Yay Haftalık Burç Yorumları (22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası)

Yay burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası neler bekliyor? Yay burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü kimseye kendi tarzınızı dayatmaya çalışmayın. Bunun yerine evrenle birlikte gitmeye çalışın. Bu hafta biraz risk alın ve büyük olasılıkla büyük bir zaman kazandıracaktır. Bir an önce toplanıp yola çıkarsanız, seyahat etmek sizin için çok tatlı olabilir. Hafta sonuna kadar, çok uzağa gitmek için ayrıntılardan biraz fazla korkmuş hissedeceksiniz, ancak zaten şehir dışındaysanız, o zaman arkanızda bir ivme olacak. Pazar günü arkadaş çevrenize yeni bir bakış açısı kazandıracak ve bu haberi paylaşmak isteyebilirsiniz.


Yay Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ilginç bir bağlantı kurabilirsiniz.

Hafta, 21 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve ilişkiler evinizin Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Yay, özgür ruhlu doğanız, arkadaşlık veya romantizm için benzer düşünen bir ruhla karşılaşabilir. Bu bir müzik festivalinde veya açık hava konserinde olabilir. İkiniz bir kez buluştuktan sonra, ortak ilgi alanları üzerinden hızla bağ kurabilirsiniz.

22 Mayıs Pazartesi günü Aslan burcundaki Mars ve bilgi ve anlayış eviniz Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Yay, yeni bir şey öğrenmenin heyecanına kapılmış olabilirsiniz. Ve artık daha fazla bilgi almak için doyumsuz bir iştahınız var. Bu, yalnızca çevrimiçi gezinmenin ve yardımcı uygulamaları kullanmanın ötesine geçmek anlamına gelir. Aynı zamanda bu işi bilen kişilerle iletişime geçmek anlamına da gelir. Ve bu, zamanla ortaya çıkacak faydalara yol açabilir.


Yay Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, çalışma haftanızda kime ve neye söz vereceksiniz? 21 Mayıs Pazar günü güneş İkizler burcuna girdiğinde tüm zamanınızı ve enerjinizi mesleki düzenlemelerinize ayırmanın zamanı geldi. İkizler mevsimi sizi sözleşmeleriniz, yükümlülükleriniz ve iş ilişkilerinizle ilgili ilerlemeye teşvik edecek.

Güneş, Kova burcunda geri giden Plüto ile üçgen açı yapacağından, profesyonel taahhütlerinizde çevrilmemiş taş kalmadığından emin olmak için eski sohbet konularını tekrar gözden geçirmeye değer olabilir. Bunu yapmak, özellikle bir şeyi tekrar denemek istiyorsanız, pazarlık yapmanıza bile yardımcı olabilir.

Ertesi gün, İkizler’deki güneş Aslan’daki Mars’ı altmışken, aklınız ne yapabileceğiniz veya profesyonel düzenlemelerinizle nereye gidebileceğiniz konusunda çılgına dönebilir.

Ancak, 23 Mayıs Salı günü Aslan burcundaki Mars, Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacağından, profesyonel yolculuğunuzda ilerlemek için iş hayatınızda bazı büyük değişiklikler yapmanız gerekebilir. Başlangıçta zorlayıcı olabilir, ancak buna değebilir! 27 Mayıs Cumartesi günü Aslan burcundaki Mars, Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ve Akrep burcundaki Güney Ay Düğümü ile kare açı yaptığında mesleki ilerlemenizle ilgili bazı sorunlarla karşılaşmayı bekleyin.


Yay Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Cesaret, bu ay ortaklığınızın oyununu yönetiyor. Bu hafta bir partnerle bağlılık ve seyahat açısından mesafe kat etmek istiyorsunuz. Tek başınıza genişlemekten veya seyahat etmekten asla korkmuyorsunuz. Ama uzun vadede birlikte yapmak istediğin kişiyi bulduysan, geri durma! Bu hafta başlarken kendinizi daha yakın ve samimi hissediyorsanız, devam edin. Hayattan daha büyük görünen ama karşılıklı olarak aydınlatıcı ve heyecan verici olabilecek şeyleri tartışın.

Şu anda gerçekten hızlı hareket etmeyi istemek ilginizi çekebilir ve uçuş rezervasyonu yapmaya ve seçimler yapmaya başlamadan önce oturun ve diğer yarınızla konuşun. Yüzeyin altında gizlenen soruların er ya da geç cevaplanması gerekebilir. Örneğin, işiniz çok seyahat ediyorsa veya uzun mesafeli bir birliktelik içindeyseniz, birbirinizi görmeden daha ne kadar gitmeye razısınız?

Bencil veya çok heyecanlı olmamaya çalışın. Ayrıca, bir ortaklık içinde olduğunuzu unutmayın, bu nedenle farklı şekillerde vermeye ve almaya istekli olmalısınız ve bu karmaşık olabilir. Bu tetikleyicilerden korkmayın. Sizi bilinçaltınıza kökleşmiş bir şeyi iyileştirmeye davet ediyorlar ve iyileşmek istiyorlar.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.