Yengeç Haftalık Burç Yorumları (15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası)

Yengeç burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü çok sinirlenebilirsiniz, özellikle de daha iyi bilmesi gereken biri bir randevuyu veya randevuyu unutursa. Onlara sahip olsunlar. Hafta ortası, sakin bir akşam yemeği ve sade bir akşam geçirmek için harika bir zamandır. Son zamanların tüm karmaşasından bir molaya ihtiyacın var. Hafta sonu, kişiliğinizin nadiren görülen bir tarafını gerçekten gösterme ve gösterme şansı getiriyor. Gerçekten çalışırsan, ateşli biri çok etkilenebilir. Pazar, kendinize bakmak için mükemmeldir. Kendinize bir manikür yapın ve romantik bir film izleyin.


Yengeç Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, her zamankinden daha fazla yardım alıyorsunuz.

Hafta, 14 Mayıs Pazar günü Merkür’ün Boğa burcunda yeniden ilerlemesiyle başlıyor. Pazartesi günü Yengeç burcunuzdaki Mars, Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapıyor. Neredeyse her durumda, sezginiz bugün doğru. Kanser, insanların ne söylediğini, ne düşündüklerini ve söylemediklerini ve hatta belki bundan sonra ne olabileceğini biliyorsun. Sarkaç veya Tarot kartlarıyla çalışmak için iyi bir gün. Becerilerini geliştiriyorsun.

17 Mayıs Çarşamba günü Boğa burcundaki Jüpiter ve arkadaşlık eviniz Kova burcundaki Plüton ile kare açı yapıyor. Bugün, bazı güçlü arkadaşlarınız olduğunu fark edebilirsiniz. Kanser, kiliseden veya yazı grubunuzdan insanları tanıyor olabilirsiniz, ancak birinin CEO olduğunu veya sosyal medyada bir milyon takipçisi olduğunu bilmiyor olabilirsiniz. Bugün, ünlüler ve güçlü kişilerle dirsek temasında bulunuyorsunuz.


Yengeç Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Hayallerinin peşinden gitme zamanının geldiğini düşünüyor musun Yengeç? 14 Mayıs Pazar günü Merkür Boğa burcuna geçtiğinde, planlarınız ve destek sisteminiz hakkında net bir fikir sahibi olmak için düşüncelerinizi çözün. Yönünüzü değiştirdikten sonra, neyin peşinden gitmek istediğinizden ve sizi desteklemek için kimin orada olacağından daha emin olabilirsiniz, teşekkürler. Merkür’ün meraklı etkisine. Jüpiter birkaç gün sonra Boğa burcuna girdiğinde bu enerji sizi başarıya hazırlayacaktır.

Jüpiter’in şansı Boğa’da daha istikrarlı ve güvenli hale gelecek, bu nedenle özlemlerinizin peşinden giderken kendinizi daha istikrarlı hissedebilirsiniz. Boğa bir toprak burcu olduğundan, umutlarınızı ve hayallerinizi gerçekleştirmek için Jüpiter’in geniş yeteneklerini kullanabilirsiniz. Bu nedenle, bu Jüpiter geçişi sırasında arayışlarınızın somut bir yanını görmeyi bekleyin.

Ancak, 17 Mayıs Çarşamba günü Boğa burcundaki Jüpiter Kova burcunda geri giden Plüto ile kare açı yapacağından, yatırım yapmadan önce herhangi bir finansal karmaşıklığın üstesinden gelmeniz gerekebilir. profesyonel hayalleriniz. Çalışma haftanızın sonunda Boğa burcundaki yeni ay boyunca özlemlerinizi tezahür ettirme niyetini belirleyin.


Yengeç Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

19 Mayıs’taki yeni ay, size başkalarına ihsan etmekten mutlu olduğunuz bir iyimserlik duygusu verir. Birkaç huysuz kuşla karşılaşsanız bile, parlaklığınız ve karizmanız muhtemelen bulaşıcı olacaktır ve bu kesinlikle en son aşık olduğunuz kişinin dikkatini çekecektir. Ay, burcunuzla uyumlu hale gelerek, huzurlu ve kapsayıcı auranıza katkıda bulunacaktır. İnsanlar sizin varlığınızda kendilerini rahat hissedecek, bu da herhangi bir romantik ilginin gardını indirmesine yardımcı olacaktır. Tüm enerjinizi başkaları için harcamadığınızdan emin olun ve Jüpiter’in geri giden Plüto ile kare açı yaptığı on yedinci gün öğleden sonra sosyalleşmeden bir mola planlayın.

Özel biriyle bağlantı kurmayı umuyorsanız, ayın on dokuzunun akşamı arkadaşlarınızla bir grup gezisi ayarlamaya çalışın. Ay ve Uranüs arasında nazik bir enerji akışı ortaya çıkacak ve bu, sevginizin nesnesiyle romantik bir yol anlamına gelmenize yardımcı olabilir. Sadece durum üzerinde herhangi bir baskı yapmaktan kaçının ve ilginizi aşırı derecede ifade etmemeye çalışın çünkü cadı saati grevleri romantik bir kargaşaya yol açabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.