Aslan Haftalık Burç Yorumları (19 Haziran – 25 Haziran Haftası)

Aslan burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 19 Haziran – 25 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü günün büyük bir bölümünde derin düşüncelere dalmış olabilirsiniz, bu nedenle dikkatinizi çekmek için birinin sizi sallaması gerekip gerekmediğine çok şaşırmayın. Önümüzdeki birkaç gün bir Hollywood rüyası gibi hissedecek: kırmızı halı, dalkavukluk, paparazzi ve rüya randevuları sizin olabilir. Olduğu gibi tadını çıkarın, ancak mali durumunuzun bazı küçük yönleri sizi korkuttuğundan Perşembe günü mütevazı bir uyandırma çağrısı bekleyin. Bununla başa çıkmak birkaç gün sürebilir, ancak Pazar gününe kadar tekrar harekete geçecek ve küçük bir romantizm için hazır olacaksınız.


Aslan Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yaratıcılık ve hayal gücü ile dolusunuz.

Hafta, 18 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda olması ve gelecek düşünce ve yenilik evinizin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Genel olarak pek çok iyi fikriniz olsa da, şimdi sıra dışı bir şeyle gelebilirsiniz. Leo, bir soruna yaratıcı bir çözüm bulabilirsin. Bu, patent almaya veya etrafında bir iş kurmaya değecek bir şey olabilir.

19 Haziran Pazartesi günü Boğa burcundaki Jüpiter ve kariyer eviniz Balık burcundaki Satürn ile 60’lık açı yapacak. Alınması gereken bir iş veya iş fırsatı var. Leo, sana terfi veya farklı bir departmanda bir pozisyon teklif edilebilir. Yetkili bir kişi sizden ekibine katılmanızı isteyebilir. Bir iş arıyorsanız, özgeçmişinizi göndermek veya bir röportaj planlamak için harika bir gün.


Aslan Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Partnerinizi ekibinizle tanıştırmanın veya hafta boyunca arkadaşlarınızla birkaç çifte randevu planlamanın tam zamanı. Onların yanındayken anılar yaratacak ve bolca kahkaha atacaksınız — şenlikler yakın gelecekte heyecan verici ve heyecan verici olacak seyahat planlarına bile yol açabilir.

Bağımsız ve bekarsanız, bir arkadaşınızın sizi tanıtmasıyla yeni bir aşk yakalayabilirsiniz. Aşkın sizi nerede bulacağını ve sizi kimin bir araya getireceğini asla bilemezsiniz, bu nedenle seçeneklerinizi açık tutmak ve teklif edilen veya getirilen bir tanışma randevusunu kabul etmek idealdir. Aceleyle “hayır” demeyin veya olası bir maça sırtınızı dönmeyin. Senin tipini kankalarından daha iyi kimse bilemez. İyi bir eşleşme gibi görünüyorsa, sizi ayarlamalarına izin verin!


Aslan Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Leo, çalışma haftanda ne meyve verecek? 18 Haziran Pazar günü İkizler burcundaki yeniay sırasında profesyonel özlemlerin peşinden gitmek için yeni bir ağ oluşturma fırsatlarını keşfetme döngüsüne başlamanın zamanı geldi.

Bununla birlikte, İkizler burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile açı oluşturacağından, profesyonel hedeflerinize ulaşmak için niyetlerinizi belirlerken ekstra net olmanız gerekecek. Kare, hayallerinizi gerçekleştirmek için nelerin gerekli olabileceği konusundaki kafa karışıklığını artıracaktır, bu nedenle karşılığında almak için neleri vermeye istekli olduğunuza dikkat edin.

Ertesi gün, Boğa burcundaki Jüpiter Balık burcunda geri giden Satürn’ü 60’lık açıyla geçtiğinde, müreffeh bir kariyer yoluna sahip olmak için neyin sorumluluğunu üstlenmek istediğiniz konusunda daha emin hissedebilirsiniz. Yatırımlarınızdan herhangi birini buna göre ayarlamak için sekstil kullanın.

Güneşin Yengeç burcuna girdiği 21 Haziran Çarşamba gününe kadar kendinizi normalden daha içe dönük hissedeceksiniz. Genellikle iş meseleleriyle meşgul olsanız da, Yengeç mevsimi her zamankinden daha fazla mahremiyete ilham verebilir. Şans eseri, bu derinlemesine düşünme dönemi, çalışma haftanızın sonunda Yengeç burcundaki güneş Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile altmışlık açı yaptığında, kariyer yolunuzda daha büyük bir şeye yol açabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.