlayın ve onlar yenilgiyi kabul edene kadar susmayın. Bu haftanın çoğu akıllı rüyalarla dolu olacak. Dikkatlice dinleyin (gerekirse not alın) ve kendiniz hakkında binlerce saatlik terapiden öğreneceğinizden daha fazlasını öğreneceksiniz. Cuma ve Cumartesi günleri pozitif enerjiyle dolacaksınız ve dünyaya açılmak için can atacaksınız. Çok iyi bir ilginin merkezi olabilirsiniz. Pazar günü size güzel yalanlar söyleyen insanlara dikkat edin.


Balık Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hafta başında Venüs Aslan burcuna geçerken çok fazla hareket olacak. Etrafınızdaki enerjiye karşı çok hassas olduğunuz için, kozmosta bir şeylerin oturmasını beklerken arka koltuğa oturmanız gerektiğini hissediyorsanız sorun değil. Ek olarak, Aslan burcundaki Venüs sizi “çıkarları olan arkadaşlar” türü bir düzenlemeyi benimsemeye teşvik edebilir, ancak sizin ve dostunuzun dinamiğinizin koşulları konusunda tamamen net olduğundan emin olmanız gerekir.

Son olarak, onuncu ay, son dördün nedeniyle size bazı heyecan verici haberler getirecek gibi görünüyor. Bu yeni bilgi, aşık olduğunuz kişiye ve hatta bazı arkadaşlarınıza bakış açınızı değiştirebilir, ancak hikayenin tamamını öğrenene kadar boş dedikoduların sizi etkilemesine izin vermeyin.


Balık Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İlginç bir çalışma haftası olabilir, Balık. 4 Haziran Pazar günü, Boğa burcundaki Merkür Boğa burcundaki Uranüs ile kavuştuğunda beklenmeyeni bekleyin. Bağlaç, işyeri konuşmalarınıza bir sürpriz unsuru katacak, bu nedenle iş hakkında veya iş arkadaşlarınız ile konuşurken bir döngüye atılabilirsiniz. En iyi bahsiniz, muhtemelen eğlenceli, farklı ve hatta biraz tuhaf olacağından, ortaya çıkan her şeyi kabul etmektir.

Ertesi gün, Venüs Aslan’a girdiğinde iş yeri ilişkilerinizde bir değişiklik fark edebilirsiniz. Bu Venüs döngüsünü izlemek ilginç olacak çünkü herkes şu ya da bu nedenle ilgi odağı olmak isteyebilir. Venüs’ün hemen Kova burcunda geri giden Plüton’a karşı çıkacağı göz önüne alındığında, bu geçişin enerjisi, bazı iş arkadaşlarınız hakkında sinsi bir şüpheye sahip olabileceğiniz bazı içsel ipuçlarını vurgulayabilir. Muhalefet sırasında neler olup bittiğini aşırı analiz etmek yerine, fişlerin olabilecekleri yere düşmesine izin vermek en iyisi olabilir.

Çalışma haftanızın sonunda, Aslan burcundaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ve Akrep burcundaki Güney Ay Düğümü ile kare açı yaptığında işyeri konuşmalarında gergin hissetmeyi bekleyin. Tartışmalardan kaçınmak için girişinizi hafif ve tarafsız tutun.


Balık Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta uyumlu anlar bulabilirsiniz.

Hafta, 4 Haziran Pazar günü Merkür’ün Boğa burcundaki Uranüs ile iletişim eviniz ile birleşmesi ile başlıyor. Hayatınızda yarattığınız her şey düşüncelerinizle başlar. Balık, düşüncelerinizi her zaman kontrol edemeseniz de (özellikle çok sezgisel ve Evrenin titreşimlerine açık olduğunuz için), faydalı olmayan kavramlar üzerinde durmanız gerekmez. Önümüzdeki 24 saat boyunca yalnızca olumlu düşüncelere odaklanmayı düşünün.

5 Haziran Pazartesi günü Aslan burcundaki Venüs ve iş eviniz Kova burcundaki Plüton ile karşıt açı yapıyor. Balık, bir projede bazı zorluklar olabilir. Yardım mevcuttur, ancak iş için doğru kişiyi bulmanız gerekir. Normalde gideceğiniz kişi (iş arkadaşı, amir, farklı bir departmanın yöneticisi) ya müsait değildir ya da doğru kişi değildir. Bugün yardım aramadan önce, bu soruna uygun birini tanıyıp tanımadığınızı düşünün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.