Yengeç Haftalık Burç Yorumları (22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası)

Yengeç burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü tam bir manyaksın, ama iş ve ev işlerini rekor sürede bitirdiğin için her şey yolunda. Hafta boyunca kendinizi şımartın ve alıştığınızdan biraz daha büyük yaşayın. İnsanlar fark edecek ve belki biraz daha yakınlaşmaya başlayacak. Bu hafta sonu en iyi yönünüzü sergileyeceksiniz, bu nedenle randevular biraz daha sıcak ve hatta biraz daha tatlı olacak. Oda arkadaşları Pazar günü size karşı birlik olabilir, bu yüzden ya erkenden bazı müttefikler edinmeye çalışın ya da tuhaflıklar başlamadan önce stratejik bir geri çekilme planlayın.


Yengeç Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, durup düşünme fırsatınız var.

Hafta, 21 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve psişik yetenek evinizin Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Yengeç, bugün oldukça sezgiselsin ve hem kendin hem de bir başkası hakkında mesajlar alıyorsun. Yaptığınız her konuşmanın birden fazla katmanı var gibi görünüyor. Ama en önemlisi, kafanızın içindeki, size başka türlü düşünemeyeceğiniz şeyler söyleyen o eşsiz sesi dinleyin. Bu eylemdeki sezginizdir.

22 Mayıs Pazartesi günü Aslan burcundaki Mars ve para eviniz Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Beklenmedik bir kazanç elde edebilirsiniz. Muhtemelen işiniz, fazla mesai veya bir yan iş aracılığıyla hayatınıza biraz fazladan para gelebilir. Ayrıca birisinin size değerli bir şey verme olasılığı da vardır. Kanser, bu kâr için satabileceğin bir nesne olabilir.


Yengeç Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yengeçler, çalışma haftanız boyunca kapalı kapılar ardında çok şey olacak. 21 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcuna girmesiyle her zamankinden daha içe dönük hissedebilirsiniz. İkizler dönemi zihinsel olarak daha odaklıdır, bu nedenle aklınızda iş yeri konuşmalarında dile gelmeyen çok şey olabilir.

Güneş hemen Kova’da geri giden Plüto ile üçgen açı yapacağından, iş sınırlarınız, birikimleriniz, borçlarınız ve diğer mali karmaşıklıklar üzerinde kafa yoruyor olabilirsiniz. Bunun yoğun bir geçiş olabileceğini göz önünde bulundurarak, zihinsel olarak bunalırsanız hava almak için gelmeyi hatırlamanız gerekecek.

Ertesi gün, İkizler’deki güneş Aslan’daki Mars’ı altmışken, düşünceleriniz sizi işteki istikrar ve güvenliğinizin peşinden gitmeye zorlayabilir. Altmışlık şaşırtıcı olabilir, çünkü hırsınız birden bire ortaya çıkabilir, bu nedenle sizden başka kimseye mantıklı gelmeyebilir.

24 Mayıs Çarşamba günü, burcunuzdaki Venüs Koç burcundaki Kayron ile kare açı yaptığında profesyonel durumunuz hakkında biraz emin olamazsınız. Kariyer yolunuzla ilgili kendinizden şüphe duymak yerine, profesyonel olarak başarılı ve yetenekli olduğunuzu doğrulamak için meydana kozmik olarak uyumlu bir fırsat olarak bakın.


Yengeç Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta kendinizle derinleşmek için biraz zaman harcıyorsunuz ve bu sizi bir süreliğine sevdiklerinizden uzaklaştırabilir. Bir şeye ihtiyacın olursa, ulaş.

Hafta ortası, gölgelerden çıkıp son birkaç gün içinde zihninize giren bazı bilgileri açığa vurmanız istenebilir. Partnerinize veya sahip olduğunuz farklılıklara karşı aşırı eleştirel olmadan sıkıntılarınızı iletin. Bunun yerine, problemin temelini anlamak için analitik anlayışınızı kullanın ve ardından yeni bir vizyonu desteklemek için birlikte çalışma yolunda ilerleyin.

Hafta sona ererken, düşünceleriniz daha çok uzun vadedeki romantizminize odaklanıyor. Bireysel hayalleriniz ve istekleriniz, bir çift olarak sahip olduğunuz hedefleri nasıl engelliyor? Bunlar, hafta sonu yaklaşırken incelenmesi gereken temel sorular. Büyük resim hakkında aradığınız netliği birlikte elde edin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.