Akrep Haftalık Burç Yorumları (19 Haziran – 25 Haziran Haftası)

Akrep burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 19 Haziran – 25 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 19 Haziran – 25 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi sabahı dinleyin. Hayalleriniz, bildikleri tek yolla size bir mesaj ulaştırmaya çalışıyor. Bunu yazın ve çözün. İşle ilgili sorunlar hafta ortasında ortaya çıkar. Patronunuz her zamankinden daha büyük bir ucubeye dönüşüyor ve kendinizi kesip kaçmak isteyebilirsiniz. Bir çözüme karar verdiğinizde, arkadaşlarınızın gelip sizden yardım istemesini bekleyebilirsiniz. Taşınmak kadar basit veya yeni bir ayrılığı çözmek kadar karmaşık olabilir ama onlara her şeyinizi vermeniz gerekecek. Kendi işinizi derinlemesine düşünmek için Pazar günü biraz boş zaman ayırın.


Akrep Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, Evrenden gelen işaretler her yerde.

Hafta, 18 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve güç ve kontrol evinizin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, fiziksel deneyiminizde meydana gelen şeyler ruhsal mesajlar olabilir. Parmaklarınızın arasından kayıp giden bir şey, bir durumu bırakmanız gerektiğini gösterebilir. Kapalı bir kapı, başka bir yere vurmanız gerektiğinin bir işareti olabilir. Akrep, Evren kulağına fısıldıyor.

19 Haziran Pazartesi günü, Boğa burcundaki Jüpiter ve ilişkiler eviniz Balık burcundaki Satürn ile 60’lık açı yapıyor. Akrep, siz ve eşiniz geleceği çok ciddi ve pratik terimlerle tartışmak isteyebilirsiniz. Bu, birlikte bir ev almaktan veya birbirimizin ailesiyle tanışmaktan bahsetmek anlamına gelebilir. Aşkı arıyorsanız, bugün yeni şeyler yaparak tanışacak yeni insanlar bulabilirsiniz. Bazı neşeli, eğlenceli deneyimler bulun ve bir aşk ilişkisi için biriyle tanışabilirsiniz.


Akrep Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Partnerinizi kontrol etmeniz ve doğru şeyi yaptıklarından emin olmak için sürekli kontrol etmeniz gerekmez. Olasılıklar, herhangi bir sorun çıkarmamalarıdır. Hayat arkadaşınızın/aşkınızın siz etrafta olmadan da iyi olacağına güvenmelisiniz. Ancak korku içinde yaşayıp onlara ne yapacaklarını söyleyemezsin.

Güvensizlikleriniz konusunda açık sözlü ve dürüst olmak, güveninizi nasıl artıracağınızı ve başkalarına güveneceğinizi anlamanıza yardımcı olabilir – bu duygu 21 Haziran’da netleşecek. Açılarak ve partnerinizin ne kadar savunmasız olduğunu görmesine izin vererek daha fazla yakınlık çekebileceğinizi öğreneceksiniz. sen. Bu sadece bir kişi olarak sizin için değil, ilişkiniz için de oyunun kurallarını değiştirecek. Duvarları yıkın ve S.O.’nuza izin verin. içeri girmek ve sizin gerçek bir parçanız olmak – hoş olmasa bile.


Akrep Burcu 19 Haziran – 25 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yeni bir finansal döngü burada, Akrep! 18 Haziran Pazar günü İkizler burcundaki yeniay sırasında sahip olabileceğiniz borçları hafifletmek ve varlıklarınızdan en iyi şekilde yararlanmak için niyetler belirleyin. İkizler burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapacağından, bu ay döngüsü sırasında ne yapmayı planladığınız hakkında net bir fikir. Net bir yönünüz varsa, bu altı aylık döngü inanılmaz derecede başarılı olabileceğinden, planlarınızla zaman ayırın.

Ertesi gün, Boğa burcundaki Jüpiter Balık burcunda geri giden Satürn’ü 60 derece geçeceğinden, mesleki taahhütlerinizle ilgili neler yapabileceğiniz konusunda daha iyimser hissedebilirsiniz. İş-yaşam dengenizi etkileyebileceğinden, önceliklerinizle farklı bir eylem planı oluşturmaya açık olun.

21 Haziran Çarşamba geldiğinde, güneş Yengeç burcuna girerken profesyonel yolculuğunuz için daha heyecanlı hissedebilirsiniz. Yengeç mevsiminde önünüze yeni maceralar ve ufuklar açılacak, bu nedenle sezgilerinizi size rehberlik etmesi için kullanın. Çalışma haftanızın sonunda profesyonel bir taahhüdün kaderinde olduğunu hissedebilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.