Akrep Haftalık Burç Yorumları (12 Haziran – 18 Haziran Haftası)

Akrep burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 12 Haziran – 18 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 12 Haziran – 18 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü size iyi gelen yeni bir şeye başlayın ve bunu alışkanlık haline getirmeye çalışın. Daha iyi yiyin, daha fazla egzersiz yapın, ne pahasına olursa olsun. Evde veya evin yakınında ortaya çıkması muhtemel küçük sorunları çözmek istiyorsanız, Salı ve Çarşamba günleri esnek olmanız gerekecek. Her şey sana bağlı. Haftanın ilerleyen saatlerinde oyunlardan ve kumardan uzak durun. Şansınız tükenmiyor, ancak henüz ilerlemenize yardımcı olmayacak. Enerjiniz hafta sonu toplanıyor ve neredeyse zihin okuyabildiğinizi hissedeceksiniz. Sahneye çıkın ve birinin hayallerini gerçekleştirin.


Akrep Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, çalışma haftanız boyunca bazı yoğun konuşmalar olabilir. 11 Haziran Pazar günü geri giden Plüton Oğlak burcuna girdiğinde, olayların özüne inmek için biraz baskı hissetmeyi bekleyin. Plüton geri hareketi sizi iş arkadaşlarınızla veya iş meseleleri hakkında derinlemesine sohbetler yapmaya teşvik edecek, bu nedenle bu sırada bazı sırların gün ışığına çıkmasını bekleyin. geriye dönük.

Boğa burcundaki Merkür’ün geri giden Plüton ile üçgen açı yapacağı göz önüne alındığında, bu, iş ilişkileriniz veya mesleki yükümlülükleriniz hakkında bir şeylerin ortaya çıkabileceği anlamına gelebilir. Neyse ki, Pazar günü Merkür İkizler’e girdiğinde bunun sizin için ne anlama gelebileceğini düşünmek için bolca zamanınız olacak.

Kozmik enerji önümüzdeki birkaç gün içinde sönecek ve bu, 15 Haziran Perşembe günü İkizler’deki Merkür Balık’taki Satürn’le kare açı yapana kadar güzel bir mola olacak. Kare, bir tutku projesi gibi daha heyecan verici bir şeye olan arzunuzu yoğunlaştıracak. Bunu gerçekleştirmek istiyorsanız, herhangi bir olası borcu üstlenmekten kaçınmak için kaynaklarınızı doğru şekilde kullanmak üzere en iyi hareket tarzını bulmanız gerekebilir. Çalışma haftanızın sonunda Satürn Balık burcunda gerilediğinde iş hayatınızdaki yaratıcı çabalarınızı yeniden başlatın.


Akrep Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Çağırıcı Pluto, 11 Haziran’da Oğlak burcuna geri dönüyor ve bizi Mart başında hissettiğimiz arzulara geri götürüyor. Tutkularınızdan kaçmayın – onları kollarınızı açarak kucaklayın! Günün ilerleyen saatlerinde Merkür İkizler burcuna girerek bizi duygularımızı paylaşmaya ve harekete geçirmeye itiyor.

Balık burcundaki Satürn retrosu 17 Haziran’da başlıyor ve fantezilerimizi ve hayallerimizi gerçeğe dönüştürme ihtiyacımızı artırıyor. Uyarı şu ki, 15 Haziran’ın kozmik titreşimleri bedensel ihtiyaçlarımızı engelliyor.

Neyse ki, enerji değişiyor ve tabu olduğunu düşündüğümüz şeylerin ve insanların tabu olmadığını görmemizi sağlıyor – hepsi kafamızdaydı. Konular açık bir şekilde tartışıldığı sürece, sevdiğiniz kişiyle sağlıklı ve üretken bir ilişkiyi tereddüt etmeden veya sizi engelleyen ipler olmadan teslim edebilirsiniz.


Akrep Burcu 12 Haziran – 18 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kazançlar için çeşitli fırsatlar var.

Hafta, 11 Haziran Pazar günü güneşin İkizler burcunda olması ve yatırım ve kredi evinizin Balık burcundaki Jüpiter’le yarım kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, artırılmış bir kredi limiti aracılığıyla size ek kaynaklar sunulabilir. Veya bir banka hesabı almak veya ipoteğinizi yeniden finanse etmek için çevrimiçi bir başvuru formu doldurabilirsiniz. Akrep, bir yakınınızın size faizsiz kredi vermesi de mümkün.

13 Haziran Salı günü, Aslan burcundaki Venüs ve kariyer eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapıyor. Akrep, bu işi sevip sevmediğini merak ederken, yaptığın iyi iş için tanınmaya devam ediyorsun. Zevkinize göre yeterli yaratıcılığı içermeyebilir veya ilerlemek için net bir yolu olmayabilir. Ya da belki biraz daha fazla özerklik istersiniz. Kayda değer becerilerinizi başka bir kariyere aktarmanız mümkündür. Atlama zamanı olmayabilir, ancak yakında fırsatlar sizin için açılacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.