Aslan Haftalık Burç Yorumları (12 Haziran – 18 Haziran Haftası)

Aslan burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 12 Haziran – 18 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü kulağınıza yeni biri fısıldıyor ve sizi bir tür yeni maceraya atıyor. Hafta ortasında çok fazla sınır aşmayın, aksi takdirde insanların size öyle komik baktığını görürsünüz ki, geri adım atmak zorunda kalırsınız. Düşük tutun ve iyi olacaksınız. Haftanın sonlarında arkadaşlarınızla görüşün ve son zamanlarda ne düşündüğünüzü ortaya koyun. En azından bir tanesi gerçekten duymanız gereken bilgece sözler içerecek. Tevazu, bu hafta sonu, büyük egoların sağda ve solda tatlıları kapatacağı büyük bir zaman ödeyecek.


Aslan Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Leo, günlük iş operasyonlarında neye odaklanmak istediğini düşün. 11 Haziran Pazar günü geri giden Plüton Oğlak burcuna girdiğinde, yeniden keşfedilecek daha büyük bir şey varmış gibi hissedebilirsiniz. Plüton geri hareketi, özellikle daha fazla hissetmek için bir değişiklik yapmak için can atıyorsanız, çalışma rutininize ve alışkanlıklarınıza dalmanız için sizi cesaretlendirecektir. iş hayatınıza güvenin. Farklı rollere başvurmak gibi yeni fırsatlar aramanın zamanı bile gelebilir.

Boğa burcundaki Merkür’ün geri giden Plüton ile üçgen açı yapacağı göz önüne alındığında, kariyer yolunuzda ilerlemek için daha büyük bir keşif duygusu hissedebilirsiniz. Orada başka neler olduğunu görmek için sohbeti açın, özellikle Merkür ikametgahı İkizler’e girdiğinde! Kozmik enerji önümüzdeki birkaç gün içinde ölecek.

15 Haziran Perşembe gününe kadar, İkizler’deki Merkür Balık burcundaki Satürn’le kare açı yaptığında, özlemlerinize ve kariyer yolunuza yaptığınız uzun vadeli yatırımları daha iyi yansıtabilirsiniz. Zihninizi farklı profesyonel ve finansal fırsatlara açmanın zamanı gelmiş olabilir, bu nedenle başka neler olduğunu görmek için araştırma yapmaktan korkmayın. Sonuçta, yeni bir girişime yeniden yatırım yapmanın zamanı gelmiş olabilir!


Aslan Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

11 Haziran’da Merkür İkizler burcuna geçtiğinde bir arkadaşın daha fazla olma potansiyeli var. Ya da akran grubunuz aracılığıyla biriyle tanışabilirsiniz. Her iki durumda da, hayatınızdaki mevcut ilişkilerin yeni ortaklıklar geliştirmede çok etkili olduğu kanıtlanıyor.

Plüton’un aynı gün Oğlak burcuna geri dönmesiyle, son zamanlarda yaşadığınız güç mücadelelerinin ve dramların birçoğu ortadan kalkacak ve bu da, kolaylıkla ilişkilerinizi geliştirmenize ve geliştirmenize olanak tanıyacak.

Uyarı şu ki, 15 Haziran’da Merkür ve Satürn Balık burcunda açış yaptığında, haftanın ilerleyen saatlerinde tomurcuklanan aşkınızı ve dönüşen arkadaşlığınızı başkalarına bildirmekten çekinebilirsiniz. yorumlar ve size tavsiyelerde bulunur. Başkalarının söz söylemesine izin vermeden önce, kalbinizden geçenleri dinleyin. Size yol göstermesine izin vermeniz gereken tek şey budur.


Aslan Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, şans bazı şaşırtıcı biçimlerde karşımıza çıkıyor.

Hafta, 11 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve arkadaşlık evinizin Balık burcundaki Jüpiter’le yarım kare açı yapmasıyla başlıyor. Leo, birine ilgi duyuyor olabilirsin ama ikinizin arasındaki koşullar çıkmayı zorlaştırıyor. Büyük bir yaş farkı olabilir veya ikiniz de kardeşleşmeye kaşlarını çatan bir şirkette çalışıyorsunuz. Ya da belki birbirinden oldukça uzakta yaşıyorsunuz. Şu anda, telefonla veya video konferansla konuşmaya istifa etmiş olabilirsiniz.

13 Haziran Salı günü, kendi Aslan burcunuzdaki Venüs, Balık burcundaki ve kaynaklar evinizdeki Satürn ile 150˚’lik açı yapıyor. Leo, cömert olmayı seviyorsun (gerçekten cömert), ama bazen banka hesabın bunu desteklemiyor. Birine hediye vermek yerine, ona zamanınızı ve dikkatinizi vermek isteyebilirsiniz. Bugün, sevginizi ve takdirinizi göstermek için birine yardımınızı ve hizmetlerinizi sunmak için iyi bir zaman.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.