Balık Aylık Burç Yorumları Neler? Balık Aylık Burç Yorumu 2023 Haziran

Balık burcunun Haziran ayı için burç yorumları neler? Balık burcunun Haziran ayı neler bekliyor? Balık burcunun Haziran ayı aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun Haziran ayı iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun Haziran ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu Haziran ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu Haziran Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

3 Haziran’daki Yay dolunayı, yalnızca güvensizliklerinizi bırakıp arada bir salıverirseniz her şeyin ne kadar farklı olabileceğini göstermek için var olabilir, Balık! Bu lunasyon gerçekten sizin için kimse izlemiyormuş gibi dans etme ve kimi sevmek istediğinizi sevme zamanı.

Dokuzuncu evdeki anlayışlı Merkür-Neptün sekstili, rüyalarınızı canlı kılar ve bilinçaltınızın size söylemeye çalıştığı şeyi daha yakından dinlemeniz için güçlü bir sinyaldir. Artık etrafınızda size geçmişin geçmişte kaldığını ve geleceğinizin tamamen farklı olabileceğini hatırlatan pek çok şifa enerjisi var. Acıyı geride bırakın ve ileriye doğru mutlu olun.

17 Haziran’da motive olmuş Satürn, sezgisel birinci evinizde geri hareket ediyor ve aşk hayatınıza koyduğunuz tüm sıkı çalışmalara ara vermenizi sağlıyor. Elinizden gelenin en iyisini yaptığınızı ve hiçbir şey çıkmadığını düşünüyorsanız, bu kozmik sakinliğin tadını çıkaracaksınız. Bir ilişkiyi “ben” için gerekli olan süreyi almak için askıya almak, bırakmakla aynı şey değildir.

Manevi ana gezegeniniz Neptün, otuzunda hala mistik burcunuzdayken geri hareket ediyor, bu maalesef sizi hayal dünyanızdan oldukça ani bir şekilde koparabilir ve aşk hayatınızla ilgili kaçınmaya çalıştığınız bazı gerçekleri size sunabilir. Daha yüksek bir gücün versiyonuna (Tanrı, manevi danışman, meditasyon, Evren, vb.) dönmek, gönül yarası ve kafa karışıklığı zamanlarında size yardımcı olabilir.


Balık Burcu Haziran Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Haziran, hedeflerinizi hayata geçirmek ve mesleki özlemlerinizi en içteki hayallerinizle aşılamak için harika bir ay, Balık. İkisini harmanlamak her zamankinden daha kolay olacak, projelerinizde yaratıcı bloklar oluşturmuş olabilecek önceki zorlu dönemden hoş bir değişiklik. Ayın ilk yarısında artık vizyonunuzu nasıl ortaya koyacağınıza odaklanıyorsunuz. Ve onu gün ışığına çıkarmak zor gibi görünse de, özellikle 3 Haziran’daki dolunay sırasında onu gerçeğe dönüştürme yolunda ilerliyorsunuz. Parlaklığınızı masaya getirebileceğiniz ilham verici bir gün.

21’inde güneş Yengeç burcuna girdiğinde, fikrinizi meslektaşlarınıza veya halka duyurmak için zorlanabilirsiniz. Yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı göstermekten çekinmeyin. Tüm iş arkadaşlarınızın ve üstlerinizin fikirlerinizi takdir ettiğini fark edeceksiniz. En basit konseptleriniz bile artık iş hayatınızda yeni bir meta olabilir.


Balık Burcu Haziran Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, itibarınız bu ay sizden önce geliyor. 3 Haziran’da Yay burcundaki dolunay sırasında, özellikle iş yerinde birçok potansiyel talibin ilgisini çeken bir başarı ile tanınabilirsiniz. Venüs beşincide Aslan’a girdiğinde güçlü bir iş yeri aşkı olasılığı vardır. Sağduyulu olun yoksa bazı ofis dramlarına neden olabilir.

Hâlâ aşkı arıyorsanız, 11 Haziran’da Merkür İkizler burcuna girdiğinde aileniz çöpçatanlık yapma fırsatına sahip olabilir. On yedincide İkizler yeniayı sırasında kendi evinizin rahatlığında bir görüntülü sohbet tarihi planlayın ve birbirlerini tanımak.

21 Haziran’da güneş Yengeç burcuna girerken, yılın en uzun günü aynı zamanda en iyi randevu gecenizdir. Bu, bir yaz romantizmi yaşamak, flörtleşmek ve özel birine aşık olmak için harika bir zamandır. Ertesi gün Juno Yengeç burcuna girdiğinde kalbinizi çalan bir sanatçıyla bile tanışabilirsiniz.

Ay, Merkür yirmi altıncıda Yengeç burcuna girdiğinde keyifli bir notla sona eriyor. Bu, aşık olduğunuz kişiye çıkma teklif etmek, biraz tatlı yastık konuşmasının tadını çıkarmak ve hatta yatak odasına girip çıkmak için harika bir zaman (*göz kırpıyor*)!


Balık Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

Heyecan Verici Bağlantılar

Balık, iletişim sektörünüzde planlarınızı bir sonraki seviyeye taşımanıza yardımcı olabilecek çok şey var. Neşeli Jüpiter, altın fırsatlar ve harika bağlantılar getirerek bu bölgede yolculuğuna aylardır devam ediyor. En parlak fikirleriniz ve planlarınız üzerinde hareket etme şansınız olacak.

Güneş, 21 Haziran’a kadar evinizde ve aile bölgenizde devam ediyor ve buradaki varlığı sizi hayattan geri adım atmaya ve yönünüzü bulmaya teşvik ediyor. Bu, dinlenme, kendinizi besleme ve daha fazla kişisel bakımın tadını çıkarma zamanıdır. Bununla birlikte, İkizler çok sosyal bir işarettir, bu nedenle sık sık gelen ziyaretçileri ağırlamak ve ağırlamak isteyebilirsiniz.

Üçüncüde, hedef ve tutku sektörünüzde bir dolunay var, bu nedenle kamuoyunda biraz tanınırlık kazanabilir veya sosyal medyada daha popüler olduğunuzu keşfedebilirsiniz. Belki viral olan bir şey yayınlarsınız ve bu, takipçilerinizi önemli ölçüde artırır. İnsanların şu anda sizi fark etme olasılığı daha yüksektir, bu nedenle dürüstlükle hareket etmek ve en iyi niteliklerinizi sergilemek iyi bir fikir olacaktır.

17 Haziran’da İkizler burcunda ve ev bölgenizde meydana gelen yeniay, yeni bir başlangıç ​​için şans getiriyor. Başlamak istediğiniz projeler ne olursa olsun, şimdi harekete geçin. Gayrimenkul alıp satmaya hevesliyseniz, ivme kazanmak ve insanların ilgisini çekmek için bu yeni ayı kullanın.

Parlak güneş, yirmi birincide Yengeç’e ve eğlence ve zevk sektörünüze giriyor ve burada yaklaşık dört hafta kalacak. Bu, sizi en tatmin edici bulduğunuz ilgi alanlarına ve hobilere düşkün olmaya teşvik edebilir. Bu bölge aynı zamanda romantizmle de bağlantılıdır, bu nedenle siz ve eşiniz her şeyden uzaklaşmak istiyorsanız, bu gitmek için mükemmel bir zaman. Endişelerinize ve sıkıntılarınıza ara vermek, aranızdaki kıvılcımı yeniden alevlendirmeye yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.