Yengeç Haftalık Burç Yorumları (8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası)

Yengeç burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın ilk iki günü senin için çok meşgul, ama bunun yakında baş edeceğini bildiğin o büyük sorunla uğraşmana engel olmasına izin verme. Çarşambaya kadar, bu durum doruğa ulaşacak ve buna sahip olan insanlara biraz şaplak atmak zorunda kalacaksın. Alıngan olmayın yoksa başaramazsınız. Hafta sonu, sadece rahatlamak ve zihninizin istediği yerde dolaşmasına izin vermek için harika bir zamandır. Zirveye geri dönmelisin ve iyi enerjiyle dolu olmalısın.


Yengeç Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yengeçler, bu hafta yeni fırsatlar ortaya çıkacak. 7 Mayıs Pazar günü Venüs burcunuza girdiğinde bir profesyonel olarak çekici ve kendinden emin hissetmeyi bekleyin. Venüs enerjisi, yeni fırsatları çekme potansiyelinizi artıracak, bu nedenle toplantılarda, röportajlarda ve daha fazlasında bunu kendi avantajınıza kullanın!

Birkaç gün sonra, Boğa burcundaki güneş Boğa burcundaki Uranüs ile kavuştuğunda ortaya çıkacak olan olaylara şaşırabilirsiniz. Kavuşma muhtemelen profesyonel topluluğunuzu çevrimiçi veya çevrimdışı, yakın veya uzak bir şekilde sarsacaktır. Bu nedenle, şaşırtıcı bir şey ortaya çıkabileceğinden beklenmeyeni bekleyin.

Burcunuzdaki Venüs’ün 11 Mayıs Perşembe günü Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile altmışlık açı yapacağı göz önüne alındığında, altmışlık sizi bir profesyonel olarak ilerlemek için doğru bağlantılar ve fırsatlarla hizalayacağından, her şeyin bir nedeni olacak gibi hissedebilirsiniz.

Ertesi gün Kova burcundaki son dördün ile birlikte, benzersiz fırsatların sorumluluğunu üstlenerek daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Bunun bir kısmı, profesyonel yolculuğunuzda ne yapmak istediğinizi veya nereye gitmek istediğinizi düşünmek için ara vermek olabilir, çünkü Boğa’da geri giden Merkür Balık’ta Satürn’ü altmış olacak.


Yengeç Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, küçük bir olumlu değişiklik size neşe getirebilir.

Hafta, 7 Mayıs Pazar günü Venüs’ün kendi Yengeç burcunuzda olması ve güven evinizin Kova burcundaki Plüton’la 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, haklı olduğuna gerçekten ikna olmuş biriyle aynı fikirde olmayabilirsiniz. Kanser, genellikle kendi fikirlerine sahip olmalarına izin verirsiniz, ancak bu kişiye gerçekleri göstermesi ve argümanlarının zayıflığını bilmelerini sağlaması için meydan okuma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bugün bir tartışmaya hazır olun.

9 Mayıs Salı günü Boğa burcundaki güneş, arkadaşlıklar ve ağlar evinizde Uranüs ile kavuşuyor. Bugün, şaşırtıcı bir kaynaktan biraz yardım gelebilir. Çok az tanıdığınız bir kişi, sizin için her şeyi göze alabilir. Kanser, senin için ayağa kalkmalarını, bir zorbayla yüzleşmelerini veya sana büyük bir şefkat göstermelerini izleyebilirsiniz. Bu, hayatınızdaki önemli bir bağlantının başlangıcı olabilir, ancak önce almak için kollarınızı açmalısınız.


Yengeç Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

7 Mayıs’ta Venüs burcunuza geçtiğinde, çalışma haftasının ilk bölümünde herhangi bir romantik ilişkiden çok kendinizi beslemeye odaklanacaksınız. Bu enerjiyi hem duygusal hem de fiziksel kişisel bakım pratiği yapmak için kullanmanız çok önemli olacak. , ama cilveli bir şirkete ihtiyaç duyarsan, kendi evinde ağırlamayı teklif et.

Güneş ve Uranüs birleştiğinde dokuzuncuda bir değişim hissedeceksiniz. Evde geçen son birkaç günün ardından, dışarı çıkıp sosyalleşme havasında olacaksınız, bu da yeni ve heyecan verici bağlantılara yol açabilir. Aşkınızın sizin hakkınızda nasıl hissettiğine dair belirsizlikler o zaman artabilir. Bu koşullara doğal tepki, duygusal olarak kapatmak olacaktır, ancak sonunda kendinizi denklemin tamamen dışında bırakabilirsiniz.

Şans eseri, ayın dokuzunda Oğlak burcuna geçerek size bu sınırları aşmanız için enerjik bir çıkış sağlıyor. Hafta sona ererken romantik bağlantılarınız üzerinde çok fazla baskı kurmayın, ancak cilveli bir metin göndermekten veya biraz eğlenmek için onları dışarı davet etmekten çekinmeyin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.