Akrep Aylık Burç Yorumları Neler? Akrep Aylık Burç Yorumu 2023 Haziran

Akrep burcunun Haziran ayı için burç yorumları neler? Akrep burcunun Haziran ayı neler bekliyor? Akrep burcunun Haziran ayı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun Haziran ayı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun Haziran ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu Haziran ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu Haziran Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

3 Haziran’da Yay burcu dolunayı finansal öz-değer evinizin kapısını çaldığında, özellikle paranızla biraz daha spontane ve maceracı olmanın zamanı geldi. Harika romantik deneyimler yolunuza çıkıyor, Akrep. Devam et ve biraz şımart.

Yoğun yardımcı yöneticiniz Pluto, on birincide anlamsız Oğlak burcuna geri döndüğünde geri hareket ediyor, sizi rüya gibi durumunuzdan çıkarıyor ve sizi gerçekte neler olup bittiğini görmeye zorluyor. Kaçınılmaz olanı istediğin zaman inkar etmekte oldukça iyisin ama önümüzdeki aylarda çok uzun süredir görmezden geldiğin bir şeyle yüzleşmek zorunda kalacaksın.

11 Haziran ayrıca gelecekte ne istediğinizi tezahür ettirmenize yardımcı olabilecek bir Merkür-Plüton dünya üçgeni getiriyor. Bu önemli bakış açısı değişikliği, bir şeyi yeterince çok istediğinizde ve onu nasıl elde edeceğiniz konusunda ciddi bir şekilde düşünmeye istekli olduğunuzda neler olabileceğini size gösterir. Hepsini ortaya koymak artık Evrenin sihrini gerçekleştirmesine izin veriyor.

26’sında, özellikle birini etkilemeye çalışırken sizi tamamen karakter dışı şeyler yapmaya itebilecek güçlü bir Mars-Uranüs karesi gerçekleşecek. Gerçek kişiliğinizin bazı yönlerini etraflarında saklamanız gerektiğini düşünüyorsanız, onlar sizin ruh eşiniz değildir.


Akrep Burcu Haziran Ayı Aylık İş Burç Yorumu

İlişkilerinizde yapı aramak, iş projelerinizi etkiliyor. Neyse ki, Akrep, 1 Haziran’da Jüpiter ile Kuzey Düğümü arasındaki gezegen hizalaması tüm sorunlarınızı halının altına süpürüyor. Bir proje size geri dönebilir ve gitmiş gibi görünen birçok fırsat yolunuza geri dönebilir. Tahribata son verecek ve hayatınıza biraz sakinlik getirecek.

Sadece bu da değil, zam istemek için iyi bir zaman üçüncüde Yay burcundaki dolunay civarında. Banka hesabınız parayla dolacak (eksik olan bir şey).

O dönemde paranızı nasıl harcadığınızın farkında olun ve gereksiz riskler almayın. 17 Haziran’daki yeniay, banka hesabınızın boş kalmasına ve daha fazla para kazanmanın yollarını aramanıza neden olabilir. Hedefte kaldığınızdan emin olmak için bu ay bir bütçe oluşturmaya çalışın. Zam almanız mümkün olsa da, müsrif yollarınızı sürdürmek için yeterli olmayabilir. Banka hesabınızı boşaltmamak için şimdi mali durumunuza dikkat edin.


Akrep Burcu Haziran Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

3 Haziran’daki Yay dolunayı sırasında bu ay konfor alanınızın dışına çıkın. Alışkanlıklarınızdan çıkmak heyecan verici flört fırsatlarına yol açabilir. Bunlar, Venüs’ün beşincide Aslan’a girdiği bir ofis romantizmini içerebilir. Ancak dikkatli olun. Patronunuzla flört etmek dramaya yol açabilir ve itibarınıza zarar verebilir.

11 Haziran’da Merkür İkizler’e girdiğinde bağlantılar samimiyet yaratabilir. Zihinsel uyarım, özellikle bazı gizli fantezilerinizden bahsederseniz, ilginç ön sevişmelere yol açabilir. On yedinci gündeki İkizler yeni ayında onlara hayat verin. Daha derin bir bağlantıya yol açabilir.

Flört etmek, 21 Haziran’da güneşin Yengeç burcuna girdiği yılın en uzun gününde sizi bazı ilginç yerlere götürebilir. Önümüzdeki dört hafta boyunca sezgilerinize güvenin, Akrep. Sizi kırmızı bayraklardan uzaklaştıracaktır. Ertesi gün Juno Yengeç burcuna girdiğinde partnerinizi daha derin bir düzeyde anladığınızda, ilişkiler gerçekten mesafe kat edebilir.

Merkür yirmi altıncıda Yengeç burcuna girdiğinde partneriniz hakkında daha fazlasını keşfedin. Birbirinizin kültürü, inançları ve ailesi hakkında bilgi edinmek, daha yakın bir bağ kurmanıza ve işleri bir sonraki seviyeye taşımanıza yardımcı olabilir. Bir gezi işleri resmileştirebilir.


Akrep Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

Şiddetli Hırs

Sevgili Akrepler, bu ay en büyük hedeflerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Ve ilişki sektörünüzde neşeli Jüpiter ile, planlarınızda size yardımcı olacak başkalarının desteğini alacaksınız.

Ay, 21 Haziran’a kadar dönüşüm bölgenizdeki güneşle başlıyor. Bu, hayatınıza değişimi davet etmek ve artık sizin için çalışmayan her şeyi bırakmak için harika bir zaman. Ayrıca mali durumunuzu düzene sokmak ve iş faaliyetlerinizi hızlandırmak için iyi bir fırsat.

Üçüncü gün Yay burcundaki dolunay, özellikle kendinizi biraz duygusal hissediyorsanız, sizi savurganlığa teşvik edebilir. Harcamak yerine yatırım yapmayı düşünün ve paranızı kullanabileceğiniz veya fayda sağlayabileceğiniz bir şeye yatırın. Biraz şımartmak veya bir masaj, rahatlamanıza ve harika hissetmenize yardımcı olabilir.

Güçlü Pluto 11 Haziran’da Oğlak burcuna geri döndüğünde ve Ocak 2024’e kadar burada kaldığında düşünceleriniz yoğunlaşabilir. Zihniyetinizi değiştirmek veya zihnin doğası hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, bu etki harika bir yardımcı olabilir.

Temkinli Satürn on yedincide Balık burcunda ve boş zaman bölgenizde geri hareket ediyor, bu nedenle eğlenirken bile kendinizi zorlamaya daha az meyilli olabilirsiniz. Seçtiğiniz spor dalında rakiplerinizi geride bırakmaya veya yaratıcı çabalarda diğerlerini geride bırakmaya çalışıyorsanız, artık daha rahat bir yaklaşım benimseyebilirsiniz.

Ayrıca 17 Haziran’da İkizler burcundaki yeni ay, iş veya finansla ilgili yeni gelişmeleri başlatmak için mükemmel. Neye başlamak istersen, devam etme zamanı.

Son olarak, güneş yirmi birinci günde yaklaşık dört haftalık bir konaklama için Yengeç burcuna ve macera sektörünüze doğru kayar, böylece yükünüzde bir hafifleme hissedebilirsiniz. Son haftalarda kritik sorunları çözmekle meşgulseniz, bunu başardığınız için bir rahatlama hissedeceksiniz. Geleceğe bakma zamanı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.