Aslan Aylık Burç Yorumları Neler? Aslan Aylık Burç Yorumu 2023 Haziran

Aslan burcunun Haziran ayı için burç yorumları neler? Aslan burcunun Haziran ayı neler bekliyor? Aslan burcunun Haziran ayı aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun Haziran ayı iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun Haziran ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu Haziran ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu Haziran Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Yaz her zaman lider güneşinizin çok yönlü hava burcu İkizler burcundan geçmesiyle başlar ve size Haziran başlarken keşfedilecek sonsuz olasılık olduğu hissini verir. Aşkı arıyorsanız veya zaten bulduysanız, işler umut verici görünüyor!

5 Haziran’da sıcak Venüs, göz kamaştırıcı ateş burcunuzla eşleşir ve arzuladığınız her şeyi elde etme konusunda size güven verir. Artık kimsenin hayır diyemeyeceği, inkar edilemez bir karizmatik çekiciliğe sahipsiniz, ancak kaldırabileceğinizden daha fazla dikkat çekmemeye dikkat edin. Pek çok romantik dramanın merkezinde olmak, göründüğü kadar eğlenceli değil.

On birincideki Venüs-Jüpiter karesinde ne yaparsanız yapın, iyi vakit geçirmeye mahkumsunuz, ancak işinizi veya diğer sorumluluklarınızı oyun oynamak için tamamen boşa çıkarmak bir hatadır. Günün erken saatlerinde olabildiğince üretken olun, böylece geceleri biraz eğlenebilirsiniz!

30 Haziran’da, ayı duygusal bir notla bitiren derin duygu Yengeç’te karamsar bir güneş-Merkür kavuşumu var. Duyguya karşılık vermeseler bile, birisinin onlar hakkında ne hissettiğinizi bilmesini sağlamak asla bir hata değildir. Karşılık vermek için “seni seviyorum” demeyin. Bunu istediğin için söyle.


Aslan Burcu Haziran Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Önünde harika bir ay var Leo! Kariyeriniz için dikkatli düşünmeyi gerektirecek birçok plan var. Ne olursa olsun, zeminde durmayı ve gerçeğinizi söylemeyi unutmayın!

Jüpiter’in 1 Haziran’da Kuzey Düğümü ile bağlantısı size başarı getirebilir. Kararlarınızı dengelemek ve ticari ilişkilerinize net bir gözle bakmak, her şeyin konusu. Adınız kapalı kapılar ardında dolaşıyor, bu nedenle e-postanızı sık sık kontrol ettiğinizden emin olun. Profesyonel bağlantılarla iyi durumdasınız ve şiddetle tavsiye ediliyorsunuz.

Üçüncü aydaki dolunay ve on yedinci aydaki yeni ay sırasında bazı rekabetler su yüzüne çıkabilir, ancak sizi hiçbir şey durduramaz. Bu, aynı zamanda, vergi anlaşmaları ve muhtemelen miraslar alanında da bazı karmaları halletmeniz gerektiği anlamına gelir. Örneğin, birisi için vekaletname alabilirsiniz.

21 Haziran’da güneş Yengeç burcuna girerek yaz gündönümünü getirdiğinde, bilinmeyene atlarken bir güven unsuru gerekebilir, ancak hayatta kalacak ve gelişeceksiniz.


Aslan Burcu Haziran Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Ay, 3 Haziran’da Yay burcundaki dolunay sırasındaki mükemmel randevu gecenizle başlıyor. Yaz kaçış sezonu resmen başladı Aslan ve sen biraz eğlenmeye hazırsın. Özellikle Venüs beşinci gün burcunuza girdiğinde, size büyük bir ışıltı verir. Uygun eşleşmeleri çekmenize yardımcı olması için yaz görünümünüzü güncelleyin.

11 Haziran’da Merkür İkizler’e girdiğinde kendinizi henüz kimseye bağlamayın. Bu, ateşli durum gemileriyle arkadaş ve sevgili arasındaki çizgiyi bulanıklaştırmak için harika bir zaman. Herkesin aynı sayfada olduğundan emin olun. Bir sonraki kaçışınızı bir partide bile bulabilirsiniz. İyi eğlenceler!

Ancak yılın en uzun günü, 21 Haziran’da güneş Yengeç burcuna girerken biraz yalnız kalmaya ihtiyacınız olduğunu fark ettirebilir. Kalbiniz şu sıralar ekstra hassas, bu yüzden kimsenin duygularınızla oynamasına izin vermeyerek huzurunuzu koruyun. Juno ertesi gün Yengeç burcuna girdiğinde, sevişmeyi sürdürmek için bazı fedakarlıklar yapmanız gerekebilir.

Haziran, Merkür yirmi altıncıda Yengeç burcuna girdiğinde biraz melankolik bir notla sona eriyor ve siz kaçan kişi için nostaljik hissediyorsunuz. Yeni bir aşka atlamadan önce kendinizi iyileştirmeye odaklanın.


Aslan Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

Başarıya Doğru

Aslan, burcunuzda size cesaret ve kararlılık veren ateşli Mars ile ay başlıyor. Bir hedef veya plan konusunda hevesliyseniz, onu gerçekleştirmek için elinizden gelen her şeyi yaparsınız. Ve talihli Jüpiter henüz aylardır yükseklerde uçan bir bölgede olduğu için, dünyayı kasıp kavurmaya hazırsınız.

Güneş, zevk ve iş için harika olan İkizler burcunda ve sosyal sektörünüzde. 21 Haziran’a kadar burada kalacak, bu da bunu yeni çevrelerde hareket etmek ve sizin dalga boyundaki insanlarla bağlantı kurmak için mükemmel bir zaman haline getiriyor.

Ve ayın üçüncü günü Yay burcundaki bir dolunayla, biraz gürültülü olsa bile bir partiye veya kutlamaya ev sahipliği yapmak için ideal bir zaman olabilir. Ayrıca çok dürüst bir ruh hali içinde olacaksınız, bu yüzden ne söylediğinize dikkat edin çünkü istemeden birini kolayca üzebilirsiniz.

11 Haziran’da, güçlü Pluto Oğlak burcuna ve yaşam tarzı sektörünüze geri döner ve Ocak 2024’e kadar burada kalır.

On yedincide, sağduyulu Satürn özel ve yoğun bir bölgede geri hareket ediyor ve 4 Kasım’a kadar bu şekilde kalacak. Olabileceğiniz kadar tatmin olmanızı ve mali açıdan bol olmanızı engelleyen herhangi bir tıkanıklık için biraz yardım almaya hazır olabilirsiniz.

Yine 17 Haziran’da İkizler burcunda bir yeniay var, bu bir grup projesi başlatmak veya bir süredir aklınızda olan bir hedefe doğru çalışmaya başlamak için harika.

Son olarak, 21’inde güneşin Yengeç burcuna geçmesi sizi rahatlamaya ve gevşemeye hazır olacağınız daha sessiz bir aşamaya götürür. Bu, yarım kalmış işleri halletmek ve gelecek yıl için planlarınızı ve hedeflerinizi düşünmek için bir fırsat. Gerçekten ne istiyorsun? Seni mutlu edecekse, onun için git.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.