Balık Haftalık Burç Yorumları (19 Haziran – 25 Haziran Haftası)

Balık burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası neler bekliyor? Balık burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 19 Haziran – 25 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü bütün gün bir şov yapıyormuş gibi hissedeceksiniz, ancak korkutucu olmaktan çok heyecan verici olacak. Seyircilerden biri gül atabilir. Bundan sonraki birkaç gün boyunca, dünyanın geri kalanı hızlanırken kendinizi ağır çekimdeymiş gibi hissedebilirsiniz. Elinizden geldiğince ayak uydurun ve tam olarak ne yaptığınızı bilmeme konusunda çok fazla endişelenmenize izin vermeyin. Bu hafta, düşünmeden hareket etmek için ücretsiz bir hakkınız var. Pazar, zaman zaman yapmanız gereken kara kara düşünmek için mükemmeldir, bu yüzden onunla meşgul olun.


Balık Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, çevrenizdekilerle daha fazla iletişim halindesiniz.

Hafta, 18 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve evinizin ve ailenizin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Ailede yeni bir bebek olabilir ve ikiniz gerçekten bağ kuruyorsunuz. Balık, kuzeniniz veya büyük teyzenizle daha fazla zaman geçiriyor olabilirsiniz. Bir ebeveyn hakkında onlara olan saygınızı derinleştiren bir şeyler öğrenebilirsiniz. Bugün, bir aile üyesiyle zihin birleştirme yapabilirsiniz.

19 Haziran Pazartesi günü, Boğa burcundaki Jüpiter ve iletişim eviniz Balık burcundaki Satürn ile 60’lık açı yapıyor. Bugün çok sayıda e-posta alabilirsiniz ve bu mesaj yağmurunda bir fırsat olabilir. Balık, son birkaç güne ait telefon mesajlarını ve e-postaları gözden geçirmek önemlidir. Önemli birinin cevabınızı beklediğini keşfedebilirsiniz.


Balık Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Çoğu zaman affedersin ama insanlar seni hayal kırıklığına uğrattığında unutma. Mesele şu ki, gittiğiniz her yerde duygusal hayal kırıklıklarının ve üzüntülerin ağırlığını taşıyorsunuz. Bırakmayı ve devam etmeyi öğrenmek – özellikle sizin için – zorlayıcıdır, bu nedenle bu, haftanın odak noktası olacaktır. On dokuzuncu, aşırılıkları ve stresleri kalbinizin ön saflarına taşıyacak çünkü ele almaya hazır olmadığınız konularla uğraşmak zorunda kalacaksınız.

Neyse ki, yirmi birinci, S.O.’nuzla iyileşmek ve telafi etmek için harika bir zamandır. Kozmik enerji, güneşinizle uyum sağlayarak, kalpten konuşmanıza ve eşinizle güzel bir sohbet yapmanıza olanak tanır. Son zamanlarda sizi rahatsız eden herhangi bir romantik soruna çok fazla anlayış ve anlayış getirecek. İnancını koru! Çok yakında, sorunları çözebilir ve ilişkinizde huzur içinde olabilirsiniz.


Balık Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, iş-yaşam dengenizde ne istiyorsunuz? 18 Haziran Pazar günü İkizler burcundaki yeniay sırasında iş-yaşam dengenizdeki önceliklerinizi ayarlayarak programınızı iyileştirmenin şimdi tam zamanı. Ay, kişisel konulara odaklanmanızı sağlayabilecek altı aylık yeni bir döngüye başlayacak. profesyonel sorumluluklardan daha fazlasıdır.

Bununla birlikte, İkizler’deki güneş burcunuzda Neptün’le kare açı yapacağından, nelerle başa çıkabileceğiniz ve neye odaklanmak istediğiniz konusunda kendinize karşı net olmanız gerekecek. Ertesi gün Boğa burcundaki Jüpiter, burcunuzda geri giden Satürn’ü altmışta geçtiğinde, iş-yaşam dengenizde değişiklik yapma konusundaki arzularınızı ileterek biraz daha özgüvenli hissetmeyi bekleyin. İşyerinde arzularınızın duyulmasını istiyorsanız, kendinizi savunmaktan korkmayın.

21 Haziran Çarşamba günü, güneş Yengeç burcuna girdiğinde, yaratıcı çabalarınızı sürdürmek ve iş alanınızdaki yeteneklerinize odaklanmak için daha heyecanlı hissedebilirsiniz. Yengeç mevsimi ilham verici bir astrolojik dönem olacağından, şimdi fikirlerinizi hayata geçirme ve tutku projelerinizi besleme zamanı. Yaratıcı seçeneklerinizde ve ilhamınızda sezgisel olarak gezinmek için Yengeç enerjisini kullanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.