Yay Haftalık Burç Yorumları (29 Mayıs – 4 Haziran Haftası)

Yay burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası neler bekliyor? Yay burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 29 Mayıs – 4 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Dışarıdaysanız, bolca eğlence ve birkaç yeni bağlantıdan daha fazlasını bekleyin. Tek başınaysanız, en azından hoş yabancılarla bir alanı paylaşmaya çalışın. Çarşamba günü içinize dönmeye başlayacaksınız ve şüphesiz biraz yavaşlayacaksınız, ancak son zamanlarda hızınız o kadar hızlı ki hala ilerliyor olacaksınız. Cuma, topluluktan bir tür tanınma (belki sadece ev arkadaşları, ama belki çok daha geniş) ve uzun süre sürmesi gereken genel bir iyi niyet duygusu getirir.


Yay Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir bağlantı ciddileşebilir.

Hafta, 28 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve ilişkiler evinizin Balık burcundaki Satürn’le kare açı yapmasıyla başlıyor. Siz ve partneriniz “konuşmayı” yapıyor olabilirsiniz. Yay, birlikte yaşamayı veya en azından dünyaya bir çift olduğunuzu söylemeyi düşünebilirsiniz. Aşkı arıyorsanız, artık uzun vadeli bir ilişki arayan ve sizi gerçekten tanımak için zaman ayırmaya istekli birini bulabilirsiniz.

1 Haziran Perşembe günü, Aslan burcundaki Mars ve seyahat ve yabancı şeyler eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapıyor. Yay burcu, pasaportunuzun süresinin dolmak üzere olduğunu fark ettiğinizde yaklaşan bir seyahatiniz olabilir. Veya kullanılması gereken sık uçan yolcu milleriniz var, yoksa onları kaybedersiniz. Bugün trafik ve uzun kuyruklar da dahil olmak üzere bazı zorluklara hazırlıklı olun.


Yay Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Yay, tam da olman gereken yerde olduğunu görebilirsin. 28 Mayıs Pazar günü İkizler’deki güneş Balık burcundaki Satürn’le kare açı yaparken iş hayatınızda ve fırsatlarda sizi geride tutabilecek geçmişten uzaklaşın. Bu süre zarfında başarınıza katkı sağlamayacak düzenlemeler. Önceliklerinizi değiştirmek, iş-yaşam dengenizi bile geliştirebilir!

Önümüzdeki birkaç gün boyunca, kozmosta çılgınca hiçbir şey olmayacağı için biraz daha sakin hissetmeyi bekleyin. 1 Haziran Perşembe gününe kadar, Boğa burcundaki Jüpiter Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kavuştuğunda, işle ilgili konularda şansın yanınızda olduğunu hissedebilirsiniz. Kavuşma, iş hayatınızda başarının kaderinizde olduğunu doğrulayabilir veya hatta kariyer yolunuzu genişletmek için yeni fırsatlar getirebilir.

Çalışma haftanızın sonuna doğru, dolunay sırasında geçen altı ayda ne kadar büyüdüğünüzü düşünün. Dolunay burcunuzda meydana geleceğinden, bu, bir profesyonel olarak olgunlaştığınızın mükemmel bir kozmik olumlaması olabilir!


Yay Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Her şeyin bir anda olması için kendinize çok fazla baskı uygulamamaya çalışın, özellikle Venüs ve Neptün’ün birleştiği ikinci anda. İnşa etmeye değer her şeyin zamanında olduğunu unutmayın ve sürecinizin uzunluğunun egonuzu incitmesine izin vermeyin. Gönül meseleleri hafta içinde devreye girecek.

Bu, hem profesyonel hem de romantik ölçekte hedefleriniz konusunda ciddileşmenin tam zamanı. Ayrıca, uzun süredir kayıp olan bir aşkın alevleri yeniden alevlendirmek için geri döndüğünü de görebilirsiniz; bu, ilişki gözyaşları ve duygusal yaralarla bitmediği sürece kötü bir fikir olmayabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.