Akrep Haftalık Burç Yorumları (5 Haziran – 11 Haziran Haftası)

Akrep burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 5 Haziran – 11 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 5 Haziran – 11 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü hepiniz karşıt görüşler arasında sıkışıp kalacaksınız ve bu eğlenceli olabilir. Bir süre için. Herkese bunu aşmasını ve birkaç günlüğüne ev cephesine çekilmesini söyle. Siz ve koca beyninizin patlamadan önce yola koyulması gereken gerilimler artıyor. Büyük ve çılgın bir şey alacak ve belki de hayatını değiştirecek, ama gerekenlere sahipsin. Hafta sonu, tüm yaratıcılığınızı harekete geçirecek, dinlenmek için iyi bir gizem getiriyor. Pazar günü sakin olun ve çatışmalar alevlendiğinde yardım etmeye çalışın.


Akrep Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Venüs, beşinci günde Aslan’a girerek haritanızın genel imajınızı yöneten sektörünü harekete geçiriyor. Geçmiş ilişkilerde çözülmesi gereken yarım kalmış işler varsa, şimdi ihtiyacınız olan sonuca ulaşma zamanı. Aradığınız cevapları bulmak için eski sevgilinizle bağlantı kuramıyorsanız veya bu konuda isteksizseniz, kendi şartlarınıza göre barış yapmak için adımlar atın. İkizler güneşi, haritanızın dönüşümü yöneten bölümünü harekete geçirerek, kendinizi bırakmak için mükemmel bir atmosfer yaratıyor.

10 Haziran’ın son dördün ayı, güveninizi artırmanıza yardımcı olacak, bağımsız, kendi kendine yeten bir birey olarak aşkı bulmanızı sağlayacak. Şu anda hediyeler ve jestler konusunda aşırı cömert olmadığınızı unutmayın. Önümüzdeki haftalarda değerinizi paylaşma havasında olacaksınız, ancak zor kazanılan paranızı, iyi doğanızı tam olarak takdir etmeyen insanlara atmamak önemli olacak.


Akrep Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, bu hafta profesyonel düzenlemeleriniz ön planda olacak. 4 Haziran Pazar günü, Boğa burcundaki Merkür Boğa burcundaki Uranüs ile kavuştuğunda, profesyonel taahhütleriniz ve ortaklıklarınız hakkında konuşmada bir atılım yaşayabilirsiniz. Bu geçiş, müzakerelerde ortak bir zemin bulmanıza yardımcı olabilir veya düzenlemeleriniz hakkında size daha geniş bir perspektif verebilir. Her iki durumda da, taahhütlerinize yeni bir mercekten bakmanıza yardımcı olabileceğinden, dahili olarak ve tartışmalarınızda ortaya çıkanlara dikkat edin.

Ertesi gün, Venüs Aslan burcuna girdiğinde taahhütlerinizin neden profesyonel bir ilgi odağı olduğunuzun bir faktörü olduğunu hissedebilirsiniz. Aslan burcundaki Venüs boyunca, kariyer yolunuzdaki ortaklıklarınız, sözleşmeleriniz, yaratıcı ilerlemeleriniz ve finansal katkılarınız aracılığıyla tanınabilirsiniz.

Bununla birlikte, Venüs Kova burcunda geri giden Plüto’ya hemen karşı çıkacak, bu nedenle bu geçiş muhtemelen 7/24 hareket halinde olmak yerine daha iyi bir iş-yaşam dengesine sahip olmanın önemini vurgulayacaktır.

Çalışma haftanızın sonuna doğru, Aslan burcundaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ve burcunuzdaki Güney Düğümü ile kare açı yaptığında kariyer yolunuzu genişletebileceğinden, profesyonel taahhütlerinize ve ilişkilerinize odaklanma dürtüsü olacaktır.


Akrep Burcu 5 Haziran – 11 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, doğru yönde ilerliyorsunuz.

Hafta, 4 Haziran Pazar günü Merkür’ün Uranüs ile Boğa burcunda ve ortaklıklar evinizde birleşmesi ile başlıyor. Akrep, ilişkiniz çok farklı bir hal alabilir. Belki de bu noktaya kadar arkadaştınız ve şimdi ikinizin arasında güçlü bir çekim olduğunu fark ediyorsunuz. Hafifletici koşullar nedeniyle bir ilişkinin ertelenmesi de mümkündür. Artık ikiniz de özgürsünüz ve bazı yeni seçimler yapabilirsiniz. Bugün beklenmedik bir şekilde romantizme yol açabilir.

5 Haziran Pazartesi günü, Aslan burcundaki Venüs ve sosyal konumdaki eviniz, Kova burcundaki Plüton ile karşı karşıya geliyor. Akrep, genel olarak güçlü bir karizmaya sahipsiniz, ancak bugün kalabalığın arasından sıyrılıyorsunuz. Sadece göz teması kurmak, başkalarının size yaklaşmasına neden olabilir. Övgüler ve davetler alabilirsiniz. Bu, bir iş aramak veya kariyeriniz için biraz ağ kurmak için harika bir zaman.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.