Aslan Haftalık Burç Yorumları (5 Haziran – 11 Haziran Haftası)

Aslan burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 5 Haziran – 11 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Karma bankasında dengenizi oluşturmak için Pazartesi günü bir yabancıya yardım etmek için fazladan zaman ayırın. Bir gülümseme tüm gereken olabilir. Bu hafta arkadaşlar arasında tuhaf çekişmeler olabilir ve onların üzerine çıkıp herkesin biraz sakinleşmesine yardımcı olmaya çalışmanız en iyisi olacaktır. Bu, yakında karşılığını verecek bir duygusal enerji yatırımıdır. Cuma, yeni fikirleri takip etmek ve içgüdülerinizi takip etmek için mükemmeldir. Kontrolden çıkan oda arkadaşlarına dikkat edin. Senden çok daha duygusal olacaklar. Pazar gününe kadar yeni fikirleri araştırmaya devam edin.


Aslan Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Gezegen yöneticiniz güneşle, bu armatürün altına yerleştirildiği enerjiyi alarak her zaman mevsimlerle birlikte gelgit yaşarsınız. İkizler mevsimi tüm hızıyla devam ederken, eğlenceyi kucaklarken hayatı kutlama havasında olacaksınız. Bu titreşimler sizi herhangi bir partinin hayatı olarak konumlandıracak ve bu da potansiyel eşlerin dikkatini çekmenize yardımcı olabilir. Mümkün olduğunca dışarı çıkmaya çalışın ve dikkatinizi çeken herkese birkaç cilveli bakış attığınızdan emin olun.

Dördüncüde, Ay metanetli Oğlak burcuna geçtiğinde büyük bir değişim meydana gelecek. Bu gezegen yerleşimi insanların duvarlar örmesine neden olabileceğinden, önümüzdeki birkaç hafta içinde insanlarla daha derin bir düzeyde bağlantı kurmayı daha zor bulabilirsiniz. Aniden dünyanın soğuduğunu hissederseniz, bunu kişisel algılamayın. İşler er ya da geç ısınacaktır.

Yedinci ve sekizinci evdeki Kova ayı, insanların konuşkan taraflarını bir kez daha ortaya çıkaracak ve size ilişkilerinize giren tüm engelleri aşma şansı verecek. Ay ve Venüs arasındaki dengesiz bir açı, eğer rahat bir mizacınız yoksa, sizi spiral şeklinde gönderebileceğinden, kalp meseleleri hakkında strese girmemeye çalışın.


Aslan Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Leo, bu hafta ilgi odağı ne olabilir? Bir süperstar olarak, 4 Haziran Pazar günü Boğa burcundaki Merkür Boğa burcundaki Uranüs ile kavuştuğunda, profesyonel bir başarınız veya alanınıza katkınız için beklenmedik bir takdir görmeniz şaşırtıcı olmamalı. en son bekleyeceğin kişiden bile. Ne olursa olsun, kariyer yolunuzda benzersiz bir hareket tarzı izlemeniz için gereken cesareti artırabileceğinden, bu zamanın tadını çıkarın.

Ertesi gün, Venüs burcunuza girdiğinde profesyonelliğinize daha fazla güvenebilirsiniz. Bununla birlikte, Venüs Kova’da geri giden Plüto ile karşı karşıya geldiğinde, başkalarına öncelik vermek yerine yalnızca kendinize odaklanmak için güçlü bir dürtü olabilir. Bunu, profesyonel arayışlarınıza odaklanmak için zorlu iş düzenlemelerinden geri adım atmanın zamanının geldiğine dair evrenden gelen bir işaret olarak kabul edin.

Çalışma haftasının sonunda, burcunuzdaki Venüs Boğa’daki Kuzey Düğümü ve Akrep’teki Güney Düğümü ile kare açı yaptığında, ne kadar büyüdüğünüzü ve artık bir profesyonel olarak nasıl tanındığınızı kabul edin.


Aslan Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta küçük değişiklikler size çok yardımcı olacak.

Hafta, 4 Haziran Pazar günü Merkür’ün Uranüs ile Boğa burcunda ve kariyer evinizde birleşmesi ile başlıyor. Leo, kariyerin hakkında düşünüyor olabilirsin ve bir değişiklik yapmak istediğin çok açık. Bugün bunun nasıl gerçekleşeceği konusunda beyin fırtınası yapmak için iyi bir gün. Bu sorunu Evren’e teslim edin ve bu hafta bir çözüm gelebilir.

5 Haziran Pazartesi günü kendi burcunuzdaki Venüs, Kova burcundaki Plüton’a ve ilişkiler evinize karşı çıkıyor. Leo, çekici biriyle karşılaşabilirsin. Bu kişinin karizması dikkatinizi çekti. Bu, hayatınızdaki veya dünyadaki bir kişi, örneğin bir etkileyici veya ünlü olabilir. Bu kişiden ilham alabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.