Balık Haftalık Burç Yorumları (12 Haziran – 18 Haziran Haftası)

Balık burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası neler bekliyor? Balık burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 12 Haziran – 18 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü bir şeyler yolunda gitmiyor, ancak bunun ne olduğunu ve gerçek anlaşmanın ne olabileceğini anlamanız biraz zaman alabilir. Gösterişli yanınız hafta ortası tüm çiçekleriyle ortaya çıkıyor ve ruhunuzdan organik olarak büyüyen sinirli bir şeyle ideal erkek veya kızınızı cezbetmenin bir yolunu bulacaksınız. Perşembe ve Cuma günleri, yerinizde durmak ve her şeyi derinlemesine düşünmek isteyeceksiniz çünkü güvendiğiniz gerçekler umduğunuzdan biraz daha akıcı çıktı. Hafta sonu çok eğlenceli.


Balık Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bu hafta iş-yaşam dengenize odaklanın. Şimdi, 11 Haziran Pazar günü geri giden Plüton Oğlak burcuna girdiğinde profesyonel özlemlerinizi ve ağ oluşturma fırsatlarınızı yansıtmak için vites değiştirme zamanı. Geri giden Plüto, bu açılara bir yoğunluk katmanı ekleyebilir. Yine de, daha büyük profesyonel topluluğunuzda yeni bağlantılar kurmak ve hayallerinizin peşinden gitmek için ihtiyacınız olan enerji olabilir.

Boğa burcundaki Merkür, geri giden Plüton ile üçgen açı yapacağından, bu, kariyer yolunuzda inanılmaz derecede tatmin edici olabilecek yeni olasılıklara dalma arzunuzu artırabilir. Ancak daha ileri gitmeden önce, günün ilerleyen saatlerinde Merkür ikametgahı İkizler’e girdiğinde iş-yaşam dengenizde halihazırda neyin yerinde olduğunu düşünmeniz gerekebilir.

Çalışma haftanız devam ederken, 15 Haziran Perşembe günü İkizler’deki Merkür burcunuzdaki Satürn’le kare açı yaptığında kendinizi ortaya koyma ve neye odaklanmak istediğiniz konusunda biraz daha stresli hissedebilirsiniz. konuşmak ve istediğiniz iş-yaşam dengesine sahip olmak için neye ihtiyacınız olduğunu sormak için iç otorite. Satürn burcunuzda gerilemeye başladığında profesyonel otoriteniz üzerinde çalışmaya devam edin.


Balık Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

15 Haziran, ilişki sıkıntılarınızdan yüzerek uzaklaşmak isteyebileceğiniz bir zamandır. Şu anda güneşinizle aynı hizada olan Satürn ve İkizler burcundaki Merkür karşı karşıya geldiğinde, iletişim sorunlarının tüm ilişkilerinizi incittiğini göreceksiniz.

Bütün gün sevgilinizden veya aşık olduğunuz kişiden yanıt almayı bekliyor olabilirsiniz, bu da biraz strese ve kaygıya neden olur. Tersine, geri çekilen ve duygularınızı açıp tartışmak istemeyen veya istemeyen kişi siz olabilirsiniz. İsteseniz bile stres yapmayın. Gerçeği söylemek gerekirse, bu sadece bir an ve ne kendinize ne de başkalarına bu kadar sert davranmamalısınız. Yapabiliyorsanız biraz şefkat deneyin ve dünyanın ağırlığının omuzlarınızdan düşmesine izin verin.


Balık Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sürüye liderlik ediyorsun.

Hafta, 11 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda olması ve evinizin ve ailenizin Balık burcundaki Jüpiter’e yarım kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün katılmanız gereken birkaç aile etkinliğiniz olabilir. Çocuklarınızdan birini spor antrenmanına veya baleye götürüyor olabilirsiniz. Başka bir çocuğu yaz kampına bırakabilirsiniz. Katılacak bir aile doğum günü partisi olabilir veya belki bir aile üyesi doğum yapıyor olabilir. Balık, aceleniz olsa da bu mutlu ve heyecanlı bir gün olabilir.

13 Haziran Salı günü, Aslan burcundaki Venüs ve iş eviniz, kendi Balık burcunuzdaki Satürn’le 150’lik açı yapıyor. Üzerinde çalışacak büyük bir projeniz olabilir, ancak talimatlar net değil. Amiriniz bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak için müsait olmayabilir veya bir soru sorduğunuzda omuz silkerek cevap verir. Balık, son ürünün neye benzemesi gerektiğini anlamak için sezginizi kullanmanız gerekebilir, ancak bunu yapabilirsiniz. Bu proje için ilham almaya açık olmanıza izin verin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.