Yengeç Haftalık Burç Yorumları (29 Mayıs – 4 Haziran Haftası)

Yengeç burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 29 Mayıs – 4 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başlarında başkalarıyla uğraşmak daha zor olacak. Etinizi erkenden çıkarmaya çalışın ve mümkün olduğunca açık bir şekilde iletişim kurun, ancak kötü hisler bir süre daha devam ederse şaşırmayın. Hafta ortası duygusal yoğunluk ve kargaşa getirir ve çevrenizdeki sorunlarla bir yetişkin gibi başa çıkabilen birkaç kişiden biri olabilirsiniz. Halkınızın fırtınadan çıkmasına yardım edin. Cuma gününe kadar en kötüsü sona erecek ve kendinize güzel ve tamamen size odaklanmış bir şeyle davranmalısınız. Ne pahasına olursa olsun. Pazar, hemen halletmeniz gereken sıcak bir sorunu beraberinde getiriyor.


Yengeç Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, işler büyük bir hızla gelişiyor.

Hafta, 28 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve psişik yetenek evinizin Balık burcundaki Satürn’le kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, pratik egzersizlerle sezgilerinizi geliştirme konusunda çok ciddi olabilirsiniz. Bu, psişik nefsi müdafaa veya sezgisel dinleme üzerine bir atölye çalışması yapmak için iyi bir gün. Yengeç, uzaktan izleme veya medyumluğa bakabilirsin. Bu resmi bir sınıf olabilir veya kitaplar ve videolar kullanarak kendi başınıza çalışabilirsiniz.

1 Haziran Perşembe günü Aslan burcundaki Mars ve para eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150’lik açı yapacak. Bugün biraz kurcalayarak çok daha iyi bir fiyata bir şey alabilirsiniz. Belki pazarlık yapmaktan hoşlanmıyorsunuz ama karşınızdaki kişi sizden ne ödemek istediğinizi önermenizi bekliyor. Herhangi bir büyük bilet ürünü satın alıyorsanız, pazarlık yapmaya hazır olduğunuzdan emin olun. Kanser, küçük şeyler bile indirimli gelebilir.


Yengeç Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Aklını sakinleştir, Yengeç. 28 Mayıs Pazar günü Güneş İkizler burcunda Balık burcunda Satürn ile kare açı yaptığında profesyonel yolculuğunuzu düşünürken iç monologunuz biraz bunaltıcı olabilir. istediğiniz kariyer yolunda çalışırken sorumluluk sahibi olabilirsiniz. Bu, üzerinde düşünülmesi gereken çok şey olsa da, ilerlemek için neleri yapmaya istekli olduğunuzu ve nelerin üstesinden gelmeniz gerektiğini düşünmenize yardımcı olabilir.

Önümüzdeki birkaç gün, 1 Haziran Perşembe günü Boğa burcundaki Jüpiter Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kavuşana kadar nispeten olaysız geçecek. Profesyonel fırsatları kovalarken kendinizi olağanüstü şanslı ve heyecanlı hissedeceksiniz. Sosyal medyadaki profesyonel platformlarınızı büyütmekle, çabalarınıza yardımcı olabilecek inanılmaz profesyonellerle bağlantı kurmakla veya hayallerinizi takip ettiğinizde şanslı olmakla ilgili olabilir.

Ertesi gün, burcunuzdaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yaptığında, her şeyin sizin lehinize olacağını hissedebilirsiniz. Altı aylık bir çalışma döngüsü 3 Haziran Cumartesi günü Yay burcundaki dolunay sırasında sona ererken inancınız tam olsun.


Yengeç Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, haftanın ilk kısmı sizin için son derece rahat olmalı, çünkü ay haritanızın kişisel sesleri arasında ilerliyor. Kendini sevmenin ve kendine bakmanın önemini anlarken evrenle uyum içinde hissedeceksin.

1 Haziran’da Luna, Venüs’le karşı karşıya geldiğinde ortaya çıkacak olan bazı sert titreşimlere dikkat edin. Bu enerji, geçmişten gelen travmaları yeniden yaşamanıza neden olarak, kalbinizde hâlâ acı varken ilerlemenizi zorlaştırabilir. Herhangi bir duygusal rahatsızlığı ortaya çıktıkça salıvermek ve üstesinden gelmek için elinizden gelenin en iyisini yapın ve bu enerjinin geçici olduğunu ve bütün gün sürmeyeceğini yürekten kabul edin.

2 Haziran, Venüs ve Neptün hizalanırken yolunuza şifa getirecek. Bu, duygularınızı çözmek için harika bir zaman ve size, özellikle 3 Temmuz’daki dolunayda, geçmiş acılar için daha az üzülmeniz için ihtiyacınız olan gücü veriyor. Başkaları cilveli mesajlarla veya sosyal medya sayfalarınızdaki etkinliğin artmasıyla ilgi göstermeye başladıkça, etrafınızda da aşk potansiyeli bulacaksınız. Yavaş ilerlemek anlamına gelse bile, yeniden aşk için risk almaktan korkmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.